|
|
|
|
Posted: Mon Nov 27, 2006 8:25 am
opcy zuzika hmmmm...ja to naj naj naj bardziej lubie linkin park, ale muza w moim typie to ragga byl tu chyba kiedys jeden taki co tez lynkyn park lubil.. conie? mrgreen  yyyyy...no i? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 27, 2006 8:44 am
zurawinka niewidzialna a sa w gildii jacys placebofani? po prostu uwielbiam gosci heart Mrrr <3 Są moim 3 ulubionym zespołem ;D sa swietni whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 27, 2006 11:20 am
Rin_Youkai zurawinka niewidzialna a sa w gildii jacys placebofani? po prostu uwielbiam gosci heart Mrrr <3 Są moim 3 ulubionym zespołem ;D sa swietni whee to cieszę się, przynajmniej nie jestem osamotniona w moim wielbieniu ich :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 27, 2006 1:21 pm
niewidzialna Rin_Youkai zurawinka niewidzialna a sa w gildii jacys placebofani? po prostu uwielbiam gosci heart Mrrr <3 Są moim 3 ulubionym zespołem ;D sa swietni whee to cieszę się, przynajmniej nie jestem osamotniona w moim wielbieniu ich :] opcy ale zes pojechal XP fakt faktem ze jak chca to cos fajnego zrobia ale jak wydali mixy z Jay-Z to od razu zdjalem ich naszywke z kostki. Mimo ze szanuje Jay-Z bo tez mu sie nalezy to jednak musze powiedziec ze razem dali dupy i to w ch*j... a co do crazy chaza i jego poczatkow na pogg'u to mozna powiedziec tylko : " talk2hand emo talk2hand " XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 6:12 am
Vykk niewidzialna Rin_Youkai zurawinka niewidzialna a sa w gildii jacys placebofani? po prostu uwielbiam gosci heart Mrrr <3 Są moim 3 ulubionym zespołem ;D sa swietni whee to cieszę się, przynajmniej nie jestem osamotniona w moim wielbieniu ich :] opcy ale zes pojechal XP fakt faktem ze jak chca to cos fajnego zrobia ale jak wydali mixy z Jay-Z to od razu zdjalem ich naszywke z kostki. Mimo ze szanuje Jay-Z bo tez mu sie nalezy to jednak musze powiedziec ze razem dali dupy i to w ch*j... a co do crazy chaza i jego poczatkow na pogg'u to mozna powiedziec tylko : " talk2hand emo talk2hand " XD ja jestem w porządku xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 8:08 am
'jechanie' to moja specjalnosc..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 28, 2006 1:32 pm
opcy 'jechanie' to moja specjalnosc.. uwazaj na konetkst bo jak pani opcowa wyjmie z kontekstu zdanie to dopiero bedzie XD nie wiem czy juz pisalem ale sciagnalem 2 odcinki tego twojego dungeona i powiem ci ze fajne takie lekkie zwiewne i powiewne razz P tylko moze za malo growla XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 02, 2006 12:21 pm
LP jakos nie wiedza co robic. Najpierw Jay.Z, potem Fort Minor ... dobra, mam wszystkie te plytki sweatdrop , ale brak mi prawdziwego dzwieku Linkin Park crying
Ooo, Placebo! To fajna muza w samotne noce 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 04, 2006 8:10 am
Rin_Youkai zurawinka niewidzialna a sa w gildii jacys placebofani? po prostu uwielbiam gosci heart Mrrr <3 Są moim 3 ulubionym zespołem ;D sa swietni whee remember me, when every nose starts to bleed... remember me... special needs...
chyba nie pokrecilam nicio? Ja koffam Placuszki 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 04, 2006 8:12 am
Laverte LP jakos nie wiedza co robic. Najpierw Jay.Z, potem Fort Minor ... dobra, mam wszystkie te plytki sweatdrop , ale brak mi prawdziwego dzwieku Linkin Park crying Ooo, Placebo! To fajna muza w samotne noce 3nodding Linkin Park to ja wspominam raczej z poblazliwym sentymentem... lata temu gralam w Simsy z In the end w tle i fajnie sie gralo xd ale to bylo dawno, well, mlodziencze lata se ne wrati burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 2:47 pm
no coż wiele jest naprawde dobrych zespołów. Ostatnio przylookalem Breaking Benjamin naprawde fajnie graja smile a pozatym to polecam NORMALSÓW rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 16, 2006 2:23 am
Heh, mi kolega pozyczyl ostatnio takie cos jak MonstruM i strasznie mi sie podoba (przynajmniej plyta "za choryzontem ciszy")
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 6:33 am
dobra czas sie uzewnetrznic.. moje postrockowe zboczenie poglebilo sie... Do Make Say Think - Winter Hymn Country Hymn Secret Hymn Red Sparowes - Every Red Heart Shines Towards The Sun Don Caballero - World Class Listening Problem Explosions In The Sky - Those Who Tell The Truth Shall Die, Those Who Tell The Truth Shall Live Forever Explosions In The Sky - How Strange, Innocence no i jeszcze czekam az mi sie 65daysofstatic sciagnie... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 29, 2006 8:31 am
strasznej muzyki sluchasz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 29, 2006 3:08 pm
Nirachia strasznej muzyki sluchasz eee... to do mnie? a panienka co by polecila..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|