|
|
Hogy tetszik a Moster Galaxy? |
Imádom |
|
50% |
[ 19 ] |
Nem rossz |
|
21% |
[ 8 ] |
Elmegy |
|
18% |
[ 7 ] |
Láttam már jobbat is |
|
5% |
[ 2 ] |
Hülyeség |
|
5% |
[ 2 ] |
|
Total Votes : 38 |
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2011 7:41 am
Yuki Naoto Újabb fejlesztések *o* sokkal látványosabbak lettek a harcok többek között biggrin és a zodiac támadásból is 15 van heart szerkesztés: mégsem -_-" valami pillanatnyi zavar miatt volt 15 zodiac támadásom crying szerkesztés2 : van olyan moga aminek maradt 5 van amelyiknek 10 van és van, amelyiknek 15 3nodding legközelebb nyomozok, mielőtt írok sweatdrop A védekezö hajlamúaknak van 15 zodiac tämadäsuk a kiegyensulyozottaknak 10 zodiac tämadäsuk a tämadóaknak meg 5 zodiac tämadäsuk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2011 9:02 am
Sziasztok! Nemrég kezdtem el játszani,örülnék ha jelölnétek szomszédnak! A nevem a facebookon: Berende Flóra biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2011 2:20 pm
Immár, a játék itt is, azaz Gaia-n is elérhető. Mindazonáltal, szükséges hozzá faszbuk account.
Csak azért, hogy játszhassak vele, nem fogok regisztrálni arra a trágyára. Ki van velem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 25, 2011 5:09 am
Ingyen starseed (de ez az itteni avatarodra biggrin )Én eddig is játszottam, majdnem a megjelenésének a kezdete óta, és én még mindig szeretem és rendszeresen játszok is vele Jah és ha a játékra nem a fészbúkon keresztül, hanem itt mész fel akkor minden bonus támadásért goldot kapsz (a támadás erejétől függően)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 26, 2011 5:52 am
Hát ja, már itt is elérhető a Gaia-n keresztül néhány napja a Monster Galaxy. Eleinte picit meglepődtem, de gondoltam oké, itt az ideje, hogy itt is bemutassák, főleg mivel a zOMG készítői csinálták, csinálják. Ennek valószínűleg 3 oka van, hogy itt is publikálták: 1. mert a zOMG készítői csinálták, csinálják és némileg a Gaia-hoz van köze lények terén is, 2. eléggé fejlettnek, késznek gondolják már az itteni megosztáshoz, mert némileg köze van a Gaia-hoz, 3. így akarnak esetleg több új tagot valamiért a Facebook-ra.
Részben megértelek Malreni, hogy ezért nem regiznél a Facebook-ra, te tudod. Én is csak a Monster Galaxy miatt regiztem még tavaly év végén valamikor, a pontos dátumra már nem emlékszem. Ugyanis nem azért, hogy mutassam a legtöbb adatom a Facebook-on keresztül, hanem mert a Monster Galaxy sajnos csak Facebook-on keresztül érhető el és játszható. Vagyis erősebb volt és most is az a Monster Galaxy iránti kíváncsiságom és vágyam, ezért regiztem, még akkor is, ha ritkán játszom vele.
