Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Muzyka-muzyka jeszcze raz muzyka. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 73 74 75 76 77 78 ... 86 87 88 89 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

pani psychol

PostPosted: Sat Apr 21, 2007 6:21 am

Mylenka
Tarja już nie śpiewa w Nightwish. Wieki temu stamtąd odeszła ='(

O. A szkoda... myslalam, ze ona tam nadal spiewa. Znalam ich piosenki, ale nigdy nie interesowalam sie tym zespolem glebiej.
PostPosted: Sat Apr 21, 2007 6:30 am

Odeszła, oficjalnie ogłoszono że "Skoncentrowała się zbytnio na stronie finansowej". A oni szukają nowej i mają płytę od razu z nową wokalistką nagrać jak znajdą.

Gveir

YumiTao

PostPosted: Sat Apr 21, 2007 8:01 am

a mi sie ostatnio wkręcili Gorillasi @_@ i ich ostatnia płyta ,a szczególnie teledyki z Manchesteru heart ninja
PostPosted: Sat Apr 21, 2007 8:36 am

YumiTao
a mi sie ostatnio wkręcili Gorillasi @_@ i ich ostatnia płyta ,a szczególnie teledyki z Manchesteru heart ninja
Nie ma na świecie bardziej muzycznego miasta niż Manchester...
Goryle dawały tam koncerty przez tydzień 7 dni pod rząd rok temu w lecie, niestety się już nie załapałem.

racqel

pani psychol

PostPosted: Sun Apr 22, 2007 4:09 am

YumiTao

Ja kiedys ich sluchalam... Mam ich wszystkie plyty. Teraz tak jakos mi przeszlo z nimi. W inne klimaty wpadlam zupelnie ;3
PostPosted: Sun Apr 22, 2007 6:30 am

racqel
YumiTao
Goryle dawały tam koncerty przez tydzień 7 dni pod rząd rok temu w lecie, niestety się już nie załapałem.

nie zartuj Oo ... z tego co słyszałam to Goryle dali tylko bodajze z 4 koncerty i to tylko iwyłącznie w samym UK ; p, ale moze mam jakis mylne informacje ... ninja

gue.en: ja tak mialam z Pearl Jam'em .. rolleyes ,kiedyś na okrągło potrafiłam słuchać ,teraz tylko raz na jakiś czas ...

YumiTao

racqel

PostPosted: Sun Apr 22, 2007 6:34 am

YumiTao
racqel
YumiTao

nie zartuj Oo ... z tego co słyszałam to Goryle dali tylko bodajze z 4 koncerty i to tylko iwyłącznie w samym UK ; p, ale moze mam jakis mylne informacje ... ninja

gue.en: ja tak mialam z Pearl Jam'em .. rolleyes ,kiedyś na okrągło potrafiłam słuchać ,teraz tylko raz na jakiś czas ...
Koncertów było dużo, ale prawie wszystkie z animacjami na wielkich ekranach zamiast muzyków...
Za to w Manchesterze zagrali przez ten tydzien kilka koncertów "na żywo"!
PostPosted: Sun Apr 22, 2007 7:09 am

racqel
YumiTao
racqel
YumiTao

Koncertów było dużo, ale prawie wszystkie z animacjami na wielkich ekranach zamiast muzyków...
Za to w Manchesterze zagrali przez ten tydzien kilka koncertów "na żywo"!

O wlasnie! Mnie zawsze denerwuje jak czytam czyjs profil albo z kims gadam i ta osoba mowi cos o Gorillaz i mi wyjezdza, ze tam sa niby 4 osoby w zespole... normalnie wytrzymac nie moge. Jeszcze sie kloca czesto! ;3 Na zywo rzeczywiscie pokazali sie w Manchesterze i jeszcze w Nowym Jorku.

pani psychol

Yogas

PostPosted: Tue Apr 24, 2007 2:38 pm

Gorillaz to ogolnie czadowy zespol moim zdaniem. Ciezko go pokochac ale nie da sie nie lubic. Wielu osobom moze sie na dluza mete wydac nuzacy. Mi sie napewno dlugo nie znudzi. Jak poraz pierwszy widzialem teledysk do "Clint Eastwood" to mnie wmurowalo. Oglnie cala pierwsza plyta to naprawde kawal dobrej muzyki.

Dobrze ten zespol podsumowuje taki cytat:

"Judging by the music, Gorillaz could be a serene spaghetti western. The echoing taps of guitar and occasional harmonica tone map out a grand vista." - CMJ

Pozdrawiam twisted
PostPosted: Wed Apr 25, 2007 8:47 am

A ja tam nie przepadam za nimi.... Nie, nie to, że działają mi na nerwy, ale nie podoba mi się ich muzyka. Jednak trochę się różni od tego, czego słucham =P

[a tej wokalistki do Nightwish to już ponad rok szukają.... Tarja, wróć!!! cry )

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0

opcy

PostPosted: Wed Apr 25, 2007 8:55 am

'All Alone' z Roots Manuvą (nie wie jak go odmienic) i Martina Topley Bird po prostu miazdzy...

jaknarazie to mi wszystkie projekty (ostatnio The Good, The Bad & The Queen) dotkniete przez pana Albarna podobaja..

ale teraz w inne klimatach siedze..

Meanwhile, Back In Communist Russia [Indian Ink #02] Delay-Decay-Attack [3:46]

nu i nowy album El-P jeszcze.. 3nodding
PostPosted: Wed Apr 25, 2007 9:26 am

Troszku Lamb?
Niezaszkodzi ninja heart
i ten no herbalizer 3nodding

Fuuuujne mrgreen

Btw. Najtłisz = imho overrated razz

Baliaur

Baliaur

PostPosted: Wed Apr 25, 2007 9:29 am

Angels_Wraith
My Chemical Romance 4ever =3

EMO? O_o

Nununununununu xp
PostPosted: Wed Apr 25, 2007 10:31 am

Baliaur
Troszku Lamb?
Niezaszkodzi ninja heart
i ten no herbalizer 3nodding

Fuuuujne mrgreen

Btw. Najtłisz = imho overrated razz
o tak Baliurzyco...

Lamb jest wysmienity... 3nodding

a co do najtłiszwów wszelkich..

to z tzw female_fronted_metal polecilbym posluchac zespolu 'Aghora'

opcy

DESUDESUARIELLE

PostPosted: Wed Apr 25, 2007 11:17 am

że ostatnio często oglądam Mtv 2
To odkryłam Arctic Moneyks heart xd
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 73 74 75 76 77 78 ... 86 87 88 89 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games