|
|
Malreni generated a random number between
1 and 60 ...
40!
|
|
Posted: Sat Apr 12, 2014 3:52 am
Csatába szállok Germalkin-ért! Azt mondom: 13! Most!
Zöld erdőben jártam, Kék ibolyát találtam. El akart hervadni, Otthagytam rohadni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 12, 2014 4:04 am
zoje 1 Az Timmy Én most verssel nem készültem, De hogy el ne hervadozzál, beraklak a zuhany alá. emotion_awesome Gratulálunk, ajándékod egy  Hamarosan küldjük! Köszönöm smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Az Timmy generated a random number between
1 and 60 ...
34!
|
|
Posted: Sat Apr 12, 2014 4:08 am
Zöld erdőben nem jártam, kék ibolyát nem láttam Nem akart hervadni, nem is kell locsolni?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 12, 2014 4:11 am
III Slash III Jól berúgtam tegnap Ma nem sokat látok a kedves asszonyoktól pirostojást várok Ha nem adnak piros tojást A küszöbre hányok! Szabad-e locsolni? Gratulálunk, ajándékod egy  Hamarosan küldjük!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 12, 2014 4:15 am
Gratulálunk, ajándékod egy  Hamarosan küldjük!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 12, 2014 8:18 am
Malreni Csatába szállok Germalkin-ért! Azt mondom: 13! Most! Zöld erdőben jártam, Kék ibolyát találtam. El akart hervadni, Otthagytam rohadni. aw ez mellé kicsivel wink Gratulálunk, ajándékod egy  Hamarosan küldjük!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 12, 2014 8:20 am
Az Timmy Zöld erdőben nem jártam, kék ibolyát nem láttam Nem akart hervadni, nem is kell locsolni? Gratulálunk, ajándékod egy Hamarosan küldjük!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
Lemulia generated a random number between
1 and 60 ...
36!
|
Posted: Sat Apr 12, 2014 11:29 am
Ez tök cuki játék már *o*
És akkor a vers ><: Csokitojást vártam, De lyukas tojglit kaptam Így hát vettem csokit a boltban És az eladót is meglocsoltam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 12, 2014 11:56 am
Gratulálunk az ajándékodhoz, és ne feledd, hogy játszhatsz még egyszer. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 12, 2014 11:57 am
Köszönjük szépen és gratulálunk, ajándékod egy smile Hamarosan küldjük. >< Ne feledd, hogy játszhatsz még 1x 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 12, 2014 12:03 pm
Ne feledd, hogy van még egy lehetőséged. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
Az Timmy generated a random number between
1 and 60 ...
25!
|
Posted: Sat Apr 12, 2014 12:03 pm
Zölderdőben pirostojás, ibolya meg minden, Fogadjunk, hogy ha ott megállsz, eltalállak innen! cat_rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 12, 2014 12:30 pm
Az Timmy Zölderdőben pirostojás, ibolya meg minden, Fogadjunk, hogy ha ott megállsz, eltalállak innen! cat_rofl örülünk a lelkesedésednek de már játszottál 2-szer így megnyerted a  , és a  ajándékot. wink sajnálom de mindenkinek kettő lehetősége van, hogy minél többen tudjatok játszani
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
Sztyanime generated a random number between
1 and 60 ...
58!
|
Posted: Sat Apr 12, 2014 1:15 pm
De aranyos! heart
Kinyílt az ibolya húsvét hajnalára, Csepegjél, rózsavíz erre a kislányra. Rózsavíztôl, majd meglátod, szép es ügyes leszel, Ugye, kislány, a zsebembe piros tojást teszel?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sztyanime generated a random number between
1 and 60 ...
19!
|
|
Posted: Sat Apr 12, 2014 1:21 pm
na még egy szépet 3nodding
A harang zúgása hirdet ünnepet, Egy kismadár dalol a zöld rétek felett. Tündérország rózsái közt gyöngyharmatot szedtem, Akit azzal meglocsolok, megáldja az Isten. Az illatos rózsavíztől megnőnek a lányok, Zsebeimbe beleférnek a piros tojások.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|