|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 3:00 pm
3nodding To teraz ja... .:[uposledzona psychicznie, patologicznie aspołeczna dziewczynka z sąsiedztwa]:.IMIĘ:Kinga Maria (ono w oryginale jest podwójne, to nie są dwa imiona), z bierzmowania jeszcze Joanna ^^ VEL:Rysia (Maria>>>Marysia>>>Rysia), Kimi (KInga MarIa), Virusek, Mary Jane Cinammon, Cinammon, Rysik, Rysiolek, Rysiołek, Rysiaczek, Jaswinder, Jas, Darcyan... MIASTO:Poznań WIEK:17 CO ROBIĘ:uczę się w II kl. Liceum Profilowanego nr XXXVI w Zespole Szkół Łączności im. Mikołaja Kopernika w Poznaniu na profilu .:Zarządzanie Informacją:.; jestem grafikiem gazety Kopernikum; gram na instrumentech perkusyjnych w zespole, który koncertuje, ale od 2 lat nie doczekał się nazwy (właściwie grałam w nim już na wszystkim, bo mogę zastąpić każdego ^^); przygotowuję kandydatów do bierzmowania, jestem Animatorem Oratorium Salezjańskiego przy parafii ś. Jana Bosko w Poznaniu; gram w kabarecie Piramida, a także zajmuję się jego techniczną stroną oraz reklamą; o reszcie opowiem później ^^... CO LUBIĘ:kocham informacje, ale nie takie zwykłe plotki, tylko mój zawód (właściwie 4 zawody, z którego muszę wybrać jeden żeby dalej się kształcić) CZEGO NIE:LUDZI (serio)(w większości) ZAINTERESOWANIA:czytanie słowników - najchętniej języków obcych; komputery i technologie informatyczne; astronomia; m&a; kultura wschodumitologia; magia i astrologia; itp, itd... wzrost: 159 cm oczy: szare włosy: hmmm... MIŁO WAS POZNAĆ !!! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 10:20 am
hmm.... moze i cos skrobnac...
Piotr , 6th cup w ITF TaekwonDo ( teraz mam pauze przez nauke do matury crying ) Kiedys mocno wkrecony w RPG ( nie crpg ) , Bitewniaki i kilka karcianek , nie wspominajac o grach ktorych zaliczylem wiecej niz moge zapamietac xp czasem nabazgrze cos olowkiem , lubie kobiety , starozytnosc , troche fizyke teoretyczna i starozytnosc. Ubustwiam natomiast koniak xd Pije bez zakaski i popitki . Lat 18 , Ciemne oczy i wlosy. 1.70m.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 10:42 am
Siemaa jestem Gosiak :] za 11 dni skoncze 17 lat wiec jak narazie ciesze sie ta szesnastka poki moge mieszkam w krakowie hm uwielbiam snowboard i mangee oczywiscie dzieki niej sie tutaj znalazlam ;] jak mi cos jeszcze wpadnie do glowy to napisze dzis wene cienutka heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 11:38 pm
Raticiel Wiek: 19 latek Znak Zodiaku: Waga/W22;/Pies 3nodding Oczy: zielone Włosy: to zależy... xd Hobby: M&A, rysowanie, magia, komputery xp , kosmos, planety, wampiry, anioły, demony, potwory, filmy, gry JRPG ( i nie tylko! ) książki, fantasy, SF, muzyka ( metal, j-rock, pewne podgatunki hip-hopu, ani-song, pewne podgatunki techno, muza poważna itd. 3nodding ), spanie, gotowanie, zwierzęta, natura, zjawiska paranormalne, zjawiska normalne, sny, obce języki, kultura Japonii, Chin i Skandynawii, gadanie z moim kotem, imprezy, koncerty, p1w0, marnowanie czasu na głupoty, pisanie list korespondencja tradycyjna RULES! xd ), pisanie opowiadań, r80;ne inne dziwne rzeczy... 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 12:53 am
Falcone wiek: 16 oczy : poloczenie zielonkawego i niebieskigo Znak zodiaku : LEW (smok)
Zainteresowania : M&A , Fantastyka , gry RPG i JRPG , Komputer , rysowanie ,i wiele nie zliczonych rzeczy....................
