|
|
Kto wg Ciebie powinien zostac nowym moderatorem POGGa: |
Revcat |
|
34% |
[ 23 ] |
Rin_Youkai |
|
19% |
[ 13 ] |
Mirabell |
|
4% |
[ 3 ] |
Driada |
|
13% |
[ 9 ] |
Lavagetas_heqetai |
|
27% |
[ 18 ] |
|
Total Votes : 66 |
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 7:49 am
Omega Sun @Degeneracie- nie spelniasz podstawowego kryterium- byles zbanowany, ostatnio wywalilismy tez Twojego mula, wprawdzie na 24h ale jednak. No i z gburami moze i sie potrafisz dogadac ale ze mna jakos Ci nigdy nie wychodzilo blaugh Musiałaś zbanować nie mojego mułka,gdyż owego nie posiadam. neutral Nie wiem czy mnie nie mylisz przypadkowo z kimś. neutral Zdawało mi się że całkiem normalnie się z Tobą dogadywałem rolleyes A że byłem zbanowany. Faktycznie. Byłem. Ale nie widze w tym nadal swojej winy, gdyż stanąłem wówczas o ile mnie pamięć nie zawodzi w czyjejś obronie. Zawsze staje. Takie moje małe hobby.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 7:51 am
Omega Sun Jaka znowu hermetyczna grupa? Jakich znajomych, konkretnie? I co, myslisz, ze jak ktos z nich zostanie modem, to nagle wszyscy tu przyjda i beda rozmawiac? Hej Hej Omi, nie unoś się i popatrz na sprawę z dystansem. Pomaga mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 7:58 am
Omega Sun Jaka znowu hermetyczna grupa? Jakich znajomych, konkretnie? I co, myslisz, ze jak ktos z nich zostanie modem, to nagle wszyscy tu przyjda i beda rozmawiac? Za poważnie i za bardzo do siebie wszystko Rybko bierzesz sweatdrop Kończę swój wątek tak, będzie bezpieczniej dla mnie. Ale weźcie wybierzcie dwie osoby, w tym kogoś takiego jak Rin, ładnie proszę. Nie. Jak ktoś z nich zostanie modem to przynajmniej będzie luźniejsza atmosfera, a to już wystarczająco dużo. *idzie knuć nad kolejną teorią spiskową and won't return to this topic*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 8:05 am
Autark Omega Sun Jaka znowu hermetyczna grupa? Jakich znajomych, konkretnie? I co, myslisz, ze jak ktos z nich zostanie modem, to nagle wszyscy tu przyjda i beda rozmawiac? Za poważnie i za bardzo do siebie wszystko Rybko bierzesz sweatdrop Kończę swój wątek tak, będzie bezpieczniej dla mnie. Ale weźcie wybierzcie dwie osoby, w tym kogoś takiego jak Rin, ładnie proszę. Nie. Jak ktoś z nich zostanie modem to przynajmniej będzie luźniejsza atmosfera, a to już wystarczająco dużo. *idzie knuć nad kolejną teorią spiskową and won't return to this topic*Masz racje, jest tu stanowczo zbyt sztywno, a guildia powinna być dla wszystkich a nie samych moderatorów. I modem powinien być ktoś patrzący na człowieka przez pryzmat istoty posiadającej też swoje problemy i nie kierujący sie osobistymi emocjami i nastawieniami. Oczywiście zdaje sobie sprawę że taką osobę trudno znaleźć wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 8:44 am
BeeWolf Zgłosiłem Kiraya i zgłaszam po raz drugi. dzieki... ja zawsze chetnie potraktuje kogos "losowym"... mrgreen co do innych kandydatur: 1. Revcat - pijak i hulaka... do tego jego wybor chyba podpada pod nepotyzm sory Rev ale trzeba sie pozbyc ew. konkurencji wink ... a tak na serio to bardzo dobra kandydatura, oi! pirate 2. Driadaa vel "Night_Lady" - gdy sie pojawia na poggu to sama najczesciej potrzebuje pomocy od innych uzytkownikow... z reszta pojawia sie dosc rzadko i watpie aby miala posluch wsród poggowiczow... 3. Rin - dobra kandydatura... ale [zabrzmi to szowinistycznie] przydal by sie jakis chlop, dla rownowagi mrgreen 4. Mirabell - za bardzo sie nie znamy wiec trudno mi cokolwiek mowic na jego temat, chociaz wydaje mi sie ze jest odpowiedzialna osoba...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 8:58 am
