Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~Kosmetyki, stroje i faceci czyli o czym gadają dziewczyny. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 75 76 77 78 79 80 ... 100 101 102 103 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0
PostPosted: Sun Mar 18, 2007 12:54 pm

No różowa to akurat nie bardzo mi się podoba... Ale była jakaś fajna, chyba zielona albo fioletowa, ale nie jestem pewna. No i faktycznie Crystal jest świetna =3

Nic nie mam do AVONU, mam COŚ do ich antyperspirantów i szamponów z serii Naturals (miałam po nich łupież kiedyś i już przenigdy się do nich nie dotknę nawet). Poza tym i tak wolę Oriflame. Tam sa fajne kolorowe rzeczy, ładnie pachną i zawsze jakieś ciekawe promocje. Nie ma ich dużo, ale jak już, to polecą po cenie na serio. A nie tak jak w AVONie, że promocja z 30 złotych na 29,90 (proszę nie bnrać tego dosłownie). Ale kredki do oczu mają zarąbiste =3 Uwielbiam tę czarną konturówkę z ColorTrend =3 Taką w serduszka, wiecie =P Jest mięciutka i ma taki głęboki czarny kolor =3
PostPosted: Sun Mar 18, 2007 1:02 pm

Mylenka

Nic nie mam do AVONU, mam COŚ do ich antyperspirantów i szamponów z serii Naturals (miałam po nich łupież kiedyś i już przenigdy się do nich nie dotknę nawet). Poza tym i tak wolę Oriflame. Tam sa fajne kolorowe rzeczy, ładnie pachną i zawsze jakieś ciekawe promocje. Nie ma ich dużo, ale jak już, to polecą po cenie na serio. A nie tak jak w AVONie, że promocja z 30 złotych na 29,90 (proszę nie bnrać tego dosłownie). Ale kredki do oczu mają zarąbiste =3 Uwielbiam tę czarną konturówkę z ColorTrend =3 Taką w serduszka, wiecie =P Jest mięciutka i ma taki głęboki czarny kolor =3

antyperspiranty damskie nie sa dobre jak i cala sera active. Cena mi akurat nie przeszkadza, bo wiekszosc produktow dostaje od firmy za darmo albo za symboliczna oplata, ale klienci nie narzekaja na ceny.
Konturowka color trend jest dobra, bo mozna ja ladnie rozetrzec, jest miekka. Lepsza jest jednak ta 2w1 ktora wlasnie wycofuja....

Omega Sun
Captain

EvilYuki
Crew

PostPosted: Sun Mar 18, 2007 1:07 pm

a ja nie mam swojej konsultantki avonu... emo

jakis perfum by mi sie przydal, bo skonczyl mi sie wlasnie Adidos wink polecicie mi cos ładnego i niedrogiego?
PostPosted: Sun Mar 18, 2007 1:09 pm

EvilYuki
a ja nie mam swojej konsultantki avonu... emo

jakis perfum by mi sie przydal, bo skonczyl mi sie wlasnie Adidos wink polecicie mi cos ładnego i niedrogiego?

AAAAA!!! nie "jakis perfum" tylko "jakies perfumy" ! Nie ma liczby pojedynczej!!!!!!!! (wybacz, jestem na ten twor slowny uczulona)

To mozesz u mnie zamawiac, z wysylka za darmo.

edit: a co do perfum, to napisz jakie zapachy lubisz. Z jakiej kategorii zapachowej

Omega Sun
Captain

EvilYuki
Crew

PostPosted: Sun Mar 18, 2007 1:15 pm

Omega Sun

AAAAA!!! nie "jakis perfum" tylko "jakies perfumy" ! Nie ma liczby pojedynczej!!!!!!!! (wybacz, jestem na ten twor slowny uczulona)

edit: a co do perfum, to napisz jakie zapachy lubisz. Z jakiej kategorii zapachowej
przepraszam, mam taka manierę z "tym perfumem" z jakiegoś filmu ;3

lubię ładne zapachy wink nie mam jakiś swoich ulubionych, lubię eksperymentować i zawsze, ale to zawsze kupuję zupełnie coś innego. Teraz mam ochotę na jakiś ładny, świeży, młodziezowy, owocowy, energetyczny zapach blaugh
PostPosted: Sun Mar 18, 2007 1:16 pm

No jak się jest konsultantką, to pewnie, że się dostaje za darmo kosmetyki =P Tylko nie jestem konsultantką. Ale na ceny nie narzekam, nie wiem, po co to wplotłam, po prostu wpadłam w szał narzekania =P A tę 2w1 też miałam. Ale nie podoba mi się sama idea białej konturówki. Uzywam tylko czarnej, więc bardziej mi się ta podoba =3
Aha, jeszcze błyszczyk-kameleon jest OK =3

Z perfum to polecam C-THRU =3 Szczególnie fioletowe, zielone i żółte. Nie są zbyt ciężkie, ale też nie takie lekkie (a w sumie szkoda, bo lubię takie powietrzne zapachy)(i trawiaste)(i cytrusowe)( =P) W tych żółtych da się wyczuć zapach akacji, jeśli dobrze myślę.

I może to głupie, ale bardzo lubię zapach niebieskiej.... wody toaletowej.... WITCH.... =P Ale za słodka jak na perfumy.

