Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Zagrajmy w RPG!! ^^ Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 5 6 7 8 9 10 ... 19 20 21 22 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Thu May 19, 2005 11:23 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Thu May 19, 2005 3:55 pm

Neilameane
RUFUS.ABBYSINIAN
Kiray

zgadzam sie z Toba
jezeli chcecie grac na forum to zasady musza byc uproszczone, nie moze byc tak rozbudowany bo to mija sie z celem, gra straci na dynamice bo wszyscy beda sie przejmowali ile oczek wypadlo i jakie ma cechy

Mam nadzieje ze to jakas usprawnicie bo to jest dobry pomysl biggrin

...no nareszcie jakis głos poparcia dla mnie biggrin
...grać w normalną sesję na żywo - to rozumiem: kości, ksiązki jakieś do grania, karty postaci itd.
...ale na forum?
...Wg mnie to na forum powinno chodzic gł�wnie o zbudowanie ciekawej przygody - samej w sobie...
...zresztą co się będe powtarzał... xd
...jak zrobicie tak jak radze - to m�wie Wam, że to ma przynajmniej szanse się udać...

Dobra, dobra, bo juz mi sie zmierzy te cale klutnie o statystki. Skoro to jest az tak trudne, to wezcie mi przynajmniej powiedzcie jaka chcecie miec postac, to juz cos przygotuje...

Ja to zawsze sie staram grac Krasnoludzkim Wojownikiem (moja ulubiona ras, chyba dlatego ze maja sklonnosci do picia piwa wink )
Wiec bym byl wdzieczny za karte dla takiego Krasnoluda
z gory zapewniam ze moze byc tak, ze nie bede bardzo aktywnym graczem biggrin

Kiray

Sir_Snajper

PostPosted: Thu May 19, 2005 8:43 pm

Ja tam Kotku chcialbym grac elfickim magiem( nie wiem dlaczego, ale lubie te rasy[chyba ze wzgledu na umiejetnosci szybkiego strzelania z luku])
PostPosted: Fri May 20, 2005 4:19 am

Sir_Snajper
Ja tam Kotku chcialbym grac elfickim magiem( nie wiem dlaczego, ale lubie te rasy[chyba ze wzgledu na umiejetnosci szybkiego strzelania z luku])
która dla maga jest baaaardzo potrzebna...... mrgreen

opcy

Neilameane

PostPosted: Fri May 20, 2005 11:45 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Fri May 20, 2005 11:46 am

Sir_Snajper

Elfy ROX!!!!! * look na swoje uszy ^^ xd xd 4laugh 4laugh

Neilameane

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Fri May 20, 2005 2:12 pm

Neilameane

Nie ma.

...to git
...to ja bede gral Drowem 3nodding
...cos a la moja karte postaci dam kiedys, a teraz ide spac
... xd
PostPosted: Sat May 21, 2005 12:58 am

Po kolejnym przemysleniu, zrobie statystyki jak np. w Morrowindzie. Tylko te potrzebne do danej profesjii.

Neilameane

Sir_Snajper

PostPosted: Tue May 24, 2005 5:46 pm

opcy
Sir_Snajper
która dla maga jest baaaardzo potrzebna...... mrgreen
jok josny pieron exclaim exclaim exclaim blaugh xd 4laugh
PostPosted: Tue May 24, 2005 5:50 pm

Neilameane
Sir_Snajper

Elfy ROX!!!!! * look na swoje uszy ^^ xd xd 4laugh 4laugh
4laugh cool

Sir_Snajper

Tennousei-jin

PostPosted: Wed May 25, 2005 11:52 am

Jak mozna sie dolaczyc, to dla mnie krasnoludzki kaplan. Jak bedzie wygladac sytuacja kaplanow, jesli mozna spytac? Czy sa od leczenia, czy od dyplomacji (krasnale xp ), czy moze od bezwzglednego posluszenstwa bogom (chaosu np.) cool ?
PostPosted: Wed May 25, 2005 1:33 pm

Tennousei-jin
Jak mozna sie dolaczyc, to dla mnie krasnoludzki kaplan. Jak bedzie wygladac sytuacja kaplanow, jesli mozna spytac? Czy sa od leczenia, czy od dyplomacji (krasnale xp ), czy moze od bezwzglednego posluszenstwa bogom (chaosu np.) cool ?

..... sie sprawdzi... teraz mam cztery dni frei to zobacze.

Neilameane

Raticiel

PostPosted: Sat May 28, 2005 2:31 am

Ja tesh kcem zagrać mrgreen ja najbardziej lubię być... człowiekiem 3nodding najlepiej czarodziejką, bo czary rls mrgreen a tak poważnie, to fajniebybyło gdyby na Gai można było kupować bronie i robić pojedynki i takie tam badziewka twisted
PostPosted: Sat May 28, 2005 10:17 am

Raticiel
Ja tesh kcem zagrać mrgreen ja najbardziej lubię być... człowiekiem 3nodding najlepiej czarodziejką, bo czary rls mrgreen a tak poważnie, to fajniebybyło gdyby na Gai można było kupować bronie i robić pojedynki i takie tam badziewka twisted

ano....

Neilameane

Morgoth Wolf

PostPosted: Sun May 29, 2005 12:46 am

To ja też będę z tych dziwnych i powiem, że chce zagrać człowiekiem biggrin
Co do zasad to myślę, że możnaby zastosować uproszczoną wersję mechaniki AD&D. Np. coś w stylu Neverwinter Nights tylko bardziej uproszczone - sześć cech określających postać, do tego kilka najpotrzebniejszych i najpopularniejszych umiejętności i myślę, że wystarczy- w końcu chodzi o zabawę, a nie o liczenie jak w Kryształach Czasu xd
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 5 6 7 8 9 10 ... 19 20 21 22 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces