|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 9:50 am
NEOZPL A Ja lubię Pysia xDDDD zwłaszcza tego różowego ^^ Niach,niach,a ja pomarańczowego xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 12:13 pm
wicked que.en neozpl: nawet nie chcesz wiedzieć jak to dziwnie przyjęłam do świadomości!!!! xd BUhahaha xDDDD sam to teraz dopiero zauważyłem xDD ale mowiliśmy o sokach przecież chce przypomnieć xDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 12:14 pm
Lyncoris NEOZPL A Ja lubię Pysia xDDDD zwłaszcza tego różowego ^^ Niach,niach,a ja pomarańczowego xDD Jest tam marchewka? :] jak tak to nie ruszam takich soków ^^"""
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 11:48 pm
NEOZPL wicked que.en neozpl: nawet nie chcesz wiedzieć jak to dziwnie przyjęłam do świadomości!!!! xd BUhahaha xDDDD sam to teraz dopiero zauważyłem xDD ale mowiliśmy o sokach przecież chce przypomnieć xDDD dobra, dobra już ja wiem co miałeś na myśli to pisząc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 7:34 am
wicked que.en NEOZPL wicked que.en neozpl: nawet nie chcesz wiedzieć jak to dziwnie przyjęłam do świadomości!!!! xd BUhahaha xDDDD sam to teraz dopiero zauważyłem xDD ale mowiliśmy o sokach przecież chce przypomnieć xDDD dobra, dobra już ja wiem co miałeś na myśli to pisząc xd Noooo...Pysia różowego.. :] to takie picie wiesz razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 7:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 6:48 pm
No a jak mam "to" inaczej nazywać? "butelka z jakąś dziwną różową cieczą z naklejką PYSIO" ??? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 11:56 pm
NEOZPL No a jak mam "to" inaczej nazywać? "butelka z jakąś dziwną różową cieczą z naklejką PYSIO" ??? biggrin napój z chrupmarchewki z dodatkiem czerwonych owoców tudziez banana?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 19, 2007 1:23 am
INFORMACJON! INFORMACJON!
osoby mieszkające w warszawie: proszone są o zakup miesięcznego zapasu marwitów dla wicked que.en
wszelkie koszta pokryję.
nie ma marwitów u mnie w mieście, niech ktoś mi kupi i wyśle na gwiazdkę jako prezent xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 19, 2007 2:02 am
wicked que.en INFORMACJON! INFORMACJON!
osoby mieszkające w warszawie: proszone są o zakup miesięcznego zapasu marwitów dla wicked que.en
wszelkie koszta pokryję.
nie ma marwitów u mnie w mieście, niech ktoś mi kupi i wyśle na gwiazdkę jako prezent xp chviałbym, lae jeden mankament. Marwity to jednodniówki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 19, 2007 2:13 am
ILikeGreenChickenLegs NEOZPL No a jak mam "to" inaczej nazywać? "butelka z jakąś dziwną różową cieczą z naklejką PYSIO" ??? biggrin napój z chrupmarchewki z dodatkiem czerwonych owoców tudziez banana?"Chrupmarchewki"? a byłem przekonany ,że w Nim nie ma ani 1% marchewki :/ nienawidzę jak w sokach jest marchewka :/...ale i tak jest pyszny ^O^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 19, 2007 2:14 am
wicked que.en INFORMACJON! INFORMACJON!
wszelkie koszta pokryję.
nie ma marwitów u mnie w mieście, niech ktoś mi kupi i wyśle na gwiazdkę jako prezent xp Nie mam kasy xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 19, 2007 2:36 am
jasne
domokun
a na różowego pysia to cię stać!!!??!?!????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 19, 2007 11:13 am
wicked que.en jasne
domokun
a na różowego pysia to cię stać!!!??!?!???? Wole Cole jak już ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 20, 2007 5:23 am
ILikeGreenChickenLegs wicked que.en INFORMACJON! INFORMACJON!
wszelkie koszta pokryję.
nie ma marwitów u mnie w mieście, niech ktoś mi kupi i wyśle na gwiazdkę jako prezent xp chviałbym, lae jeden mankament. Marwity to jednodniówki. zawsze można dostarczyć tego samego dnia. a o to czy wypiję to się nie martw mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|