Na ezt jó tudni napsugar. smile Akkor ennyi erővel bónusz cuccok is járhatnának. És mennyi gold jár a bónusz támadásokért? Gondolom egyenként nézve nem sok. Hát itt pedig csak annyi a különbség a Facebook-ra való belépéshez, hogy a Monster Galaxy itteni ablakában jön be. Gondolom eszerint észleli a rendszer a különbséget és akkor azért ad plusz gold-ot a bónusz támadásokért. Nemsokára kipróbálom. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 26, 2011 6:57 am
Tapasztalataim szerint bónusz támadásonként 150-200 gold jár kb, ami szerintem elég jó, ahhoz képest, hogy igazából semmit nem csinálsz gaian érte.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 26, 2011 7:15 am
Aha oké napsugar, köszi az infót. Igaz, azóta már én is tapasztaltam. wink Ám nem értem miért, de fagyó állapotba kerültem a Monster Galaxy-n, nem tudom tovább jutni, fogalmam sincs miért. Az egyik harc elején, mikor még csak félig kezdődött el a harc. 5-10 perces szünetekkel próbálkoztam, de sajnos még nem jött helyre. Majd később is, meg holnap is próbálkozok. Remélem kapok segítséget, ha valaki tud segíteni. Szerintem valami végtelen ciklusban akadt ki, vagy ilyesmi, biztos Flash-ben is van ilyen néha. Csak kérdés hogy hozható helyre, mert ilyenkor hátrány, hogy pont ott elmenti.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 28, 2011 1:02 am
Azóta minden nap és szerintem továbbra is az van, lesz hogy kitesz a fagyott harcból a térképre. Haza enged(ett) gond nélkül a fák éréseit leszedni és egyebeket, de harcolni rendesen szintén nem enged(ett). Szerintem némileg a daily chance segít(ett) ki a térképre, de lehet, hogy nem és a napváltás (is) okozza, ezt nem tudhatom biztosan. Nem értem miért van ez az egész, ráadásul a térképen nem pont ugyanarra az állomásra mentem harcolni, ahol először fagyott. Szerintem ez valami globális hiba, vagy nem tudom. Másnál is előfordul(t) ez, vagy hasonló? Mi lehet a baj?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 28, 2011 1:32 am
Xanvie Azóta minden nap és szerintem továbbra is az van, lesz hogy kitesz a fagyott harcból a térképre. Haza enged(ett) gond nélkül a fák éréseit leszedni és egyebeket, de harcolni rendesen szintén nem enged(ett). Szerintem némileg a daily chance segít(ett) ki a térképre, de lehet, hogy nem és a napváltás (is) okozza, ezt nem tudhatom biztosan. Nem értem miért van ez az egész, ráadásul a térképen nem pont ugyanarra az állomásra mentem harcolni, ahol először fagyott. Szerintem ez valami globális hiba, vagy nem tudom. Másnál is előfordul(t) ez, vagy hasonló? Mi lehet a baj? Nekem volt olyan, hogy tegnap 2x lefagyott, de a harc kezdetén, még kiválasztani se tudtam a moga-t. De mikor frissítettem rendbe jött minden.... Szerintem írj a MG bug fórumára, hátha meg tudják oldani a problémát
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 28, 2011 4:45 am
Értem. Akkor valószínűleg nálad is ugyanaz a hiba, mint nálam. Mint írtam, nálam a 5-10 percenkénti frissítés sem segít(ett) sajnos.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 26, 2011 6:24 am
Sziasztok!
Imádom a játékot! Vizsont több mint két hete van vele egy kis gond. Elindítom, elkezt tölteni és kiírja, hogy "problem loading neighbors user id". Ezt becsukom el kezdi tölteni a játékot, viszont a fekete "loading"-o9s képernyőn nem jutottam túl. Valami ötlet.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 26, 2011 8:52 am
vadoc1989 Sziasztok! Imádom a játékot! Vizsont több mint két hete van vele egy kis gond. Elindítom, elkezt tölteni és kiírja, hogy "problem loading neighbors user id". Ezt becsukom el kezdi tölteni a játékot, viszont a fekete "loading"-o9s képernyőn nem jutottam túl. Valami ötlet. Hát mi nagyon segíteni nem tudunk, max írj ide vagy keress ott egy hasonló témájú topikot és szólj, hátha tudnak az adminok segíteni :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 03, 2012 4:00 am
Sziasztok! Akadt egy kis gondom.Az a baj hogy eddig mindig kiírta hogy ha lesz 20 szomszédom akkor majd lesz egy kis tigris-em.És nem jön be azóta, és hogy lehet megkapni???
Légyszíves sürgős! Előre is köszönöm a segítséget:nzs1
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 03, 2012 4:17 am
nzs1 Sziasztok! Akadt egy kis gondom.Az a baj hogy eddig mindig kiírta hogy ha lesz 20 szomszédom akkor majd lesz egy kis tigris-em.És nem jön be azóta, és hogy lehet megkapni??? Légyszíves sürgős! Előre is köszönöm a segítséget:nzs1 Arra a képre gondolsz, mikor kis tigrisek mennek a macska után? Mert ott nem írta, hogy kapsz egy kis tigrist. A kis tigris megtalálható és megfogható a második pálya elején, ha a Chanho nevű tigrisre gondolsz (már régen játszottam, de én ott fogtam az enyémet)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 17, 2012 6:15 am
Azt mondja a haverom hogy ő már rég óta játszik és amikor kezdte akkor lehetett szörnyeket küldeni most nem lehet???
Meg azt nem tudjátok mikor lehet 6 szörnyet berakni??? Mert nekem csak 3 lehet sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|