Bądźcie demokratyczni, zróbcie głosowanko. whee PS:Właściwie to Autark był by najlepszym modem. Bo pośród obecnych to jedynie( wybacz Omi że nie wymienie Ciebie, ale taka ma opinia) jedynie obiektywni są Ryuukei oshii i Opcy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 9:34 am
degenerat Bądźcie demokratyczni, zróbcie głosowanko. whee PS :Właściwie to Autark był by najlepszym modem. Bo pośród obecnych to jedynie( wybacz Omi że nie wymienie Ciebie, ale taka ma opinia) jedynie obiektywni są Ryuukei oshii i Opcy. KIRAY na prezydenta.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 9:39 am
BeeWolf degenerat Bądźcie demokratyczni, zróbcie głosowanko. whee PS :Właściwie to Autark był by najlepszym modem. Bo pośród obecnych to jedynie( wybacz Omi że nie wymienie Ciebie, ale taka ma opinia) jedynie obiektywni są Ryuukei oshii i Opcy. KIRAY na prezydenta.Taa a Ja na pierwszą dame rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 9:45 am
degenerat BeeWolf degenerat Bądźcie demokratyczni, zróbcie głosowanko. whee PS :Właściwie to Autark był by najlepszym modem. Bo pośród obecnych to jedynie( wybacz Omi że nie wymienie Ciebie, ale taka ma opinia) jedynie obiektywni są Ryuukei oshii i Opcy. KIRAY na prezydenta.Taa a Ja na pierwszą dame rofl rofl rofl a ja na premiera mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 9:46 am
EvilYuki degenerat BeeWolf degenerat Bądźcie demokratyczni, zróbcie głosowanko. whee PS :Właściwie to Autark był by najlepszym modem. Bo pośród obecnych to jedynie( wybacz Omi że nie wymienie Ciebie, ale taka ma opinia) jedynie obiektywni są Ryuukei oshii i Opcy. KIRAY na prezydenta.Taa a Ja na pierwszą dame rofl rofl rofl a ja na premiera mrgreen Nie możesz, kobietą jesteś.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 11:30 am
Kiray BeeWolf Zgłosiłem Kiraya i zgłaszam po raz drugi. dzieki... ja zawsze chetnie potraktuje kogos "losowym"... mrgreen co do innych kandydatur: 1. Revcat - pijak i hulaka... do tego jego wybor chyba podpada pod nepotyzm sory Rev ale trzeba sie pozbyc ew. konkurencji wink ... a tak na serio to bardzo dobra kandydatura, oi! pirate 2. Driadaa vel "Night_Lady" - gdy sie pojawia na poggu to sama najczesciej potrzebuje pomocy od innych uzytkownikow... z reszta pojawia sie dosc rzadko i watpie aby miala posluch wsród poggowiczow... 3. Rin - dobra kandydatura... ale [zabrzmi to szowinistycznie] przydal by sie jakis chlop, dla rownowagi mrgreen 4. Mirabell - za bardzo sie nie znamy wiec trudno mi cokolwiek mowic na jego temat, chociaz wydaje mi sie ze jest odpowiedzialna osoba... no tak, gdy człowiek ma czasem doła to go juz do niczego nie mozna zatrudnic? jak napisał degenerat modem powinien być ktoś patrzący na człowieka przez pryzmat istoty posiadającej też swoje problemy i nie kierujący sie osobistymi emocjami wiec Ty zupełnie odpadasz, bo nie mozesz zrozumiec, ze kazdy ma w swoim zyciu chwile zalamania,smutku, czy jak kto woli tymczasowego dola.... rozumiem fakt, iz probujesz wyeliminowac wspolzawodnikow jednak przypuszczam, ze to moderatorzy, jak i uzytkownicy beda mogli sie na ten temat wypowiedziec i oni zadecyduja kto jest najlepszym kandydatem (nie mam duzych szans, ale mam nadzieje,ze najgorsza tez nie jestem...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 1:02 pm
