Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Konsole i wogole gaming Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 5 6 7 8 9 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Grasz?
  Ano gram xD
  Nie gram bo gry sa glupie i pozeraja moj cenny czas -.-
  Nie gram bo gry to twor szatana -.-
  lol dunno ....
View Results

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Fri Mar 14, 2008 11:37 am

Blizzard pokazał zergów ze sc2 xd
I tak pewnie nikt tutaj na to nie czeka, ale może przynajmniej kogoś tym zarażę mrgreen
Zergi
PostPosted: Fri Mar 14, 2008 11:40 am

ichabot
I tak pewnie nikt tutaj na to nie czeka, ale może przynajmniej kogoś tym zarażę mrgreen
Zergi

NIe czekaja? mrgreen

Kasmizar
Crew

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Fri Mar 14, 2008 11:44 am

Kasmizar
ichabot
Zergi

NIe czekaja? mrgreen

Czekają? O tozajebiście!!! mrgreen
Ja już się nie mogę doczekać. Będę musiał sobie chyba kupić nowego kompa,
żeby pograć. Widziałeś gameplay'e? Gra zapowiada się naprawdę ciekawie 3nodding
PostPosted: Sat Mar 15, 2008 10:51 am

ichabot
Kasmizar
ichabot
Zergi

NIe czekaja? mrgreen

Czekają? O tozajebiście!!! mrgreen
Ja już się nie mogę doczekać. Będę musiał sobie chyba kupić nowego kompa,
żeby pograć. Widziałeś gameplay'e? Gra zapowiada się naprawdę ciekawie 3nodding

Ja wczoraj nowego kupiłem, ale i tak sadze, żeby sie wieszał Starcraft 2 sweatdrop
Chociaz dajcie filmiki na Youtube...

Kasmizar
Crew

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Sat Mar 15, 2008 11:34 am

Zerg gameplay
Protoss vs terrans vs zergs
Artwork gameplay ^^
Jak go sobie wczoraj kupiłeś i jest w dzisiejszych standardach to SCII powinien ci pójść bez problemu moim zdaniem. Blizz bardzo dobrze optymalizuje engine'y swoich gier xd
Btw. Muzyka w drugim filmiku wymiata. (czasem podobna do Star Wars)
3nodding
PostPosted: Sat Mar 15, 2008 11:39 am

moj chlop cos przebakuje o x boxie... i coraz czesciej gada o ps3...

przeraza mnie to...

Jukatan

harab serapel

PostPosted: Sat Mar 15, 2008 11:42 am

w czwartek przeszedlem Snake eatera ^^ ( w sobote kupiony, ale zaczelem w poniedzialek, I nie wierze ze ta gre da sie przejsc w 5 godzin bez specjalnych itemow, a za przejscie w 5 godzin jest specjalna ranga)

Moja koncowa ranga: Shark ^^ rozpruwalem kazdego przeciwnika, walic to ze to skradanka twisted wyrznelem ich wszystkich xD potem musialem za to zaplacic ( walka z The Sorrow to ucieczka przed WSZYSTKIMI duchami wrogow jakich zabiles [doslownie] gonk ).

No i jeszcze dzis pewnie zaczne Snake Eatera od nowa ^^ ta gra naprawde ma duza replay ability smile zbiore wszystkie zabki, wszystkie rodzaje zarcia i zlapie tego legendarnego japonskiego weza ;] aaaa no i jeszcze musze zobaczyc 3 pozostale zakonczenia ^^

Jutro sobie wymienie Midnight cluba, chyba na devil may cry 1.
PostPosted: Sat Mar 22, 2008 12:03 pm

Jak czekacie na StarCraft'a 2 to też poczekajcie na C&C:Red Alert 3 ^^

Jak dla mnie najlepsze strategie tego roku ^^..a uwierzcie mi..nienawidzę strategii xDDDD ale grałem w poprzednie części tych dwóch gier i były..boskie xDDD

