Co dla ciebie? |
Yaoi |
|
32% |
[ 32 ] |
Yuri |
|
12% |
[ 12 ] |
Hentai |
|
34% |
[ 34 ] |
polędwica i ociekające tłuszczem melanże |
|
20% |
[ 20 ] |
|
Total Votes : 98 |
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 9:05 am
MissTao alexvandom jak dla mnie to to byla zwyczajna babka w poscieli .... aa, rozumiem, nihil novi sub sole... czyli musialas juz naogladac mase porozbieranych niewiast, skoro przestaly robic na tobie wrazenie... blaugh xd xd ROTFL
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 9:45 am
szkolne mundurki rulez;D ninja Znalazłem cos łagodniejszego... co(chyba)nie łamie reguylaminu...(tzn mam nadzieje sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 1:24 pm
Christoff_Gangrell szkolne mundurki rulez;D ninja Znalazłem cos łagodniejszego... co(chyba)nie łamie reguylaminu...(tzn mam nadzieje sweatdrop ) nie lamie xd ...a jakby lamalo to poprostu bys wrzucil do meliny tam wszystko mozna xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 1:28 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 1:38 am
MissTao alexvandom jak dla mnie to to byla zwyczajna babka w poscieli .... aa, rozumiem, nihil novi sub sole... czyli musialas juz naogladac mase porozbieranych niewiast, skoro przestaly robic na tobie wrazenie... blaugh xd Wypraszam sobie !!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 2:55 am
Z tych trzech to chyba najbardziej hentai. Chociaz yuri tez jakby co - same kobietki to cos na co milo popatrzec xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 4:45 am
MissTao alexvandom jak dla mnie to to byla zwyczajna babka w poscieli .... aa, rozumiem, nihil novi sub sole... czyli musialas juz naogladac mase porozbieranych niewiast, skoro przestaly robic na tobie wrazenie... blaugh xd czyli wniosek z tego wynika taki, że ja się jeszcze za mało naoglądałem, bo wciąż mi mało pięknych, kobiecych, delikatnych, takich takich takich heart ciałek... normalnie mógłbym się na niunie gapić całymi dniami... w szczegolności na dwie [jakie to wie Isobelle] pi.es. Tao, widziałem się z Isi i żeśmy do wniosku doszli, że musisz do nas przyjechać i zaliczyć z nami jakiś clubbin konkretny, no normalnie nie ma nie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 4:51 am
Christoff_Gangrell szkolne mundurki rulez;D ninja Znalazłem cos łagodniejszego... co(chyba)nie łamie reguylaminu...(tzn mam nadzieje sweatdrop ) człowieku... szkolny mundurek na takiej zdrowej dupecce [z przedziału 16-25] doprowadza moja krew do wrzenia i normalnie bym zjadł taką niunię i wyłopotał we wszystkie strony aż by skwierczała jak skwareczka na patelni i na koniec mogła z siebie tylko dobyć cichutkie westchnienie o jakże jednak wielce znaczącym przesłaniu "aii" heart [żeby nie było, tę reakcję stwierdzono doświadczalnie w warunkach laboratoryjnych oraz polowych... za każdym razem miałem syndrom "choosey lover" a rano nie moegłem się ruszyć]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 5:02 am
Christoff_Gangrell szkolne mundurki rulez;D ninja Znalazłem cos łagodniejszego... co(chyba)nie łamie reguylaminu...(tzn mam nadzieje sweatdrop ) Widać jej kawalek gaci!!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 7:16 am
alexvandom Christoff_Gangrell szkolne mundurki rulez;D ninja Znalazłem cos łagodniejszego... co(chyba)nie łamie reguylaminu...(tzn mam nadzieje sweatdrop ) Widać jej kawalek gaci!!!! xd to nie gacie tylko majtki xp a tak z innej beczki, czytalam gdzies ze majtki to obsesja japonczykow. byly nawet automaty w ktorych mozna bylo kupic uzywane majtki uczennic xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 9:27 am
Kukus Christoff_Gangrell szkolne mundurki rulez;D ninja Znalazłem cos łagodniejszego... co(chyba)nie łamie reguylaminu...(tzn mam nadzieje sweatdrop ) człowieku... szkolny mundurek na takiej zdrowej dupecce [z przedziału 16-25] doprowadza moja krew do wrzenia i normalnie bym zjadł taką niunię i wyłopotał we wszystkie strony aż by skwierczała jak skwareczka na patelni i na koniec mogła z siebie tylko dobyć cichutkie westchnięcie o jakże jednak wielce znaczącym przesłaniu "aii" heart [żeby nie było, tę reakcję stwierdzono doświadczalnie w warunkach laboratoryjnych oraz polowych... za każdym razem miałem syndrom "choosey lover" a rano nie moegłem się ruszyć] blaugh Hehehe... no to widze ze nie jestem jedyny wink przynajmniej jesli chodzi o 1 część xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 10:27 am
kingus alexvandom Christoff_Gangrell szkolne mundurki rulez;D ninja Znalazłem cos łagodniejszego... co(chyba)nie łamie reguylaminu...(tzn mam nadzieje sweatdrop ) Widać jej kawalek gaci!!!! xd to nie gacie tylko majtki xp a tak z innej beczki, czytalam gdzies ze majtki to obsesja japonczykow. byly nawet automaty w ktorych mozna bylo kupic uzywane majtki uczennic xd To chyba lekka przesada smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 11:07 am
Kukus pi.es. Tao, widziałem się z Isi i żeśmy do wniosku, że musisz do nas przyjechać i zaliczyć z nami jakiś clubbin konkretny, no normalnie nie ma nie blaugh no ba xp w najblizszej przyszlosci, niestety, do stolicy nie wybieram sie... ale jak tylko bede w poblizu, to dam znac biggrin a co do tego, jakoby w melinie dozwolone bylo pokazywanie bardzo golej golizny... to nie bardzo. i nie jest to zarzadzenie moje, a od wyzszego szefostwa - takie zasady obowiazuja na calej Gai. nawet gildie ze statusem 'ukryte', do ktorych nie bedac ich czlonkiem nawet nie mozna wsciubic nosa, musza tego zarzadzenia przestrzegac. w przeciwnym wypadku modzi Gai dadza delikwentom do wiwatu xd w kwestii obrazkow: jako ze ostatnio byla panienka, to teraz chlopczyk. rozebrany tak sobie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 3:16 am
alexvandom to nie gacie tylko majtki xp a tak z innej beczki, czytalam gdzies ze majtki to obsesja japonczykow. byly nawet automaty w ktorych mozna bylo kupic uzywane majtki uczennic xd To chyba lekka przesada smile Moze troche.. ale prawda 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|