|
|
|
|
Posted: Wed Apr 25, 2007 11:28 am
opcy Baliaur Troszku Lamb? Niezaszkodzi ninja heart i ten no herbalizer 3nodding
Fuuuujne mrgreen
Btw. Najtłisz = imho overrated razz o tak Baliurzyco... Lamb jest wysmienity... 3nodding a co do najtłiszwów wszelkich.. to z tzw female_fronted_metal polecilbym posluchac zespolu 'Aghora' Moze sprobuje. Watpie. Jestem ametalem xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 26, 2007 1:43 am
Muse- Knights Of Cydonia heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 26, 2007 6:08 am
...Ostatnimi czasy: Terry S. Taylor - OST z Neverhooda - wymiata. mrgreen (Dum, da dum, doi doi) ...No i Mark Morgan oraz jego OST do Planescape:T. ...A to wszystko przeplatane nieco Nickelback i OSTami z różnych anime.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 26, 2007 10:15 am
AKURAT --> znakomity polski zespoł ska, teksty po prostu powalają trafnością, bezpośrednością i... bezsensem czasami =P Milutkie, poprawia humor, potrafi tez zdołować. Ale genialne zawsze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 26, 2007 11:12 am
A ja polecam Yeah Yeah Yeahs. Optymistyczne i elektryzujące punkowe granie. Kapela jest ze Stanów, co ciekawe wokalistka jest pół Polką [ jej ojciec jest Polakiem, a matka Koreanką ].
Garść utworów: "Cheated Chearts", "Gold Lion", "Maps", etc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 26, 2007 11:25 am
Mylenka AKURAT --> znakomity polski zespoł ska, teksty po prostu powalają trafnością, bezpośrednością i... bezsensem czasami =P Milutkie, poprawia humor, potrafi tez zdołować. Ale genialne zawsze. Akurat lubię tylko cztery piosenki: "Pa pa pa", "Fantasmagorie", "Do prostego człowieka" oraz "Lubie mówić z Tobą". Ja ostatnio poluję na drugi ending od D.Gray-man i mam problemy, muł nie pomaga na razie na moje smutki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 28, 2007 6:02 am
Spróbuj przez Aresa, wbrew pozorom różne dziwne rzeczy można tam znaleźć =P ...
Co do akurat, to ja tam najbardziej lubię "Balet" 4laugh Fantastyczny kawałek =3 Ale kiedy mi smutno, to faktycznie warto posłuchać "Pa pa pa" czy "Do prostego człowieka". Ale chyba najbardziej dołuje mnie kawałek "Kiedy bliżej z Tobą będę" cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 28, 2007 10:57 am
a ja Akurata nie znosze..
mowie to tylko dla informacji..
na dyskusje na temat tego zespolu juz sie pisze..
smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 28, 2007 11:29 am
...u mnie ostatnio leci : The Organ , Hot Chip , Just Jack...
wspomne tez o tym iz Interpol w lipcu oddaje nowa, juz trzecia plyte w nasze rece... smile a kto jest chetny jechac na ich koncert w lipcu kolo 20-go do Dusseldorf'u moze sie zabrac...mamy jeszcze 3 miejsca wolne w busie... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 28, 2007 1:27 pm
ja sie przyczepilem do towarow zastepczych i calkiem przyjemnie mi sie tego 'smecenia' slucha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 1:12 pm
uhu uhu.. heart Buc ma nowy albu 65dos heart 65daysofstatic -The Destruction Of Small Ideas
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 1:19 pm
opcy a ja Akurata nie znosze.. mowie to tylko dla informacji.. na dyskusje na temat tego zespolu juz sie pisze.. smile opcuchu ide na koncert akuratów w zabrzu ; p przyjeżdżaj i mnie wyprowadzaj spod sceny XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 1:44 pm
Terrorystka Frania opcuchu ide na koncert akuratów w zabrzu ; p przyjeżdżaj i mnie wyprowadzaj spod sceny XDDD ja Cie moge od razu wyprowadzic.. zebys nie tracila czasu na taki mierny zespol.. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 1:58 pm
Terrorystka Frania opcy a ja Akurata nie znosze.. mowie to tylko dla informacji.. na dyskusje na temat tego zespolu juz sie pisze.. smile opcuchu ide na koncert akuratów w zabrzu ; p przyjeżdżaj i mnie wyprowadzaj spod sceny XDDD moje zabrze :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 3:22 pm
opcy Terrorystka Frania opcuchu ide na koncert akuratów w zabrzu ; p przyjeżdżaj i mnie wyprowadzaj spod sceny XDDD ja Cie moge od razu wyprowadzic.. zebys nie tracila czasu na taki mierny zespol.. wink a mnie sie podoba. o!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|