|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:27 am
Christoff_Gangrell Omega Sun na poczatku myslalam, ze to bedzie fajny topik a tu tylko ploty o facetach i kolko zlamanych serc xp Eee moze tylko tak zeszło na ten temat mze jeszce zostawic...??? Moze w koncu dojkładnie sie dowiem o co tak naprawde chodzi kobieta??? (chodziaż w sumie nie jestem pod tym wzgledem optymista xp ) My kobiety musimy po prostu ponazekac, a odplacic pieknym za nadobne, a potem znowu szukac kogos kto przytuli 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:08 pm
Christoff_Gangrell Omega Sun na poczatku myslalam, ze to bedzie fajny topik a tu tylko ploty o facetach i kolko zlamanych serc xp Eee moze tylko tak zeszło na ten temat mze jeszce zostawic...??? Moze w koncu dojkładnie sie dowiem o co tak naprawde chodzi kobieta??? (chodziaż w sumie nie jestem pod tym wzgledem optymista xp ) wiecie jaki sens ma ten topic?? Sens ma taki ze on nie ma sensu. hmm Chris przeciez dostales ode mnie co trzeba zrobic aby zadowolic kobiete i jeszcze narzekasz xd biggrin whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:13 pm
Ann_Miho Christoff_Gangrell Omega Sun na poczatku myslalam, ze to bedzie fajny topik a tu tylko ploty o facetach i kolko zlamanych serc xp Eee moze tylko tak zeszło na ten temat mze jeszce zostawic...??? Moze w koncu dojkładnie sie dowiem o co tak naprawde chodzi kobieta??? (chodziaż w sumie nie jestem pod tym wzgledem optymista xp ) wiecie jaki sens ma ten topic?? Sens ma taki ze on nie ma sensu. hmm Chris przeciez dostales ode mnie co trzeba zrobic aby zadowolic kobiete i jeszcze narzekasz xd biggrin whee Miho proponuje w tym topiku napisac poradnik dla mezczyzn a tytul poradnika "Jak zrozumiec kobiete?" blaugh whee razz wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:37 pm
Melania Moon Ann_Miho Christoff_Gangrell Omega Sun na poczatku myslalam, ze to bedzie fajny topik a tu tylko ploty o facetach i kolko zlamanych serc xp Eee moze tylko tak zeszło na ten temat mze jeszce zostawic...??? Moze w koncu dojkładnie sie dowiem o co tak naprawde chodzi kobieta??? (chodziaż w sumie nie jestem pod tym wzgledem optymista xp ) wiecie jaki sens ma ten topic?? Sens ma taki ze on nie ma sensu. hmm Chris przeciez dostales ode mnie co trzeba zrobic aby zadowolic kobiete i jeszcze narzekasz xd biggrin whee Miho proponuje w tym topiku napisac poradnik dla mezczyzn a tytul poradnika "Jak zrozumiec kobiete?" blaugh whee razz wink xd też popieram ten pomysl. jak tylko bede miala czas napisze poradnik jak uszczesliwic kobiete. Jak jakas dziewczyna bedzie miala pomysl co zamiescic/zmienic to pm do mnie lub napisac posta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:39 pm
Uszczęśliwienie kobiety nie jest trudne...