Muzyka: Metal , Rock , Punk i wszelkie odmiany wyminionych przed chwila wink (plus ballady z lat 80-90 i troche blusa) okazyjnie J-music (jak uda mi sie cos znalesc)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 8:16 am
mraf :3 to teraz ja xp IMIE: Emilia WIEK: 14 ZNAK ZODIAKU: waga lubie sport ( narty, jazda konna, siatkowka, i wiele innych), ale ze mam pecha, co chwile jestem kontuzjowana... probuje rysowac, lubie- czytac ksiazki, mange, anime, piec piernika whee , lazic po 20 letniej czeresni (szczegolnie w czerwcu, kiedy ma owocki). uczeszczam do II klasy gimnazjum, mieszkam w czestochowie, w ktorej nie ma zbyt wielu fajnych ludzi scream . mam kalekiego krolika, ktorego kossiam bardzo, ale chyba bez wzajemnosci.... eee... no to by bylo na tyle sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 3:29 pm
Jestem Natalia xd mieszkam w Ostrowie Wielkopolskim blaugh Rocznikowo to mam 17 i tyle mi styka... Co lubie?? Lubie wszystko co przyjemne ^^ Czego nie lubie?? Nie wiem... aaaa juz wiem!! nie lubie gdy Kaku mowi ze mnie "kiedys odwiedzi" tak bidulek jest zalatany biggrin biggrin
a tak bardziej powaznie to: lubię m&a (yaa ale oryginalne sweatdrop ) ksiazki czytac; lyzwiarstwo figurowe, rock, grunge, punk; denerwowac mojego brata, mowic ze nic mi sie nie chce narazie na tyle lubienia starczy nie lubie gdy jest wolny czas a ktos mnie budzi wczesnie rano plany na najblizsza przyszlosc: nauczyc sie grac na basie (Tak tak Kaku, ty jeszcze zobaczysz o!)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 8:39 am
IMIE: Ola LATEK: 14 ZNAK ZODIAKU: lew domokun MIASTO: k/Poznania SZKOLA: G44 (takie dupne na debcu) LUBIE: Muzyke, USA, j. angielski... NIE LUBIE: Szkoly, biologii scream ZAINTERESOWANIA: muza, USA, skateboarding ULUBIONA PIOSENKA: Balerina > B3 heart ULUBIONY ZESPOL: B3 heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 9:31 am
Ja też! xd Mam 16 ( i pół stressed ) lat. Ciemne włosy do ramion.. zielone oczy.. ogólnie to jestem strasznie roztrzepana xp Czasem prowadzę sesje D&D, ... uwielbiam RPG xd !! Nio i fantastykę. Mam kompleksy na temat swojego wzrostu ( choć teraz mam 165) bo kiedyś knypek byłam i został mi uraz xp Ćwiczę Taekwondo i mam 5 cup.Obecnie rysuję komiks ( ale idzie mi to strasznie ślamazarnie.. wink ) Iiiii.. reszta to tajemnica!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 11:37 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 5:28 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 7:53 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 8:14 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:42 am
novelin Kukus Trenerka Imie: Beata Lat: 14 Z: prowincji Polskiej - Łodzi Zodiak: Lew Lubię: Spaghetti, koty (nie jeść), mieć wolny czas, spokciszę iwtd. Nie lubię: Przeciwieństwa trzech ostatnich Zainteresowania: dużo czytam, eee... Muzyka: BrakCharakter: Wyobraźcie sobie zwykłą pokręconą nastolatkę - to ja! jak możesz nie słuchać muzyki? jesteś niesłysząca? nie wyobrażam sobie życia bez muzyki... to chore xp aaa zgadzam sie... 3/4 mojego zycia to sluchanie muzyki... Może poprostu mie ma ulubionej.. też tak kiedyś miałam. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 10:22 am
Urodzona roku 1990 dokladniej 4 listopada. Skorpion Z wyglądku niska i szczupła, włosy z kolorze brązowym (co wakacje farbowane^^)
Jestem uparta, wredna czasami zgrywam egoistke. Wbrew pozorom uwazam sie za optymistke, wiecznie wzdychajaca, przytloczona ciezarem wlasnej glupoty. Czasami bywam zbyt naiwna.
Kocham: wszystko co da sie przytulic i nie ma rozowo-niebieskiego koloru
Lubie: konie, muzyke, ksiazki, Finlandie, dlugie spacery latem, plywac, jezdzic tramwajem, prowokowac klutnie, pokazywac palcem,puszczac piosenke 10x pod rzad, obserwowac ludzi na ulicy
Nie lubie: j.angielskiego, siatkowki, chemii, rozowego, trzymania sie terminow, pisania listow, wysylania widokowek z wakacji, moich sasiadow, jezdzic windami, autobusow, malych pomieszczen, popisywania sie, kupowac w super i hipermarketach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|