|
|
|
|
Posted: Mon Oct 30, 2006 1:54 pm
Raticiel Kibono Hikari Ej normalnie az sie spytam, czy ktos tutaj lubi Britney Spears???? redface Toxic rls xd xd xd Wole toxic bonkers razz P i nawet daleko nie mieszkaja a nawet dobrze graja XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 1:04 pm
Kibono Hikari Ej normalnie az sie spytam, czy ktos tutaj lubi Britney Spears???? redface eee... lol Vykk, twoja sygnaturka z Requiem rzadzi ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 14, 2006 1:16 pm
Słyszał ktoś z was kiedyś o Aoag ?? (Anatomy of a ghost) Moim zdaniem jedna z najlepszych kapel. cool Zdecydowanie polecam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 11:59 am
ja slucham evanescence, system of a down, limp bizkit no i oczywiscie guano apes xd moim zdanie najlepsze zespoly smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 17, 2006 12:09 pm
moje ostatnie odkrycie.. Dungenprogersywno-psychodeliczno-folkowo-hipisowski-rock_z_udziwnieniami (i to po Szwedzku!) heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 5:26 am
wiesz co ... az tak nie moge sobie wyobrazic ze musze sciagnac i posluchac xd Hunter_de_Verre: dzieki za uznanie biggrin ostatnio slucham namietnie 10000days Tool'a i powrocilem troche do Taproot'a, Deftones'ow i Tiamata .Trafila mi sie przy okazji nowa plyte evanescence moze bez zbytnich rewelacji to mi sie podoba.Chociaz o wiele bardziej wciagnely mnie takie zespoly jak Entwine, Demon Hunter czy Breaking Benjamin kojarzy ktos American Head Charge? bo w ogole nie moge na torrentach tego namierzyc a bardzo dobry kawal roboty ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 11:11 pm
polubilam bardzo kawalek "Rides on the storm" przerobiony przez Snoop Dogga, z Need For speed, hje hje... there's a killer on the road... wahmbulance burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 3:25 pm
Świętokradztwo! scream Dobra, przynzam, nie znam covera, ale ja raczej z reguły nie lubie coverów. Jak usłyszałam to popowe "Eye of the TIger" co non stop leci na RMFie, to myslałam, ze się pociacham :XP:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 22, 2006 5:27 pm
Ktoś tu słucha j-rocka może ninja ? Bo w tych europejskich i amerykańskich to ja ostatnio nie w temacie ninja . Wiem tylko o koncercie Kredek, na który chciałabym się wybrać, ale funduszy nie mam... A obiecałam sobie, że pójdę drugi raz na ich koncert crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 26, 2006 1:30 am
a sa w gildii jacys placebofani? po prostu uwielbiam gosci heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 26, 2006 2:41 am
niewidzialna a sa w gildii jacys placebofani? po prostu uwielbiam gosci heart ja jestem nieszczesliwym posiadaczem bodajże 9 ich płyt a niecierpie tego zespołu. nie moge nadal zrozumieć jak mozna tak nudzić.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 26, 2006 3:19 am
nudzić? człowieku, ja mogę ich słuchać godzinami! to jest jedyna muzyka, która tak do mnie przemawia biggrin Ale może to tylko ja jestem taka dziwna wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 26, 2006 3:44 am
niewidzialna a sa w gildii jacys placebofani? po prostu uwielbiam gosci heart Mrrr <3 Są moim 3 ulubionym zespołem ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 26, 2006 5:00 am
hmmmm...ja to naj naj naj bardziej lubie linkin park, ale muza w moim typie to ragga
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 26, 2006 10:01 am
zuzika hmmmm...ja to naj naj naj bardziej lubie linkin park, ale muza w moim typie to ragga byl tu chyba kiedys jeden taki co tez lynkyn park lubil.. conie? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|