Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Muzyka-muzyka jeszcze raz muzyka. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 66 67 68 69 70 71 ... 86 87 88 89 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Merillian

PostPosted: Tue Sep 26, 2006 11:35 pm

BeeWolf
Merillian
hmm... większośc wymienionych zespołów niewiele mi mówi... ostatnio odkrywam na nowo polski rock, Iron maiden etc etc... a może znacie cos ciekawego? godnego polecenia? Tylko prosze nie hip hop, techno i inne takie... to trochę nie mój styl, choć przyznam, że słucham bardzo różnych rzeczy- od metalu po irish folk.

Napisałaś to porostu pieknie, jak by iron maiden był polski.

Jak chcesz "irish" to polecam "Irish Punk Drinking Songs" Swietna sprawa.
No i "Ignite" ale to nie to.
ŁAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

><' oups.... tak to jest jak sie czlowiekowi mozg przegrzewa ^^' hmm.... poszukam smile sprawdze smile ostatnio dzieki takiemu "polecaniu" trafilam na nordycki punk smile Korpiklaani i Ultima Thule biggrin ciekawe, nie powiem smile
PostPosted: Thu Sep 28, 2006 5:11 am

Korpiklaan tak tak dobra muza taka klimatyczna bardzo.
"Tales Along This Road" mam tylko te płytke, to z 2006 roku i jest swietna, taka pocieszna muzyczka smile .

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200

Irinn

PostPosted: Wed Oct 04, 2006 1:33 pm

moją playliste ostatnio zapełnia m.in cky, billy talent, rhcp, offspring, lagwagon, afi, alien ant farm, chwilami rammstein i oopmh!. whee
PostPosted: Fri Oct 06, 2006 3:50 am

Irinn
moją playliste ostatnio zapełnia m.in cky, billy talent, rhcp, offspring, lagwagon, afi, alien ant farm, chwilami rammstein i oopmh!. whee

a wiesz może skad sciagnac oompha? Pilnie potrzebuje smile I die Totenhosen tez ( czy jak to sie tam pisze... bo to nie dla mnie ^^; ) Szukalam na bitlordzie, ale za bardzo nie ma :/ albo wygasle linki sad

Merillian

zurawinka

PostPosted: Tue Oct 24, 2006 9:27 am

Hm, ktoś moze z was ma last.fm? ; >

Mnie się nie chce pisać czego słucham, ale jak coś, to-to mój last - http://www.last.fm/user/zurawinka xD
PostPosted: Tue Oct 24, 2006 11:47 am

Irinn
z oomph'a najbardziej mi sie podoba "sex ist keine gemaht" i "augen auf" mimo ze niemieckiego nielubie ale akurat to wyjatek razem z rammsteinem, a co do Die totenhosen to lubie tylko 10 losi XD piosenka jest niewyjeta xd twisted rofl

Vykk

opcy

PostPosted: Wed Oct 25, 2006 6:42 am

zurawinka
Hm, ktoś moze z was ma last.fm? ; >

Mnie się nie chce pisać czego słucham, ale jak coś, to-to mój last - http://www.last.fm/user/zurawinka xD
ninja
http://www.last.fm/user/opcy
ninja
PostPosted: Wed Oct 25, 2006 7:45 am

Vykk
Irinn
z oomph'a najbardziej mi sie podoba "sex ist keine gemaht" i "augen auf" mimo ze niemieckiego nielubie ale akurat to wyjatek razem z rammsteinem, a co do Die totenhosen to lubie tylko 10 losi XD piosenka jest niewyjeta xd twisted rofl
ja chyba znam tylko "augen auf" i jeszcze jakoms pioseneczke.... ale Oomph ogolnie mi sie podoba biggrin

Raticiel

Vykk

PostPosted: Wed Oct 25, 2006 1:02 pm

Raticiel
Vykk
Irinn
ja chyba znam tylko "augen auf" i jeszcze jakoms pioseneczke.... ale Oomph ogolnie mi sie podoba biggrin
ta 2 co podalem ma mocny teledysk ...wolalista jest egzorcysta i wypedza ducha z ostrej suni razz P lol xd rofl
PostPosted: Sat Oct 28, 2006 7:20 am

Ej normalnie az sie spytam, czy ktos tutaj lubi Britney Spears???? redface

Kibono Hikari

Diamond Gaian

2,250 Points
  • Frozen Sleuth 100
  • Treasure Hunter 100
  • Cool Cat 500

Vykk

PostPosted: Sat Oct 28, 2006 7:59 am

Kibono Hikari
ja lubie hit me baby one more time jak sie pusci od tylu XD pirate domokun xd
PostPosted: Sat Oct 28, 2006 12:42 pm

Vykk
Kibono Hikari

Ale jestes brutalny xd Britney ma same fajne piosenki xd Wkoncu to ona jest idealem kobiety *wzdycha*

Kibono Hikari

Diamond Gaian

2,250 Points
  • Frozen Sleuth 100
  • Treasure Hunter 100
  • Cool Cat 500

Terrorystka Frania

PostPosted: Sat Oct 28, 2006 1:44 pm

dżiiiiza. KONIEC ŚWIT - mrrrrrraaaaaaaa! kocham ten zespół! a zwłaszcz granata w plecaku, symfonie na sprzedaż i cynamon heart heart heart
PostPosted: Sat Oct 28, 2006 2:59 pm

Kibono Hikari
Vykk
Kibono Hikari

Ale jestes brutalny xd Britney ma same fajne piosenki xd Wkoncu to ona jest idealem kobiety *wzdycha*
sproboj... dowiesz sie ze nie jest za loda zeby z nia sie przespac razz

Vykk

Raticiel

PostPosted: Mon Oct 30, 2006 7:11 am

Kibono Hikari
Toxic rls xd xd xd
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 66 67 68 69 70 71 ... 86 87 88 89 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games