|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 13, 2011 5:39 am
Éééés találtam egyet, ugyanúgy koncertfotó, mint Volframé sweatdrop biggrin (Remélem nem gond). Még június 6-án készült a Scorpions koncerten a Papp László Sportarénában. Akkor váltottak vörösre a világítással, amikor a Still loving you c. számot adták elő smile Kicsit rossz minőségű lett sajnos, pedig ez nem mobilkép sweatdrop Eléggé hátsó szektorban voltam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 17, 2011 1:12 am
Tááátátárááá.... Jön az eredményhirdetés :3
Helyezések:
1. helyezett: Hime_Yura 2. helyezett: Obi Aoi 3. helyezett: Lucia Borgia
Indoklás: 1. Imádom a fényfestéses képeket biggrin 2. Nagyon tetszik a kép, jó a hangulata, és tökéletesen illik a kiírásra 3. Szeretem az elvont, absztrakt dolgokat
Gratula amúgy minden helyezettnek és versenyzőnek is.
Szóval szokás szerint Hime_Yura vállalod a kövi hét lebonyolítását?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 17, 2011 1:28 am
Köszönöm smile Hangulat az volt, a fotó nem profi minőségű, de köszönöm redface smile Gratulálok (én is) a többi helyezettnek. Yuki Naoto képe is nagyon tetszik (a kocsis), kicsit 50-60-as évek feelingje van szerintem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 17, 2011 1:55 am
Köszönöm! O_O nem hittem volna, hogy én nyerem meg biggrin Mivel én nem vagyok a téma kitalálásban jó, így inkább Hanna kezébe adom vissza a választás lehetőségét.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 17, 2011 8:40 am
wahmbulance Megtörtént az eheti témakiírás! wahmbulance
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 17, 2011 9:32 am
Őőő akkor most nevezek, ha szabad. Tavalyi Őszi Animeconnak az Afterpartyán készült. Hanna és én virítunk a macskás cosplayünkben és egy másik barátnőm ül mellettünk.~ Con after
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 17, 2011 9:44 am
Hime_Yura Őőő akkor most nevezek, ha szabad. Tavalyi Őszi Animeconnak az Afterpartyán készült. Hanna és én virítunk a macskás cosplayünkben és egy másik barátnőm ül mellettünk.~ Con after Tagadom, nem én vagyok a jobb szélső! >w<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 17, 2011 11:25 am
Kimondottan bulis fotóm nincs, de esti, német családnál készült + egy olyan nagy német söröspohár(?) (nem az enyém) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 17, 2011 11:55 am
Obi Aoi Kimondottan bulis fotóm nincs, de esti, német családnál készült + egy olyan nagy német söröspohár(?) (nem az enyém) xd Az is jöhet! smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 17, 2011 12:13 pm
Úr isten... ilyenem van, de mennyi, de nem merem beküldeni őket.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 17, 2011 12:29 pm
Malreni Úr isten... ilyenem van, de mennyi, de nem merem beküldeni őket. Bízz bennünk és tégy minket boldoggá! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 17, 2011 12:31 pm
Himemiya Chika Malreni Úr isten... ilyenem van, de mennyi, de nem merem beküldeni őket. Bízz bennünk és tégy minket boldoggá! biggrin Nem bizalom kérdése a dolog, hanem a korhatáré. Nincs olyan kép, amin józanok vagyunk.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 17, 2011 12:48 pm
Malreni Himemiya Chika Malreni Úr isten... ilyenem van, de mennyi, de nem merem beküldeni őket. Bízz bennünk és tégy minket boldoggá! biggrin Nem bizalom kérdése a dolog, hanem a korhatáré. Nincs olyan kép, amin józanok vagyunk. Hanna se józan a postolt képén, és én se vagyok józan azon a képen amit kiraktam. biggrin (még jó, hogy félig kivagyunk takarva)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 17, 2011 1:32 pm
Hime_Yura Malreni Himemiya Chika Malreni Úr isten... ilyenem van, de mennyi, de nem merem beküldeni őket. Bízz bennünk és tégy minket boldoggá! biggrin Nem bizalom kérdése a dolog, hanem a korhatáré. Nincs olyan kép, amin józanok vagyunk. Hanna se józan a postolt képén, és én se vagyok józan azon a képen amit kiraktam. biggrin (még jó, hogy félig kivagyunk takarva) Ez a téma egyébként burkoltan az "Igyunk!" akart lenni, de a buli szó enyhébb rá. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 17, 2011 1:40 pm
Himemiya Chika Hime_Yura Malreni Himemiya Chika Malreni Úr isten... ilyenem van, de mennyi, de nem merem beküldeni őket. Bízz bennünk és tégy minket boldoggá! biggrin Nem bizalom kérdése a dolog, hanem a korhatáré. Nincs olyan kép, amin józanok vagyunk. Hanna se józan a postolt képén, és én se vagyok józan azon a képen amit kiraktam. biggrin (még jó, hogy félig kivagyunk takarva) Ez a téma egyébként burkoltan az "Igyunk!" akart lenni, de a buli szó enyhébb rá. biggrin Tudom, értettem. Személy szerint én úgy vagyok vele, hogy ami 15% alkoholtartalom alatt van, az csak üdítő...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|