Kiray BeeWolf Zgłosiłem Kiraya i zgłaszam po raz drugi. dzieki... ja zawsze chetnie potraktuje kogos "losowym"... mrgreen co do innych kandydatur: 1. Revcat - pijak i hulaka... do tego jego wybor chyba podpada pod nepotyzm sory Rev ale trzeba sie pozbyc ew. konkurencji wink ... a tak na serio to bardzo dobra kandydatura, oi! pirate 2. Driadaa vel "Night_Lady" - gdy sie pojawia na poggu to sama najczesciej potrzebuje pomocy od innych uzytkownikow... z reszta pojawia sie dosc rzadko i watpie aby miala posluch wsród poggowiczow... 3. Rin - dobra kandydatura... ale [zabrzmi to szowinistycznie] przydal by sie jakis chlop, dla rownowagi mrgreen 4. Mirabell - za bardzo sie nie znamy wiec trudno mi cokolwiek mowic na jego temat, chociaz wydaje mi sie ze jest odpowiedzialna osoba... Omg to było rozbrajające mrgreen heart ale nie moge zaprzeczyć, ze hasło jakie to Bee zgrabnie wypowiedzial: Kiray na prezydenta ! brzmi jakos tak hipnotyzująco eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 1:08 pm
Driadaa no tak, gdy człowiek ma czasem doła to go juz do niczego nie mozna zatrudnic? jak napisał degenerat modem powinien być ktoś patrzący na człowieka przez pryzmat istoty posiadającej też swoje problemy i nie kierujący sie osobistymi emocjami wiec Ty zupełnie odpadasz, bo nie mozesz zrozumiec, ze kazdy ma w swoim zyciu chwile zalamania,smutku, czy jak kto woli tymczasowego dola.... rozumiem fakt, iz probujesz wyeliminowac wspolzawodnikow jednak przypuszczam, ze to moderatorzy, jak i uzytkownicy beda mogli sie na ten temat wypowiedziec i oni zadecyduja kto jest najlepszym kandydatem (nie mam duzych szans, ale mam nadzieje,ze najgorsza tez nie jestem...) jemu nie chodziło o to, że masz doła, czy coś takiego, a raczej chyba o to, że mało o Gai wiesz, pytasz o różne rzeczy i jesteś nieobeznana tak jak modowie być powinni. Nie przypominam sobie takiej sytuacji związanej z Tobą, ale pasuje mi ona bardziej do kontekstu. no i nie bierz definicji degenerata jako słowa świętego. Moderator ma pilnować porządku, a nie jakoś tam współżyć z innymi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 1:11 pm
EvilYuki Driadaa no tak, gdy człowiek ma czasem doła to go juz do niczego nie mozna zatrudnic? jak napisał degenerat modem powinien być ktoś patrzący na człowieka przez pryzmat istoty posiadającej też swoje problemy i nie kierujący sie osobistymi emocjami wiec Ty zupełnie odpadasz, bo nie mozesz zrozumiec, ze kazdy ma w swoim zyciu chwile zalamania,smutku, czy jak kto woli tymczasowego dola.... rozumiem fakt, iz probujesz wyeliminowac wspolzawodnikow jednak przypuszczam, ze to moderatorzy, jak i uzytkownicy beda mogli sie na ten temat wypowiedziec i oni zadecyduja kto jest najlepszym kandydatem (nie mam duzych szans, ale mam nadzieje,ze najgorsza tez nie jestem...) jemu nie chodziło o to, że masz doła, czy coś takiego, a raczej chyba o to, że mało o Gai wiesz, pytasz o różne rzeczy i jesteś nieobeznana tak jak modowie być powinni. Nie przypominam sobie takiej sytuacji związanej z Tobą, ale pasuje mi ona bardziej do kontekstu. no i nie bierz definicji degenerata jako słowa świętego. Moderator ma pilnować porządku, a nie jakoś tam współżyć z innymi. heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 1:13 pm
chetnie zagłosowałbym na Point_Zero ale on juz chyba tu nie przesiaduje. A moze jestem malo uswiadomiony i zmienil nick ;]
A może Leth? widzialem jak jedzie ludzi ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|