|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 10:22 am
stranger12 Szóval már láthatatlan is lettem..... crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying Nah szép... Mindent férre éertesz.... Így nem jutuk egyről a kettőre....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 11:44 am
Medvelaszlo stranger12 Szóval már láthatatlan is lettem..... crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying Nah szép... Mindent férre éertesz.... Így nem jutuk egyről a kettőre.... A francba.... nem elég, hogy láthatatlan vagyok, még mindent félre is értek... sürgős orvosi segítségre szorulok.... doktor úr.... segítsen...... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 11:55 am
Medvelaszlo stranger12 Narcisz Bah, szereti ha harapjákXD Na igen, MAci dotorúr.... mit csináljon az ember ha azt hiszi magáról, hogy egy babvirág? gonk forduljon a napocska felé, igyon sok vizecskét, növesszen babocskát és várjon türelmesen a szüretre.... lesz dr. macinak bableveske..... Látom nem vágjátok hogy itt komoly ügyekkel is foglalkozhat valaki? stare Én komolyan gondoltam, az eslőt, csak akinek tényleg komoly baja van, az szerintem valószinüleg inkább pm-ben fogja kérni a segítséget. És nem meggy ki a babvirág dal a fejemből crying *Napsugár felé fordul* jaj de jó meleg...... ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 12:11 pm
stranger12 Medvelaszlo stranger12 Szóval már láthatatlan is lettem..... crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying Nah szép... Mindent férre éertesz.... Így nem jutuk egyről a kettőre.... A francba.... nem elég, hogy láthatatlan vagyok, még mindent félre is értek... sürgős orvosi segítségre szorulok.... doktor úr.... segítsen...... eek Hajj látni arra értettem, hogy valóságban még nem láttam. Amúgy meg figyelj jobban oda az emberekre csak ennyi. Olvasd el elöbb 2-szer a szöveget és utánna írjál. Ennyi....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 1:47 pm
Medvelaszlo napsugar bibortetu  Dilinyós a rendelőbe visszatért. eek öhm... segíthetek valamiben hölgyem?Vissza térő? És mi a panasza? Igen. sweatdrop Az a panaszom, hogy megveszek az aranyos puha kicsi gömbölyded állatokért. Teljesen kivetkőzöm magamból, ha látok egyet. Idióta kifejezés ül az arcomra, vékony hangon gügyögök és IQ szintem mínuszba megy át. crying Néha elkap a vágy és cukiság blogot végig böngészem, meg youtube-on cicás videókat nézek. Még itt Gaián is azon kapom magam, hogy a tengeri csillagot bámulom percekig. redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 1:56 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 2:01 pm
Nem tudom, hogy használt-e *bamba vigyor* de nagyon tetszett. *asztal alá olvad*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 2:06 pm
bibortetu Medvelaszlo napsugar bibortetu  Dilinyós a rendelőbe visszatért. eek öhm... segíthetek valamiben hölgyem?Vissza térő? És mi a panasza? Igen. sweatdrop Az a panaszom, hogy megveszek az aranyos puha kicsi gömbölyded állatokért. Teljesen kivetkőzöm magamból, ha látok egyet. Idióta kifejezés ül az arcomra, vékony hangon gügyögök és IQ szintem mínuszba megy át. crying Néha elkap a vágy és cukiság blogot végig böngészem, meg youtube-on cicás videókat nézek. Még itt Gaián is azon kapom magam, hogy a tengeri csillagot bámulom percekig. redface Nos...Vagy a sok terápia, vagy a mértékletesség, ezt kell meg tanulnia, ÖN KONTROLL!!!!! Járjon meditációs terápiára.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 2:11 pm
Medvelaszlo bibortetu Medvelaszlo napsugar bibortetu  Dilinyós a rendelőbe visszatért. eek öhm... segíthetek valamiben hölgyem?Vissza térő? És mi a panasza? Igen. sweatdrop Az a panaszom, hogy megveszek az aranyos puha kicsi gömbölyded állatokért. Teljesen kivetkőzöm magamból, ha látok egyet. Idióta kifejezés ül az arcomra, vékony hangon gügyögök és IQ szintem mínuszba megy át. crying Néha elkap a vágy és cukiság blogot végig böngészem, meg youtube-on cicás videókat nézek. Még itt Gaián is azon kapom magam, hogy a tengeri csillagot bámulom percekig. redface Nos...Vagy a sok terápia, vagy a mértékletesség, ezt kell meg tanulnia, ÖN KONTROLL!!!!! Járjon meditációs terápiára..... Marad a sok terápia. blaugh Megyek nézni pár LOL cat-et. *kitúrja a titkárnőt a PC-je elől*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 2:23 pm
1. nincs titkárnőm.... 2. Látom senki nem vesz komolyan.....
stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 2:34 pm
Medvelaszlo 1. nincs titkárnőm.... 2. Látom senki nem vesz komolyan..... stare 1. Úgy tudtam Napsugár az. 2. Ezek tényleges problémáim. stare Csak, mert elhülyéskedem tényleg zavar. crying Nem tehetek róla, hogy nincs komolyabb problémám. Jó néha felmerült bennem az öngyilkosság gondolata, de félek a fájdalomtól és ez kizárja a dolgot. Alapból vidám vagyok, mindenki szeret. A bogaraktól félek és undorodom. Sikító frász tör rám, ha látok egyet, de mióta van cicánk - imádom őt ^3^ - ráuszítom és probléma megoldva. Szóval csak ezek maradtak. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 3:14 pm
bibortetu Medvelaszlo 1. nincs titkárnőm.... 2. Látom senki nem vesz komolyan..... stare 1. Úgy tudtam Napsugár az. 2. Ezek tényleges problémáim. stare Csak, mert elhülyéskedem tényleg zavar. crying Nem tehetek róla, hogy nincs komolyabb problémám. Jó néha felmerült bennem az öngyilkosság gondolata, de félek a fájdalomtól és ez kizárja a dolgot. Alapból vidám vagyok, mindenki szeret. A bogaraktól félek és undorodom. Sikító frász tör rám, ha látok egyet, de mióta van cicánk - imádom őt ^3^ - ráuszítom és probléma megoldva. Szóval csak ezek maradtak. sweatdrop 1. Napsugár az Aszisztensem... Azt jelenti, hogy ő aszisztál nekem de jó, ha nektek így kényelmesebb akkor vegyétek úgy kérlek hogy Dr. Napsugár. Gratulálok az előléptetéséhez Dr. Napsugár. 2. HA ez a tényleges problémád akkor csinld azt amit javasoltam. Neharagudj hogy azt hittem hülyéskedtek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 3:16 pm
nem akarok Dr lenni... elég nekem az asszisztens/titkárnő munkakör
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 13, 2009 4:18 pm
napsugar nem akarok Dr lenni... elég nekem az asszisztens/titkárnő munkakör Ahogy akarod.... PEdig meg érdemelnéd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|