|
|
|
|
Posted: Mon Jan 15, 2007 12:58 pm
Kto z was ma albo moze mi namierzyc do sciagniecia Eastwest Rockers"H.I.M." bo uslyszalem w radiu i w ucho fajnie wpada a nigdzie nie moge znalezc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 16, 2007 3:26 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 2:58 pm
ja ostatnio jestem zasłuchany w Disturbed, Breaking Benjamin, lordi biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 24, 2007 2:18 pm
 The Good, The Bad & The Queen - The Good, The Bad & The Queen  Eluvium - An Accidental Memory in the Case of Death
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 26, 2007 5:33 am
Słuchasz wyjątkowo interesującej muzyki Opcuch, wiesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 29, 2007 1:13 pm
Lorcan_Gon Słuchasz wyjątkowo interesującej muzyki Opcuch, wiesz. podobno.. ..statam sie... ..dzieki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 01, 2007 9:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 06, 2007 9:08 am
Jak ktos chce sie dowiedziec co słucham to prosze Click! ^^ smile Dominuje S.O.A.D bo poprostu uwielbiam ten zespół smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 06, 2007 12:26 pm
O taak... S.O.A.D. zapaczatkowal kawal naprawde dobrego metalu. NIe mowie oczywiscie o takich zespolach jak np. HIM. ALe mam nadzieje ze SOAD bedzie rownie dobry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 06, 2007 1:02 pm
Metallica i Iron Maiden tez nie sa zli ;P IM lubie ale Soad dla mnie jest jak biblia razz Chociaz ostatnio jakos nie mam ochoty na Soad a wlasnie na Metallice i IM razz Troche Punk-rocka za morza tez smile (Yellowcard na przykład razz )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 08, 2007 6:43 am
Ja slucham duzo rodzajow muzyki. Powiedzmy jest jakis kawalek i niezaleznie od tego co to za rodz. jesli mi sie podoba to slucham. Chociaż ostatnio mam faze na punka, emo, rocka i tym podobne. My Chemical Romance to swietny zespol, a Gerard Way jest genialny!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 13, 2007 2:35 pm
a ja ubostwiam Linkin Parl! ^-^ o! w ogole to roznych rzeczy slucham... nawet techno czasem XD lol i country. Piosenka Banjo Thing rządzi!! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 13, 2007 4:12 pm
Korpiklaaani beda na Metalmanii...moje kochane skandynawskie folkmetale...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 14, 2007 6:15 am
Delein the Wildest Korpiklaaani beda na Metalmanii...moje kochane skandynawskie folkmetale... widzielm ich jedn teledysk i myslalem ze sie posram ze smiechu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 14, 2007 1:48 pm
opcy Delein the Wildest Korpiklaaani beda na Metalmanii...moje kochane skandynawskie folkmetale... widzielm ich jedn teledysk i myslalem ze sie posram ze smiechu... Teledyskow nie widzialam zadnych, ale kocham ta muzyke.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|