|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 12:42 pm
BlackFriend Ja slucham duzo rodzajow muzyki. Powiedzmy jest jakis kawalek i niezaleznie od tego co to za rodz. jesli mi sie podoba to slucham. Chociaż ostatnio mam faze na punka, emo, rocka i tym podobne. My Chemical Romance to swietny zespol, a Gerard Way jest genialny! Ja go poprostu ubustwaim...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 7:04 am
aviii BlackFriend Ja slucham duzo rodzajow muzyki. Powiedzmy jest jakis kawalek i niezaleznie od tego co to za rodz. jesli mi sie podoba to slucham. Chociaż ostatnio mam faze na punka, emo, rocka i tym podobne. My Chemical Romance to swietny zespol, a Gerard Way jest genialny! Ja go poprostu ubustwaim... Ja tez, za talent, ale nie pogardze plakacikami i zdjeciami. mrgreen A Frankie Ireo tez jest niezly rofl TFU, dobra, mialo byc o muzyce sweatdrop
A co myslicie o Fall Out Boy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 10:02 am
Za to ja nie moge żyć bez LINKIN PARK, i tylko czekam na nowa plyte i wystep na Slasku, lecz ostatnio na gadulcu radio szanty mam wlaczone.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 18, 2007 3:06 am
piecia86 Za to ja nie moge żyć bez LINKIN PARK, i tylko czekam na nowa plyte i wystep na Slasku, lecz ostatnio na gadulcu radio szanty mam wlaczone. Wiesz, ze Chester jest bankrutem? Powiedzial ze nie moze sie doczekac nowej plyty, bo jest splukany. Ja tez bardzo lubie LP, ale teksty tego typu mnie odpychaja. Wiadomo, ze robia muzyke zeby zarobic i sie utrzymac, ale nie powinni tego tak wszem i wobec oglaszac jak Chester... No...to wyczytalam w jakiejs gazecie, wiec nie wiem czy to prawda, heh nie nalezy do konca wierzyc tym chlamom. Ale jesli jest w tym chociaz troche prawdy to jestem wielce zdegustowana... confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 18, 2007 3:18 am
BlackFriend piecia86 Za to ja nie moge żyć bez LINKIN PARK, i tylko czekam na nowa plyte i wystep na Slasku, lecz ostatnio na gadulcu radio szanty mam wlaczone. Wiesz, ze Chester jest bankrutem? Powiedzial ze nie moze sie doczekac nowej plyty, bo jest splukany. Ja tez bardzo lubie LP, ale teksty tego typu mnie odpychaja. Wiadomo, ze robia muzyke zeby zarobic i sie utrzymac, ale nie powinni tego tak wszem i wobec oglaszac jak Chester... No...to wyczytalam w jakiejs gazecie, wiec nie wiem czy to prawda, heh nie nalezy do konca wierzyc tym chlamom. Ale jesli jest w tym chociaz troche prawdy to jestem wielce zdegustowana... confused zawod jak kazdy inny... deal with it... aaa i w ogole..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 21, 2007 12:44 pm
(pierwszy post! smile )
Ja slucham przede wszystkim trash metalu i reagge. Sepultura, Soulfly i takie klimaty jesli chodzi o scislosc razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 4:39 am
Wie ktos moze jaki jest tytul i wykonawca amerykanskiego openingu do Naruto? tzn do pierwszego openingu... szukam szukam i znalezc nie moge crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 4:51 am
OO ja nie znam...... Ja tam nakbardziej lubie słuchać Korna XD i beka wogule to ja słucham wszyskiego na co mam akurat w danym czasie ochotę a co do Linkink Park to kiedyś ich lubiłem ale teraz jakoś mi sie nie podobają ich piosenki domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 5:14 am
Inek Jaffar Linkink Park to kiedyś ich lubiłem ale teraz jakoś mi sie nie podobają ich piosenki domokun No ja lubie ich stare piosenki XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 5:16 am
Nuuu ja lubie Hybrida naprzykład razz PS: Inek fajną masz sig XDD"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 6:30 am
wiem że fajną XD Mwehehehehehehehehehe < to jest post na temat drodzy admini...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 10:41 am
szczerze ja ostatnio PAPA ROACH polubiłam i THREE DAYS GRACE XDDDDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 26, 2007 10:37 am
OMG, a co powiedzie o OOMPH! ? Dero ma świetny głos. OOMPH to jedyny niemiecki zespół, który lubię, wręcz uwielbiam x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 26, 2007 10:53 am
a ja wogóle niemieckiego nie lubim >< bo mnie w szkole zmuszają do nauki tego jedną piosenke ramstaina lubie xDDDDDDD rządze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 01, 2007 1:04 pm
o zesz , z Linkinem wiazaly sie moje metalowe poczatki =] ale teraz nader rzadko do nigh wracam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|