|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 7:02 am
Valter 3 gb boskich grafik tylko z DA wiesz, że to jest zwykłe, okropne: kradziejstwo? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 8:00 am
pani psychol Valter 3 gb boskich grafik tylko z DA wiesz, że to jest zwykłe, okropne: kradziejstwo? ninja Nie o ile posiadam je tylko do celów prywatnych bez modyfikacji i rozpowszechniania. To tak samo jak nazwać kradziejstwem , zapisywanie stron w trybie ofline. Po prostu je mam , bo lubię na nie popatrzeć i są wspaniałą inspiracją twurczą , a na dodatek mogę se codziennie zmienić tapetę na pulpicie ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 8:06 am
Valter pani psychol Valter 3 gb boskich grafik tylko z DA wiesz, że to jest zwykłe, okropne: kradziejstwo? ninja Nie o ile posiadam je tylko do celów prywatnych bez modyfikacji i rozpowszechniania. To tak samo jak nazwać kradziejstwem , zapisywanie stron w trybie ofline. Po prostu je mam , bo lubię na nie popatrzeć i są wspaniałą inspiracją twurczą , a na dodatek mogę se codziennie zmienić tapetę na pulpicie ;P tiaaa, znam to. tez na to choruję...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 8:07 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 8:24 am
co do zboczen jeszcze: nienawidze rekawiczek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 8:30 am
wilkus co do zboczen jeszcze: nienawidze rekawiczek. dlaczego? ja lubię mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 8:33 am
pani psychol wilkus co do zboczen jeszcze: nienawidze rekawiczek. dlaczego? ja lubię mrgreen bo: 1) musze je zdejmowac, jak chce smsa napisac 2) przylegaja do skory 3) i tak je gubie zaraz 4) zajmuja miejsce w kieszeni xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 28, 2008 10:17 am
O! a ja nie lubię czapek. i kapturów. ograniczają mi pole widzenia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 28, 2008 11:01 am
ZebraDeath O! a ja nie lubię czapek. i kapturów. ograniczają mi pole widzenia... zgadzam sie z tym 3nodding oooo, nienawidze rajstop i spodnic >.< [moj wykladowca nie nie poznal dzisiaj, jak egzamin oddawalam xd ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 29, 2008 7:36 am
ZebraDeath O! a ja nie lubię czapek. i kapturów. ograniczają mi pole widzenia... ja tylko kapturów nie znosze z racji ograniczania pola widzenia, ale tylko je nosze, jak jest zimniej... czapki to... żal.pl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 29, 2008 7:42 am
a ja nie lubię czapek, bo jak się je zdejmuje, to włosy są poczochrane i się wygląda jak tapir. nooo, chyba, że takie luźne... one nie są takie złe.
a kaptury lubię.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 29, 2008 11:15 am
i nie lubię staników push-upów. szlag trafia moje cycki w nich po prostu.
nienawidzęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 29, 2008 12:43 pm
a ja uwielbiam soczki Kubuś... i chłepcze je litrami dziennie... i jakby to kumpel powiedział - mam cere jak pupcia niemowlaka xp twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 29, 2008 12:54 pm
Mroovecka a ja uwielbiam soczki Kubuś... i chłepcze je litrami dziennie... i jakby to kumpel powiedział - mam cere jak pupcia niemowlaka xp twisted serio question dasz się zmacać question rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 29, 2008 1:02 pm
Valter Mroovecka a ja uwielbiam soczki Kubuś... i chłepcze je litrami dziennie... i jakby to kumpel powiedział - mam cere jak pupcia niemowlaka xp twisted serio question dasz się zmacać question rofl rofl cóż za kusząca propozycja... xp nie wiedziałam, że picie Kubusiów niesie za sobą takie zagrożenie... a tak niewinnie te soczki wyglądają biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|