Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~Kosmetyki, stroje i faceci czyli o czym gadają dziewczyny. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 66 67 68 69 70 71 ... 100 101 102 103 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Yajo

PostPosted: Thu Oct 26, 2006 1:54 pm

Zauwazyłam juz dawno wink Czytam to tylko jak mi się nudzi/niema co innego/chcę się posmiac z pytan czytelniczek xd
PostPosted: Fri Oct 27, 2006 1:56 am

co do tego że są mocniejsze- widzę różnicę. Przed pierwszym goleniem były jasne i niewidoczne, po dziesiątym zaczęło je byc widać i stały się dłuższe;] może jestetm mutantem?;] W każdym razie to i tak nie istotne smile co do pianek- próbowałam. Naprawdę, lepiej wygląda równomiernuy busz niż starczące tu i ówcie pojedyńcze włoski, kępki czy kikuty. (wiem, jestem dziwna><' ) Dlatego jeżeli już- pozostaje maszynka. A co do satysfakcji- to kwestia indywidualna. Ja wole ładną bieliznę wink

Pism młodziezowych nie czytam od podstawówki. (Po tym jak nabrałam rozumu, żeby zauważyc jakie bzdury w nich piszą). Z resztą z tego śmiałyśmy się już w podstawówce. Z kobiecymi pismami jest niewiele lepiej. Chyba nadaję się na modelowy przykład kobiety niekobiecej;] No, może nie do końca smile

Merillian

Autark

PostPosted: Fri Oct 27, 2006 2:04 am

skoro jesteście przy takim temacie to moge zapytać ... broda u chłopaka jest fajna co nie? redface
PostPosted: Fri Oct 27, 2006 11:42 am

Autark
skoro jesteście przy takim temacie to moge zapytać ... broda u chłopaka jest fajna co nie? redface

no jesli nie jest za dluga, zbyt krzaciasta, nie wyglada jak u świetego mikołaja i nie znajduje sie w niej resztek jedzenia to tak. Lekki zarost albo drobna bródka są sexy... przynajmniej w mojej opinii

cirilla-chan

opcy

PostPosted: Sat Oct 28, 2006 5:45 am

cirilla-chan
Autark

no jesli nie jest za dluga, zbyt krzaciasta, nie wyglada jak u świetego mikołaja i nie znajduje sie w niej resztek jedzenia to tak. Lekki zarost albo drobna bródka są sexy... przynajmniej w mojej opinii
hyhy.. mrgreen
PostPosted: Sat Oct 28, 2006 6:08 am

a finskie warkoczyki z brodki rofl taaaaaakie dluuuuugie question

Vykk

Kibono Hikari

Diamond Gaian

2,250 Points
  • Frozen Sleuth 100
  • Treasure Hunter 100
  • Cool Cat 500
PostPosted: Sat Oct 28, 2006 7:15 am

cirilla-chan
Autark

Ja rowniez uwazam ze zarost u meszczyzny jest seksowny, zwlaszcza taki jak ma Justin Timberlake(kilkadniowy). Tylko szkoda, ze moj chlopak sie goli... crying
PostPosted: Sun Oct 29, 2006 2:25 am

Autark

Dobra bródka + wąsik to jest to, co lubię smile ale taka na całe policzki, a nie wystrzyżona tylko dookoła ust ><' Oczywiście musi być zadbana smile

Merillian

`Amelia`

PostPosted: Mon Oct 30, 2006 1:06 am

Taka bródka jest nawet do wykorzystania w gabinecie kosmetycznym - naturalny peeling skóry wokół ust xd KISS KISS hehehehe cool
PostPosted: Fri Nov 03, 2006 2:18 am

Tartlet
Taka bródka jest nawet do wykorzystania w gabinecie kosmetycznym - naturalny peeling skóry wokół ust xd KISS KISS hehehehe cool
tez mamy peling jak macie kilkudniowy zarost tu i ówdzie... ;]

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50

opcy

PostPosted: Fri Nov 03, 2006 6:05 am

Lavagetas_heqetai
Tartlet
mrgreen 3nodding heart

Lava.. po prostu mnie rozwaliles teraz..

co nie zmienia faktu ze slusznei prawisz biggrin
PostPosted: Fri Nov 03, 2006 9:57 am

Autark
ale nie taka, jaka ma Osama...

EvilYuki
Crew

Terrorystka Frania

PostPosted: Fri Nov 03, 2006 2:55 pm

Autark
mrrrr oczywiście heart domokun
PostPosted: Sat Nov 04, 2006 9:01 am

broda? hmmm taka mała schludnie odcieta moze byc ciekawa smile

No-chanXD

6,300 Points
  • Forum Explorer 100
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250

`Amelia`

PostPosted: Sat Nov 04, 2006 10:19 am

Lavagetas_heqetai
Tartlet

eeer... kiss kiss? confused sweatdrop
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 66 67 68 69 70 71 ... 100 101 102 103 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games