|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 26, 2006 11:35 pm
BeeWolf Merillian hmm... większośc wymienionych zespołów niewiele mi mówi... ostatnio odkrywam na nowo polski rock, Iron maiden etc etc... a może znacie cos ciekawego? godnego polecenia? Tylko prosze nie hip hop, techno i inne takie... to trochę nie mój styl, choć przyznam, że słucham bardzo różnych rzeczy- od metalu po irish folk.Napisałaś to porostu pieknie, jak by iron maiden był polski. Jak chcesz "irish" to polecam "Irish Punk Drinking Songs" Swietna sprawa. No i "Ignite" ale to nie to. ŁAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. ><' oups.... tak to jest jak sie czlowiekowi mozg przegrzewa ^^' hmm.... poszukam smile sprawdze smile ostatnio dzieki takiemu "polecaniu" trafilam na nordycki punk smile Korpiklaani i Ultima Thule biggrin ciekawe, nie powiem smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 28, 2006 5:11 am
Korpiklaan tak tak dobra muza taka klimatyczna bardzo. "Tales Along This Road" mam tylko te płytke, to z 2006 roku i jest swietna, taka pocieszna muzyczka smile .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 04, 2006 1:33 pm
moją playliste ostatnio zapełnia m.in cky, billy talent, rhcp, offspring, lagwagon, afi, alien ant farm, chwilami rammstein i oopmh!. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 06, 2006 3:50 am
Irinn moją playliste ostatnio zapełnia m.in cky, billy talent, rhcp, offspring, lagwagon, afi, alien ant farm, chwilami rammstein i oopmh!. whee a wiesz może skad sciagnac oompha? Pilnie potrzebuje smile I die Totenhosen tez ( czy jak to sie tam pisze... bo to nie dla mnie ^^; ) Szukalam na bitlordzie, ale za bardzo nie ma :/ albo wygasle linki sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 24, 2006 9:27 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 24, 2006 11:47 am
Irinn moją playliste ostatnio zapełnia m.in cky, billy talent, rhcp, offspring, lagwagon, afi, alien ant farm, chwilami rammstein i oopmh!. whee z oomph'a najbardziej mi sie podoba "sex ist keine gemaht" i "augen auf" mimo ze niemieckiego nielubie ale akurat to wyjatek razem z rammsteinem, a co do Die totenhosen to lubie tylko 10 losi XD piosenka jest niewyjeta xd twisted rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 25, 2006 6:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 25, 2006 7:45 am
Vykk Irinn moją playliste ostatnio zapełnia m.in cky, billy talent, rhcp, offspring, lagwagon, afi, alien ant farm, chwilami rammstein i oopmh!. whee z oomph'a najbardziej mi sie podoba "sex ist keine gemaht" i "augen auf" mimo ze niemieckiego nielubie ale akurat to wyjatek razem z rammsteinem, a co do Die totenhosen to lubie tylko 10 losi XD piosenka jest niewyjeta xd twisted rofl ja chyba znam tylko "augen auf" i jeszcze jakoms pioseneczke.... ale Oomph ogolnie mi sie podoba biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 25, 2006 1:02 pm
Raticiel Vykk Irinn moją playliste ostatnio zapełnia m.in cky, billy talent, rhcp, offspring, lagwagon, afi, alien ant farm, chwilami rammstein i oopmh!. whee z oomph'a najbardziej mi sie podoba "sex ist keine gemaht" i "augen auf" mimo ze niemieckiego nielubie ale akurat to wyjatek razem z rammsteinem, a co do Die totenhosen to lubie tylko 10 losi XD piosenka jest niewyjeta xd twisted rofl ja chyba znam tylko "augen auf" i jeszcze jakoms pioseneczke.... ale Oomph ogolnie mi sie podoba biggrin ta 2 co podalem ma mocny teledysk ...wolalista jest egzorcysta i wypedza ducha z ostrej suni razz P lol xd rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 7:20 am
Ej normalnie az sie spytam, czy ktos tutaj lubi Britney Spears???? redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 7:59 am
Kibono Hikari Ej normalnie az sie spytam, czy ktos tutaj lubi Britney Spears???? redface ja lubie hit me baby one more time jak sie pusci od tylu XD pirate domokun xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 12:42 pm
Vykk Kibono Hikari Ej normalnie az sie spytam, czy ktos tutaj lubi Britney Spears???? redface ja lubie hit me baby one more time jak sie pusci od tylu XD pirate domokun xd Ale jestes brutalny xd Britney ma same fajne piosenki xd Wkoncu to ona jest idealem kobiety *wzdycha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 1:44 pm
dżiiiiza. KONIEC ŚWIT - mrrrrrraaaaaaaa! kocham ten zespół! a zwłaszcz granata w plecaku, symfonie na sprzedaż i cynamon heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 2:59 pm
Kibono Hikari Vykk Kibono Hikari Ej normalnie az sie spytam, czy ktos tutaj lubi Britney Spears???? redface ja lubie hit me baby one more time jak sie pusci od tylu XD pirate domokun xd Ale jestes brutalny xd Britney ma same fajne piosenki xd Wkoncu to ona jest idealem kobiety *wzdycha* sproboj... dowiesz sie ze nie jest za loda zeby z nia sie przespac razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 30, 2006 7:11 am
Kibono Hikari Ej normalnie az sie spytam, czy ktos tutaj lubi Britney Spears???? redface Toxic rls xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|