Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Yaoi , Yuri i inne dewiacje ;) ^ od lat 18 ^ Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 5 6 7 8 9 10 ... 38 39 40 41 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Co dla ciebie?
Yaoi
32%
 32%  [ 32 ]
Yuri
12%
 12%  [ 12 ]
Hentai
34%
 34%  [ 34 ]
polędwica i ociekające tłuszczem melanże
20%
 20%  [ 20 ]
Total Votes : 98

Christoff_Gangrell

PostPosted: Wed Mar 30, 2005 9:05 am

MissTao
alexvandom
jak dla mnie to to byla zwyczajna babka w poscieli ....

aa, rozumiem, nihil novi sub sole... czyli musialas juz naogladac mase porozbieranych niewiast, skoro przestaly robic na tobie wrazenie...
blaugh xd

xd ROTFL
PostPosted: Wed Mar 30, 2005 9:45 am

szkolne mundurki rulez;D
ninja
Znalazłem cos łagodniejszego... co(chyba)nie łamie reguylaminu...(tzn mam nadzieje sweatdrop )

Christoff_Gangrell

Vykk

PostPosted: Wed Mar 30, 2005 1:24 pm

Christoff_Gangrell
szkolne mundurki rulez;D
ninja
Znalazłem cos łagodniejszego... co(chyba)nie łamie reguylaminu...(tzn mam nadzieje sweatdrop )
nie lamie xd ...a jakby lamalo to poprostu bys wrzucil do meliny tam wszystko mozna xd xd xd
PostPosted: Wed Mar 30, 2005 1:28 pm

[ Message temporarily off-line ]

Vykk

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200
PostPosted: Thu Mar 31, 2005 1:38 am

MissTao
alexvandom

aa, rozumiem, nihil novi sub sole... czyli musialas juz naogladac mase porozbieranych niewiast, skoro przestaly robic na tobie wrazenie...
blaugh xd

Wypraszam sobie !!!!!
PostPosted: Thu Mar 31, 2005 2:55 am

Z tych trzech to chyba najbardziej hentai.
Chociaz yuri tez jakby co - same kobietki to cos na co milo popatrzec xd

Morgoth Wolf

Kukus

PostPosted: Thu Mar 31, 2005 4:45 am

MissTao
alexvandom

blaugh xd
czyli wniosek z tego wynika taki, że ja się jeszcze za mało naoglądałem, bo wciąż mi mało pięknych, kobiecych, delikatnych, takich takich takich heart ciałek... normalnie mógłbym się na niunie gapić całymi dniami... w szczegolności na dwie [jakie to wie Isobelle]
pi.es. Tao, widziałem się z Isi i żeśmy do wniosku doszli, że musisz do nas przyjechać i zaliczyć z nami jakiś clubbin konkretny, no normalnie nie ma nie blaugh
PostPosted: Thu Mar 31, 2005 4:51 am

Christoff_Gangrell
szkolne mundurki rulez;D
ninja
człowieku... szkolny mundurek na takiej zdrowej dupecce [z przedziału 16-25] doprowadza moja krew do wrzenia i normalnie bym zjadł taką niunię i wyłopotał we wszystkie strony aż by skwierczała jak skwareczka na patelni i na koniec mogła z siebie tylko dobyć cichutkie westchnienie o jakże jednak wielce znaczącym przesłaniu "aii" heart

[żeby nie było, tę reakcję stwierdzono doświadczalnie w warunkach laboratoryjnych oraz polowych... za każdym razem miałem syndrom "choosey lover" a rano nie moegłem się ruszyć]

Kukus

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200
PostPosted: Thu Mar 31, 2005 5:02 am

Christoff_Gangrell
szkolne mundurki rulez;D
ninja

Widać jej kawalek gaci!!!! xd
PostPosted: Thu Mar 31, 2005 7:16 am

alexvandom
Christoff_Gangrell
szkolne mundurki rulez;D
ninja

to nie gacie tylko majtki xp a tak z innej beczki, czytalam gdzies ze majtki to obsesja japonczykow. byly nawet automaty w ktorych mozna bylo kupic uzywane majtki uczennic xd

kcdjvbgnjdkm

Christoff_Gangrell

PostPosted: Thu Mar 31, 2005 9:27 am

Kukus
Christoff_Gangrell
szkolne mundurki rulez;D
ninja
człowieku... szkolny mundurek na takiej zdrowej dupecce [z przedziału 16-25] doprowadza moja krew do wrzenia i normalnie bym zjadł taką niunię i wyłopotał we wszystkie strony aż by skwierczała jak skwareczka na patelni i na koniec mogła z siebie tylko dobyć cichutkie westchnięcie o jakże jednak wielce znaczącym przesłaniu "aii" heart

[żeby nie było, tę reakcję stwierdzono doświadczalnie w warunkach laboratoryjnych oraz polowych... za każdym razem miałem syndrom "choosey lover" a rano nie moegłem się ruszyć]

blaugh Hehehe... no to widze ze nie jestem jedyny wink przynajmniej jesli chodzi o 1 część xp
PostPosted: Thu Mar 31, 2005 10:27 am

kingus
alexvandom
Christoff_Gangrell
szkolne mundurki rulez;D
ninja

to nie gacie tylko majtki xp a tak z innej beczki, czytalam gdzies ze majtki to obsesja japonczykow. byly nawet automaty w ktorych mozna bylo kupic uzywane majtki uczennic xd

To chyba lekka przesada smile

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200

MissTao
Crew

PostPosted: Fri Apr 01, 2005 11:07 am

Kukus
pi.es. Tao, widziałem się z Isi i żeśmy do wniosku, że musisz do nas przyjechać i zaliczyć z nami jakiś clubbin konkretny, no normalnie nie ma nie blaugh

no ba xp w najblizszej przyszlosci, niestety, do stolicy nie wybieram sie... ale jak tylko bede w poblizu, to dam znac biggrin

a co do tego, jakoby w melinie dozwolone bylo pokazywanie bardzo golej golizny... to nie bardzo. i nie jest to zarzadzenie moje, a od wyzszego szefostwa - takie zasady obowiazuja na calej Gai. nawet gildie ze statusem 'ukryte', do ktorych nie bedac ich czlonkiem nawet nie mozna wsciubic nosa, musza tego zarzadzenia przestrzegac. w przeciwnym wypadku modzi Gai dadza delikwentom do wiwatu xd

w kwestii obrazkow: jako ze ostatnio byla panienka, to teraz chlopczyk. rozebrany tak sobie wink
PostPosted: Sat Apr 02, 2005 3:16 am

alexvandom

To chyba lekka przesada smile

Moze troche.. ale prawda 3nodding

Christoff_Gangrell

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200
PostPosted: Sat Apr 02, 2005 3:55 am

PO co im majtki uczennic? xp
Reply
Poland on Gaia Guild