NEOZPL

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Wed Mar 26, 2008 1:49 pm

Pamiętam jak z kolegą na jego pierwszym komputerze graliśmy w pierwszą część C&C... fajnie było mrgreen
On jest teraz fanem całej serii, ale ja i tak wolę produkcje Blizzarda. SC2 nie pójdzie mi na moim kompie, ale mam nadzieję że może chociaż po premierze w niedługim czasie skombinuję kasę na nowy sprzęt biggrin
PostPosted: Sun Apr 06, 2008 1:49 pm

harab serapel
w czwartek przeszedlem Snake eatera ^^ ( w sobote kupiony, ale zaczelem w poniedzialek, I nie wierze ze ta gre da sie przejsc w 5 godzin bez specjalnych itemow, a za przejscie w 5 godzin jest specjalna ranga)

Moja koncowa ranga: Shark ^^ rozpruwalem kazdego przeciwnika, walic to ze to skradanka twisted wyrznelem ich wszystkich xD potem musialem za to zaplacic ( walka z The Sorrow to ucieczka przed WSZYSTKIMI duchami wrogow jakich zabiles [doslownie] gonk ).

No i jeszcze dzis pewnie zaczne Snake Eatera od nowa ^^ ta gra naprawde ma duza replay ability smile zbiore wszystkie zabki, wszystkie rodzaje zarcia i zlapie tego legendarnego japonskiego weza ;] aaaa no i jeszcze musze zobaczyc 3 pozostale zakonczenia ^^

oj wiesz mi da sie przejsc bez specjalnych itemow w 5h wink i to bez specjalnych itemow ja przeszedlem w 7,5h po prostu bieglem przed siebie i na nikogo prawie nie zwracalem uwagi tylko czasami byla sieka straszna... a z the sorrow z godzine trwalo zanim wygralem wreszcie... a teraz przechodze juz po cichu i wszystkie camo dodatkowe staram sie zdobyc.
(chyba nie mowilem ze metal gear solid to moja ublubiona seria gier, ja je po prostu kocham heart heart . nie wiem tylko jak mam zagrac w mgs4 jak ps3 nie mam...) confused

lordzio

harab serapel

PostPosted: Fri Apr 18, 2008 5:09 am

lordzio
harab serapel

oj wiesz mi da sie przejsc bez specjalnych itemow w 5h wink i to bez specjalnych itemow ja przeszedlem w 7,5h po prostu bieglem przed siebie i na nikogo prawie nie zwracalem uwagi tylko czasami byla sieka straszna... a z the sorrow z godzine trwalo zanim wygralem wreszcie... a teraz przechodze juz po cichu i wszystkie camo dodatkowe staram sie zdobyc.
(chyba nie mowilem ze metal gear solid to moja ublubiona seria gier, ja je po prostu kocham heart heart . nie wiem tylko jak mam zagrac w mgs4 jak ps3 nie mam...) confused

a zlapales weza? ja tak ^^ tylko dostalem spazmow jak okazalo sie na koncu ze ktoras zabe pominelem gonk narazie pofrunol mgs na polke razz tez kocham ta serie. Teraz mecze God of War'a 2 ^^
PostPosted: Fri Apr 18, 2008 5:22 am

a ja usycham przez brak info o Disciples III gonk

czekam na ta grę prawie od roku i już nie wytrzymam - za dwa dni kończą sie targi na których .dat ma pokazać grywalną odsłonę Disa heart

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

dziki_wieprz

PostPosted: Fri Apr 18, 2008 7:30 am

a jak teraz się spytam: czy to przypadkiem nie pisze się "gaming"?
PostPosted: Fri Apr 18, 2008 2:31 pm

Pewnie jakis dowcipny moderator dodal mi to e xp

harab serapel

Kasmizar
Crew

PostPosted: Tue Apr 22, 2008 8:54 am

ZebraDeath
a ja usycham przez brak info o Disciples III gonk

czekam na ta grę prawie od roku i już nie wytrzymam - za dwa dni kończą sie targi na których .dat ma pokazać grywalną odsłonę Disa heart

Łącze się w bólu. Też chętnie bym w to pograł.

Ps. Czy Bunt Elfów Cię znudził? Ja zagrałem 4 pierwsze scenariusze i pozniej dałem sobie spokoj. Nuuuuda stare
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 5 6 7 8 9 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces