|
|
|
|
Posted: Tue Jun 19, 2007 1:57 am
właśnie skończyłem czytać . p. Tadeusza .... w audiobooku blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 19, 2007 1:46 pm
Jukatan Yajo Jukatan ja cyztam fik bleachowy RenjixByakuya o tytule "WSzechcywilizacji społeczny blus". żeby nie było, czcionką 8 w wordzie ma 35 stron. ja to miałam przeczytac juz dawno temu, ale za długie i tak na ekranie akurat by mi sie chciało... znaczy chcialoby mi sie, bo juz chyba wszystkie fiki z "Bleacha" przeczytałam tego pana, ale mam na uwadze moje biedne oczeta i ich stan po przeczytaniu tego... a nie ma gdzie wydrukowac! czemu zycie jest takie okrutne?! crying crying crying jak przeczytam moge Ci przeslac poczta mrgreen spoko, wiem gdzie znaleść, kontynuacje też ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 1:58 am
Yajo Jukatan Yajo Jukatan ja cyztam fik bleachowy RenjixByakuya o tytule "WSzechcywilizacji społeczny blus". żeby nie było, czcionką 8 w wordzie ma 35 stron. ja to miałam przeczytac juz dawno temu, ale za długie i tak na ekranie akurat by mi sie chciało... znaczy chcialoby mi sie, bo juz chyba wszystkie fiki z "Bleacha" przeczytałam tego pana, ale mam na uwadze moje biedne oczeta i ich stan po przeczytaniu tego... a nie ma gdzie wydrukowac! czemu zycie jest takie okrutne?! crying crying crying jak przeczytam moge Ci przeslac poczta mrgreen spoko, wiem gdzie znaleść, kontynuacje też ^^ wlasnie skonczylam, mogl sobie jebak darowac juz tego ich syna, powinien byl skonczyc na porodzie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 22, 2007 6:19 am
Pewnie czuł pewien niedosyt mrgreen
Ja teraz czytam "Świat Grahama Mastertona" Raya Clarka i Matta Williamsa. Analiza twórczości Mastertona, ale ksiązka skupia się tylko na powieściach grozy, fantasty i pokrewnych + kilka krótkich opowiadań.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 08, 2007 1:13 pm
John Gray "Mezczyzni sa z Marsa, a Kobiety z Wenus"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 08, 2007 1:43 pm
Kończę "Mitologie świata - hindusi" z "Rzeczpospolitej" dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 09, 2007 11:12 am
Obecnie biografia Tolouse-Lautreca, w kolejce "Klej" Irvine Welsha.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 09, 2007 11:15 am
skrypt do laboratorium >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 09, 2007 12:02 pm
Ja aktualnie czytam Odę do młodości po raz setny. Muszę się jej nauczyć na pamięć.... tylko po co? scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 09, 2007 1:05 pm
ichabot Ja aktualnie czytam Odę do młodości po raz setny. Muszę się jej nauczyć na pamięć.... tylko po co? scream no wlasnie - po co? O.o ja nie musialam takich dziwnych rzeczy sie uczyc na pamiec
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 11, 2007 3:32 pm
zmora13 Kończę "Mitologie świata - hindusi" z "Rzeczpospolitej" dramallama "Starożytni Rzymianie" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 13, 2007 1:58 am
czytam m.in. mitologię grecką i rzymską, książkę od łaciny, "Historię Bliskiego wschodu" Daniela Arnauda...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 13, 2007 3:13 am
"Kiedy byłem dziełem sztuki" Eric-Emmanuel Schmitt
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 13, 2007 3:14 am
"Seks w kulturach świata" Starowicza.
To jest moja lektura obowiązkowa na Archeologiczne podstawy kulturoznawstwa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|