|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 1:36 pm
_b_u_r_a_k_ taa...a zima sie zbliza pirate nie moge sie juz osobiscie doczekac zimy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 1:36 pm
oh, me blagania o +16 zostaly wysluchane xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 1:38 pm
_b_u_r_a_k_ oh, me blagania o +16 zostaly wysluchane xd baaa nasz gaiowcz nasz per pan
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 1:38 pm
Baranina _b_u_r_a_k_ taa...a zima sie zbliza pirate nie moge sie juz osobiscie doczekac zimy najpierw jesien heart potem zima heart i wczesna wiosna heart a lato jets kurwa do dupy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 1:39 pm
_b_u_r_a_k_ Baranina _b_u_r_a_k_ taa...a zima sie zbliza pirate nie moge sie juz osobiscie doczekac zimy najpierw jesien heart potem zima heart i wczesna wiosna heart a lato jets kurwa do dupyta...a po nocy przychodzi dzien... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 1:41 pm
Baranina tez jestem powaqznym i pozadnym czlowiekiem...*mysli* a moze to chodzilo o pozadanym? nie ma roznicy w kazdym razie, brzmi podobnie. a czy ty slub odrazu musiz z nami brac? zaponij, na dziecko nas nie zlapiesz xd i wlasnie tutaj wychodzi moj stary umysl./ tak, chcialabym wziac slub, miec dzieci i jakos sie ladnie juz ustatkowac. czemu nie? ale nie z wami xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 1:43 pm
a.d.Owiec: chcialo by sie rzec..."a po burzy spokoj" ale ja lubie burze stare
a.d. Wilkus:no wiesz co zdrajco
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 1:44 pm
wilkus Baranina tez jestem powaqznym i pozadnym czlowiekiem...*mysli* a moze to chodzilo o pozadanym? nie ma roznicy w kazdym razie, brzmi podobnie. a czy ty slub odrazu musiz z nami brac? zaponij, na dziecko nas nie zlapiesz xd i wlasnie tutaj wychodzi moj stary umysl./ tak, chcialabym wziac slub, miec dzieci i jakos sie ladnie juz ustatkowac. czemu nie? ale nie z wami xd jak bedziesz taka wybredna to zostaniesz w koncu stara panna tak jak Gąsiorowa xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 1:45 pm
_b_u_r_a_k_ a.d.Owiec: chcialo by sie rzec..."a po burzy spokoj" ale ja lubie burze stare tez lubie pod warunkiem ze sie nie blyska nie ma piorunow i nie jestem sama xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 1:48 pm
Baranina _b_u_r_a_k_ a.d.Owiec: chcialo by sie rzec..."a po burzy spokoj" ale ja lubie burze stare tez lubie pod warunkiem ze sie nie blyska nie ma piorunow i nie jestem sama xd tzn, ze nie lubisz evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 1:50 pm
ale ja chyba nei jestem taka glupia, jak gasiorowa >.<
czemu zdrajco?
a brze sa piekne. zwlaszcza, ajk sie siedzi w oknie i moczy nogi w deszczu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 1:51 pm
_b_u_r_a_k_ Baranina _b_u_r_a_k_ a.d.Owiec: chcialo by sie rzec..."a po burzy spokoj" ale ja lubie burze stare tez lubie pod warunkiem ze sie nie blyska nie ma piorunow i nie jestem sama xd tzn, ze nie lubisz evil ohh... jaka ty domyslna jestes no naprawde *brawo* no a wierszyk potrafiszpowiedziec? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 1:52 pm
wilkus ale ja chyba nei jestem taka glupia, jak gasiorowa >.< czemu zdrajco? a brze sa piekne. zwlaszcza, ajk sie siedzi w oknie i moczy nogi w deszczu no teoretycznie nie jestes xp PS:kiedy ty sie nauczysz nie zjadac literek? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 1:54 pm
jaki znowu wierszyk? xp
ide spac...dobranoc Wam dziewczatka moje xd
[edit: bumpnijcie czasem na tym pieprzonym art shopie]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 1:55 pm
to chociaz to. hmmm jak bede widziala klawisze jak wstane zbiurka i usiade normalnie jak nie bede miala miliona okienek pootwieranym jak bede pisac tak wolno, jak teraz w skrocie nigdy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|