Co w damskim ciele podnieca cie najbardziej??? |
Szyjka |
|
11% |
[ 10 ] |
Biust |
|
22% |
[ 20 ] |
Brzuszek |
|
15% |
[ 14 ] |
Uda |
|
1% |
[ 1 ] |
Pośladki |
|
7% |
[ 7 ] |
Ogólnie nogi |
|
3% |
[ 3 ] |
CAŁOŚĆ!!! |
|
22% |
[ 20 ] |
Inne(napisz) |
|
15% |
[ 14 ] |
|
Total Votes : 89 |
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:49 am
YumiTao neutral kto został wychowany ten został...ja tylko od czau do czasu xd a co do naszego topicka to jakos nie widzi mi sie pisac na nim...nie przypadł mi do gustu...jest poprosu dziecinny... stare ok nie bede pisac na waszym topicku tylko dla swietego spokoju... miło, że ogarnęłaś wreszcie moje intencje... zapraszam do dyskusji na tematy przeznaczone do tego tematu... o rozpoczynanie innych proszę w tematach do tego przeznaczonych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:50 am
Kukus opcy Kukus opcy jak sie pogniewaly......... biduuulki............ stare i co ja teraz biedny pocznę? mam przewalone u dwóch piętnastek... co za tragedia... po namyśle... NEEEEEEEEEEEEEEee... wali mnie to jaki ty jeststes nieczuly..... zniszczyles ich krucha psyche...... teraz stana sie chlodnymi wyrachowanymi femme fatale.... a moze nawet -o zgrozo- feministkami gonk podejrzewasz iż grozi im lesbijizm? eek w najlepszym przypadku...... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:52 am
opcy w najlepszym przypadku...... 3nodding jakoś to przeżyję... nie przeżyłbym gdyby założyły front wyzwolenia owłosionych nóg, nieskoszonych trawników i nieprzystrzyżonych żywopłotów
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:54 am
opcy Kukus opcy Kukus opcy jak sie pogniewaly......... biduuulki............ stare i co ja teraz biedny pocznę? mam przewalone u dwóch piętnastek... co za tragedia... po namyśle... NEEEEEEEEEEEEEEee... wali mnie to jaki ty jeststes nieczuly..... zniszczyles ich krucha psyche...... teraz stana sie chlodnymi wyrachowanymi femme fatale.... a moze nawet -o zgrozo- feministkami gonk podejrzewasz iż grozi im lesbijizm? eek w najlepszym przypadku...... 3nodding zosatne lesbijka przez... przez to cos xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 11:00 am
ja mam pytanie do facetów 1. dlaczego wiąrzecie sie w związki najczesciej bez zobowiązan, moze to dziwne pytanie, ale jednak chciałąbym zebyscie potraktowali to powaznie (musze poznać waszą psychikę)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 11:05 am
Night_Lady ja mam pytanie do facetów 1. dlaczego wiąrzecie sie w związki najczesciej bez zobowiązan, moze to dziwne pytanie, ale jednak chciałąbym zebyscie potraktowali to powaznie (musze poznać waszą psychikę) a skad ty dziewczynko wiesz w jakie ja sie zwiazki wiarze...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 11:23 am
a ja wole ten topic, bo nie mam zamiaru gadac o jakis Igorach z seriali czy innych facetopodobnych lizusow... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 11:32 am
Night_Lady ja mam pytanie do facetów 1. dlaczego wiąrzecie sie w związki najczesciej bez zobowiązan, moze to dziwne pytanie, ale jednak chciałąbym zebyscie potraktowali to powaznie (musze poznać waszą psychikę) związki są do niczego... wolne układy rządzą... żadnego problemu ni mo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 11:34 am
Illune a ja wole ten topic, bo nie mam zamiaru gadac o jakis Igorach z seriali czy innych facetopodobnych lizusow... xp więc dostosuj tematy dyskusji do tolerowanych na tym topicu... nie bronimy wam tu być, po prostu przynajmniej ja nie chcę tu wyczytywać waszych głupich rozmówek o cholera wie czym
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 11:37 am
Kukus Illune a ja wole ten topic, bo nie mam zamiaru gadac o jakis Igorach z seriali czy innych facetopodobnych lizusow... xp więc dostosuj tematy dyskusji do tolerowanych na tym topicu... nie bronimy wam tu być, po prostu przynajmniej ja nie chcę tu wyczytywać waszych głupich rozmówek o cholera wie czym okey...ja sie DOSTOSOWALAM....nie pisalam nic glupiego przeciez xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 12:44 pm
Night_Lady ja mam pytanie do facetów 1. dlaczego wiąrzecie sie w związki najczesciej bez zobowiązan, moze to dziwne pytanie, ale jednak chciałąbym zebyscie potraktowali to powaznie (musze poznać waszą psychikę) hmmm....wiesz ludzie sa rozni 1.Jedni wiaza sie bo chca zabawy 2.Drudzy chca bo amja dosyc zwiazkow na powaznie 3.Inni uwazaja to za substytut kochanki... 4.A jeszcze inni wiedza ze podoba im sie dziewczyna ale nie wiedza czy bedzie z tego cos wiecej ale mimo to chca sprobowac. 5.Sa tez tacy ktorzy chca zrobic komus na zlosc... 6...jest tez wiele innych ktorych pewnie nie znam lae powodow jak charakterow moze byc od whhooooja i jeszcze wiecej xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:21 am
Night_Lady ja mam pytanie do facetów 1. dlaczego wiąrzecie sie w związki najczesciej bez zobowiązan, moze to dziwne pytanie, ale jednak chciałąbym zebyscie potraktowali to powaznie (musze poznać waszą psychikę) Nighty psychiki faceta nie mozna poznac, Jeszcze sie tego nie nauczylas, ale wiesz my dwie damy rade kazdemu xd biggrin whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 3:05 am
Ann_Miho Night_Lady ja mam pytanie do facetów 1. dlaczego wiąrzecie sie w związki najczesciej bez zobowiązan, moze to dziwne pytanie, ale jednak chciałąbym zebyscie potraktowali to powaznie (musze poznać waszą psychikę) Nighty psychiki faceta nie mozna poznac, Jeszcze sie tego nie nauczylas, ale wiesz my dwie damy rade kazdemu xd biggrin whee eee...chcecie sprobowac ze mna blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 3:24 am
Vykk Ann_Miho Night_Lady ja mam pytanie do facetów 1. dlaczego wiąrzecie sie w związki najczesciej bez zobowiązan, moze to dziwne pytanie, ale jednak chciałąbym zebyscie potraktowali to powaznie (musze poznać waszą psychikę) Nighty psychiki faceta nie mozna poznac, Jeszcze sie tego nie nauczylas, ale wiesz my dwie damy rade kazdemu xd biggrin whee eee...chcecie sprobowac ze mna blaugh To nie wiesz ze juz zostales rozgryziony i porzucony przez nas?? eek Teraz juz tylko zostaje nam wykastrowanie i dobicie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 4:50 am
Kukus Airenne no tak, zapomnialam, ze oni najbardziej lubia o cyckach gadac razz kobiety jednak sa wyzsza forma zycia na ziemi.. dobra, nie popadajmy w feminizm, ten etap juz mam za soba.. no tak... bo wy rozmawiacie o tym który koleś ma większego fiuta i jaki jest w łóżku... zaiste, formy wyższe... niemalże jak przegięte cioty sweatdrop to jest mylny stereotyp!!! Rozmawimy o wielu innych rzeczach i nie interesujemy sie tylko wygladem!!! w przeciwienstwie do facetow, ktorzy gapia sie tylko na wyglad xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|