|
|
|
|
Posted: Thu Oct 26, 2006 1:54 pm
Zauwazyłam juz dawno wink Czytam to tylko jak mi się nudzi/niema co innego/chcę się posmiac z pytan czytelniczek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 27, 2006 1:56 am
co do tego że są mocniejsze- widzę różnicę. Przed pierwszym goleniem były jasne i niewidoczne, po dziesiątym zaczęło je byc widać i stały się dłuższe;] może jestetm mutantem?;] W każdym razie to i tak nie istotne smile co do pianek- próbowałam. Naprawdę, lepiej wygląda równomiernuy busz niż starczące tu i ówcie pojedyńcze włoski, kępki czy kikuty. (wiem, jestem dziwna><' ) Dlatego jeżeli już- pozostaje maszynka. A co do satysfakcji- to kwestia indywidualna. Ja wole ładną bieliznę wink
Pism młodziezowych nie czytam od podstawówki. (Po tym jak nabrałam rozumu, żeby zauważyc jakie bzdury w nich piszą). Z resztą z tego śmiałyśmy się już w podstawówce. Z kobiecymi pismami jest niewiele lepiej. Chyba nadaję się na modelowy przykład kobiety niekobiecej;] No, może nie do końca smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 27, 2006 2:04 am
skoro jesteście przy takim temacie to moge zapytać ... broda u chłopaka jest fajna co nie? redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 27, 2006 11:42 am
Autark skoro jesteście przy takim temacie to moge zapytać ... broda u chłopaka jest fajna co nie? redface no jesli nie jest za dluga, zbyt krzaciasta, nie wyglada jak u świetego mikołaja i nie znajduje sie w niej resztek jedzenia to tak. Lekki zarost albo drobna bródka są sexy... przynajmniej w mojej opinii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 5:45 am
cirilla-chan Autark skoro jesteście przy takim temacie to moge zapytać ... broda u chłopaka jest fajna co nie? redface no jesli nie jest za dluga, zbyt krzaciasta, nie wyglada jak u świetego mikołaja i nie znajduje sie w niej resztek jedzenia to tak. Lekki zarost albo drobna bródka są sexy... przynajmniej w mojej opinii hyhy.. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 6:08 am
a finskie warkoczyki z brodki rofl taaaaaakie dluuuuugie question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 7:15 am
cirilla-chan Autark skoro jesteście przy takim temacie to moge zapytać ... broda u chłopaka jest fajna co nie? redface no jesli nie jest za dluga, zbyt krzaciasta, nie wyglada jak u świetego mikołaja i nie znajduje sie w niej resztek jedzenia to tak. Lekki zarost albo drobna bródka są sexy... przynajmniej w mojej opinii Ja rowniez uwazam ze zarost u meszczyzny jest seksowny, zwlaszcza taki jak ma Justin Timberlake(kilkadniowy). Tylko szkoda, ze moj chlopak sie goli... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 29, 2006 2:25 am
Autark skoro jesteście przy takim temacie to moge zapytać ... broda u chłopaka jest fajna co nie? redface Dobra bródka + wąsik to jest to, co lubię smile ale taka na całe policzki, a nie wystrzyżona tylko dookoła ust ><' Oczywiście musi być zadbana smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 30, 2006 1:06 am
Taka bródka jest nawet do wykorzystania w gabinecie kosmetycznym - naturalny peeling skóry wokół ust xd KISS KISS hehehehe cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 03, 2006 2:18 am
Tartlet Taka bródka jest nawet do wykorzystania w gabinecie kosmetycznym - naturalny peeling skóry wokół ust xd KISS KISS hehehehe cool tez mamy peling jak macie kilkudniowy zarost tu i ówdzie... ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 03, 2006 6:05 am
Lavagetas_heqetai Tartlet Taka bródka jest nawet do wykorzystania w gabinecie kosmetycznym - naturalny peeling skóry wokół ust xd KISS KISS hehehehe cool tez mamy peling jak macie kilkudniowy zarost tu i ówdzie... ;] mrgreen 3nodding heart Lava.. po prostu mnie rozwaliles teraz.. co nie zmienia faktu ze slusznei prawisz biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 03, 2006 9:57 am
Autark skoro jesteście przy takim temacie to moge zapytać ... broda u chłopaka jest fajna co nie? redface ale nie taka, jaka ma Osama...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 03, 2006 2:55 pm
Autark skoro jesteście przy takim temacie to moge zapytać ... broda u chłopaka jest fajna co nie? redface mrrrr oczywiście heart domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 9:01 am
broda? hmmm taka mała schludnie odcieta moze byc ciekawa smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 10:19 am
Lavagetas_heqetai Tartlet Taka bródka jest nawet do wykorzystania w gabinecie kosmetycznym - naturalny peeling skóry wokół ust xd KISS KISS hehehehe cool tez mamy peling jak macie kilkudniowy zarost tu i ówdzie... ;] eeer... kiss kiss? confused sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|