Należy tylko być :
1. przyjacielem 2. partnerem 3. kochankiem 4. bratem 5. ojcem 6. nauczycielem 7. wychowawcą 8. spowiednikiem 9. powiernikiem 10. kucharzem 11. mechanikiem 12. monterem 13. elektrykiem 14. szoferem 15. tragarzem 16. sprzątaczką 17. stewardem 18. hydraulikiem 19. stolarzem 20. modelem 21. architektem wnętrz 22. seksuologiem 23. psychologiem 24. psychiatrą 25. psychoterapeutą.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:41 pm
Ważne też są cechy osobowości. Należy być :
1. sympatycznym 2. wysportowanym ale 3. inteligentnym ale 4. silnym 5. kulturalnym ale 6. twardym ale 7. łagodnym 8. czułym ale 9. zdecydowanym ale 10. romantycznym ale 11. męskim 12. dowcipnym i 13. wesołym ale 14. poważnym i 15. dystyngowanym 16. odważnym ale 17. misiem ale 18. energicznym 19. zapobiegawczym 20. kreatywnym 21. pomysłowym 22. zdolnym ale 23. skromnym i 24. wyrozumiałym 25. eleganckim ale 26. stanowczym 27. ciepłym ale 28. zimnym ale 29. namiętnym 30. tolerancyjnym ale 31. zasadniczym i 32. honorowym i 33. szlachetnym ale 34. praktycznym i 35. pragmatycznym 36. praworządnym ale 37. gotowym zrobić dla niej wszystko [np. skok na bank] czyli 38. zdesperowanym [z miłości] ale 39. opanowanym 40. szarmanckim ale 41. stałym i 42. wiernym 43. uważnym ale 44. rozmarzonym ale 45. ambitnym 46. godnym zaufania i 47. szacunku 48. gotowym do poświęceń i, przede wszystkim, 49. wypłacalnym.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:42 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:43 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 1:09 pm
wspanialy pamietnik nikt by lepiej nie ujal tego co potrzebuje kobieta do szczescia whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 1:34 pm
Ann_Miho Uszczęśliwienie kobiety nie jest trudne... Należy tylko być : 1. przyjacielem 2. partnerem 3. kochankiem 4. bratem 5. ojcem 6. nauczycielem 7. wychowawcą 8. spowiednikiem 9. powiernikiem 10. kucharzem 11. mechanikiem 12. monterem 13. elektrykiem 14. szoferem 15. tragarzem 16. sprzątaczką 17. stewardem 18. hydraulikiem 19. stolarzem 20. modelem 21. architektem wnętrz 22. seksuologiem 23. psychologiem 24. psychiatrą 25. psychoterapeutą. mam nadzieje ze nie chodzi o bycie wszsytkim na raz bo kochanek i brat powiewa kazirodztwem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 1:38 pm
Night_Lady mam temat gadamy o facetach jak ich tu wytepic, lepia sie do kazdej laski, wykorzytuja i rzucają wypraszam sobie ja sie kleje tylko do Omi... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 1:43 pm
Vykk Ann_Miho Uszczęśliwienie kobiety nie jest trudne... Należy tylko być : 1. przyjacielem 2. partnerem 3. kochankiem 4. bratem 5. ojcem 6. nauczycielem 7. wychowawcą 8. spowiednikiem 9. powiernikiem 10. kucharzem 11. mechanikiem 12. monterem 13. elektrykiem 14. szoferem 15. tragarzem 16. sprzątaczką 17. stewardem 18. hydraulikiem 19. stolarzem 20. modelem 21. architektem wnętrz 22. seksuologiem 23. psychologiem 24. psychiatrą 25. psychoterapeutą. mam nadzieje ze nie chodzi o bycie wszsytkim na raz bo kochanek i brat powiewa kazirodztwem xp ...no comment....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:17 pm
Vykk Ann_Miho Uszczęśliwienie kobiety nie jest trudne... Należy tylko być : 1. przyjacielem 2. partnerem 3. kochankiem 4. bratem 5. ojcem 6. nauczycielem 7. wychowawcą 8. spowiednikiem 9. powiernikiem 10. kucharzem 11. mechanikiem 12. monterem 13. elektrykiem 14. szoferem 15. tragarzem 16. sprzątaczką 17. stewardem 18. hydraulikiem 19. stolarzem 20. modelem 21. architektem wnętrz 22. seksuologiem 23. psychologiem 24. psychiatrą 25. psychoterapeutą. mam nadzieje ze nie chodzi o bycie wszsytkim na raz bo kochanek i brat powiewa kazirodztwem xp Żle odczytales znaczenie brata smile ty zberezniaku ty ! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 4:42 am
Melania Moon Vykk Ann_Miho Uszczęśliwienie kobiety nie jest trudne... Należy tylko być : 1. przyjacielem 2. partnerem 3. kochankiem 4. bratem 5. ojcem 6. nauczycielem 7. wychowawcą 8. spowiednikiem 9. powiernikiem 10. kucharzem 11. mechanikiem 12. monterem 13. elektrykiem 14. szoferem 15. tragarzem 16. sprzątaczką 17. stewardem 18. hydraulikiem 19. stolarzem 20. modelem 21. architektem wnętrz 22. seksuologiem 23. psychologiem 24. psychiatrą 25. psychoterapeutą. mam nadzieje ze nie chodzi o bycie wszsytkim na raz bo kochanek i brat powiewa kazirodztwem xp ...no comment....Exactly xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|