|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 4:59 am
wilkus milo to slyszec. xd sek w tym , ze chcialabym napisac cos, przy czym trzeba pomyslec chociaz chwile rofl czy chore fantazje mozna nazwac mysleniem? rofl no ostatnio Ci sklanianie do myslenia wyszlo 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 5:03 am
nie mozna xd ta, cale 2/40 stron. wiem, ze nie moze byc za sztywne, bo nie bedzie sie dawalo czytac, ale czasami az mnie przeraza, jak czytam tamto. zwalszcza czesci poczatkowe >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 5:07 am
ei bylo spoko, nie wiem czemu marudzisz. mnie sie podobalo nawet jak co druga strone nie zgadzalam sie z prezentowanym pogladem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 5:10 am
happy_goth_buf ei bylo spoko, nie wiem czemu marudzisz. mnie sie podobalo nawet jak co druga strone nie zgadzalam sie z prezentowanym pogladem xd er....? w sensie z ktorymi mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 5:19 am
o rety tam bylo sporo mysli pesymistycznych a ze ja z natury optymistka to sie czasem nie zgadzalo... mrgreen przewaznie jakies decyzje bohaterow... ze ja bym zrobila inaczej na ich miejscu 3nodding
stad nas za off-top nie wywala - to moj topic! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 5:25 am
cos w tym jest xd
hehehe, w sensie, ze bys nie uciekala wtedy? [jak stwierdzila, ze to wszystko przez nia i nie bedzie nikogo narazac?]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 5:33 am
miedzy innymi. ale ona wogole miala tendencje do dzialania na wlasna reke. czasem trzeba, ok ale jak dla mnie to 'w kupie sila' i jak jest cos z gory niemozliwe do wykonania przez jednostke, sa wtedy przyjaciele, a ich miala wielu... no i to obwinianie sie o wszytsko... uznac swoja wine jak trezba a nie wtedy kiedy tylko mozna wink 9chociaz w praktyce wiem jak to wychodzi... sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 5:39 am
hehehe, no wlasnie xd ja w sumie nie wiem, jakbym zrobila na jej miejscu... przeciez nie moge od nikogo, nawet przyjaciol wymagac, zeb poswiecili dla mnie zycie. [a to akurat cos w tym stulu] do konca ta naprawde nie wyjasnilam o co chodzilo Itachiemu, ale zlapalam dola i zakonczylam szybko xd a to mial byc dluuugi watek. nawet chyba glowny pozniej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 5:40 am
ja siedzę w pokoju, zpaomniałam rozumu, odwala mi itpd. powodów brak 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 19, 2007 6:47 am
jak moze wygladac wilkus po VLO... ogolnie mam fantastyczny hymor, tylkom troszku wsciekla, ze musialam tm predko wracac do domu. a i Bufu, dziekowac za rysunek. jest co najmniej ozby heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 19, 2007 7:20 am
a ja mam dzis całkiem niezły humorek, a co tam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 20, 2007 3:10 am
i slusznie xd
ja stwierdze, jaki mam humor, jak sie obudze do konca
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 21, 2007 5:06 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 21, 2007 5:42 am
zimno. poza tym stopa mnie boli. przesadziłam ze ścieraniem naskórka stare . no i nudzi mi się rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 21, 2007 10:10 am
//Wilkus co do rysunku: cala przyjemnosc po mojej stronie mrgreen
a dzis? cala tecza humorow: *na pewno rozmarzona (po lazeniu po miescie z Wilkusem wink ) *zdolowana troszku... bo nie wiem co o TYM myslec mam juz... emo *czesciowo pelna nadziei bo przeciez moze sie jeszcze ulozyc ne? sweatdrop *czesciowo zla na siebie za naiwnosc (patrz punkt wyzej) stressed *a takze po prostu zadowolona z zycia, bo tak juz mam 3nodding
srednia wychodzi chyba wlasciwie na plus... lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|