Tak więc, albo C-THRU, albo z AVONu Perceive. Są takie delikatne, mają nuty ozonowe. lekkie, ale jednak z malutkim pazurkiem =P Też bardzo fajne. Koleżanka Ci załatwi =P

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sun Mar 18, 2007 1:36 pm

Mylenka
No jak się jest konsultantką, to pewnie, że się dostaje za darmo kosmetyki =P Tylko nie jestem konsultantką. Ale na ceny nie narzekam, nie wiem, po co to wplotłam, po prostu wpadłam w szał narzekania =P A tę 2w1 też miałam. Ale nie podoba mi się sama idea białej konturówki. Uzywam tylko czarnej, więc bardziej mi się ta podoba =3
Aha, jeszcze błyszczyk-kameleon jest OK =3

Z perfum to polecam C-THRU =3 Szczególnie fioletowe, zielone i żółte. Nie są zbyt ciężkie, ale też nie takie lekkie (a w sumie szkoda, bo lubię takie powietrzne zapachy)(i trawiaste)(i cytrusowe)( =P) W tych żółtych da się wyczuć zapach akacji, jeśli dobrze myślę.

I może to głupie, ale bardzo lubię zapach niebieskiej.... wody toaletowej.... WITCH.... =P Ale za słodka jak na perfumy.

Tak więc, albo C-THRU, albo z AVONu Perceive. Są takie delikatne, mają nuty ozonowe. lekkie, ale jednak z malutkim pazurkiem =P Też bardzo fajne. Koleżanka Ci załatwi =P

nie nie, ja nie mowilam o dwustronnej z color trend tylko o 2w1 (na mokro i na sucho) z Avon Color smile

A co do Percive to mi sie osobiscie nie podobaja, ale klientki chetnie je kupuja. Najlepiej sprzedaje sie PurBlanca (zapach typowo ozonowy). Ja uzywam InBloom- bardzo ladny, kobiecy zapach kwiatowo-orientalny.
PostPosted: Mon Mar 19, 2007 12:44 pm

No to takie małe nieporozumienie z tą kredką =P Tej na sucho i na mokro nie miałam, to się nie wypowiadam.

No i PurBlanca faktycznie jest ładna. Ale nie można powiedzieć, że jest młodziezowa, energetyczna ani nic z tych rzeczy =P No i Perceive zresztą też =P Trudna sprawa z tymi perfumami. Zawsze jak wchodze do Rossmana po perfumy, to patrzę na tę ścianę i nie moge się na nic zdecydować... Heh....

Owocowe i energetyczne....Młodzeżowe. Jak masz konsultantkę Oriflame, to kojarzy mi się taki zapach. To pomarańczowe perfumy z serii takich trzech: różowe, niebieskie i pomarańczowe. Nazywają się Sun. jest ich dość mało, bo tylko 30ml, ale pasują do opisu idealnie. Chyba niecałe 4 dychy kosztują. Już mis ię przypomniało, ten zapach to Sun. Czek dyz-aut.

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0

Justinka

PostPosted: Tue Mar 20, 2007 8:46 am

Ladne sa tez Wink 3nodding ale dla niektorych za slodkie, wiec kto co lubi smile
PostPosted: Tue Mar 20, 2007 12:22 pm

Wink są takie... jak ta dziewczyna, która je reklamuje =P Figlarne =P Ja lubię jeszcze Passion Dance. Za to nie znoszę FarAway czy coś takiego z takim frędzlem. Są za słodkie i mdłe. Ciężkie. Bleeeeee Y~Y

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0

Omega Sun
Captain

PostPosted: Tue Mar 20, 2007 2:19 pm

Justinka
Ladne sa tez Wink 3nodding ale dla niektorych za slodkie, wiec kto co lubi smile

Tak, wink sa bardzo ladne. Dominuja lekkie, owocowe nuty. Niestety perfumy te sa bardzo dyskryminowane w katalogu gdzyz od ponad roku nie bylo pachnacej strony wiec klienci, ktorych konsultanci olewaja sprawe i zaluja kasy na probki dla klientow, pewnie nawet nie znaja tego zapachu.

Mi sie podoba najbardziej Dreamlife Bliss (nie ma go juz w sprzedazy), jest to po prostu przepiekny zapach. W katalogu pachnaca strona nie miala niestety nic wspolnego z oryginalem a szkoda, bo wtedy napewno mialby duza popularnosc. Nie jest ani troche podobny do pierwowzoru czyli normalnego dreamlife.
PostPosted: Tue Mar 20, 2007 11:41 pm

Omega Sun
tak? mogę? no to ja chcę :3

ale wiesz, jestem klientem wybrednym, chciwym i skąpym, raz na ruski rok pewnie bedę coś brała, nie zarobicie wy na mnie wink

EvilYuki
Crew

Omega Sun
Captain

PostPosted: Wed Mar 21, 2007 4:53 am

EvilYuki
Omega Sun
tak? mogę? no to ja chcę :3

ale wiesz, jestem klientem wybrednym, chciwym i skąpym, raz na ruski rok pewnie bedę coś brała, nie zarobicie wy na mnie wink

spoko spoko, chyba nie wiesz jakie ja mam klientki. Co najpierw potrafia trzy godziny wypytywac o absolutnie kazdy produkt, a potem stwierdzic, ze im sie wlasciwie nic nie konczy i nie beda zamawiac. Albo zamowic i zadzwonic o 3.00 w nocy, ze jednak rezygnuja (takie przypadki tez miewam), albo jak juz przyjdzie zamowienie, ze jednak sie pomylily i chcialy cos innego.
PostPosted: Wed Mar 21, 2007 10:28 am

Cięzkie jest życie konsultantki, co? =P

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0

Omega Sun
Captain

PostPosted: Wed Mar 21, 2007 12:37 pm

Mylenka
Cięzkie jest życie konsultantki, co? =P

Sa plusy i minusy, ale mimo minusow bardzo lubie te zajecie.
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 75 76 77 78 79 80 ... 100 101 102 103 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games