|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 9:52 am
Rin_Youkai Raticiel a teraz w radiu kolejny piekny klasyk, Bruce Springsteen (wiecie kto to taki?) " Streets of Philadephia" 4laugh heart ja to po prostu kocham heart ciesze sie ze chociaz Ty pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 11:30 am
...Ostatnio trochę Portishead, Massive Attack i (oh, jakiż ja sentymentalny) muzyka z Grim Fandango. ...PS. I SOAD.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 11:38 am
 po prostu miazga.. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 13, 2006 2:08 am
A myz Adwokatem od wczoraj w Marie Peszek sie wsluchujemy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 13, 2006 6:21 am
Delein the Wildest A myz Adwokatem od wczoraj w Marie Peszek sie wsluchujemy. no.. pisal mi na Last.FM.. troche opoznienia macie.. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 13, 2006 7:15 am
opcy Delein the Wildest A myz Adwokatem od wczoraj w Marie Peszek sie wsluchujemy. no.. pisal mi na Last.FM.. troche opoznienia macie.. wink A bo wczesniej tak jakos "Moje miasto" jednym uchem wchodzilo, drugim wychodzilo, az zobaczylismy teledysk na MTV i nam sie piosenka spodobala :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 15, 2006 8:04 am
Delein the Wildest A myz Adwokatem od wczoraj w Marie Peszek sie wsluchujemy. arrow Maria Peszek - "Mam kota" 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 15, 2006 2:36 pm
Ja ostatnio zainwestowalam w Nightwisha i przyznam, ze troche sie zawiodlam. wszystkie utwory na jedno kopyto, dobrze, ze kupilam tez Rad Hotów bo mialambym poczucie wyrzucania pieniedzy w bloto.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 15, 2006 2:42 pm
Pysiol Ja ostatnio zainwestowalam w Nightwisha i przyznam, ze troche sie zawiodlam. dziwnym nie jest... a wlasciwie jest bo powiedzialas 'troche'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 17, 2006 12:45 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...Ostatnio trochę Portishead, Massive Attack i (oh, jakiż ja sentymentalny) muzyka z Grim Fandango. ... PS. I SOAD.portishead blaugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 20, 2006 9:53 am
ZebraDeath RUFUS.ABBYSINIAN ...Ostatnio trochę Portishead, Massive Attack i (oh, jakiż ja sentymentalny) muzyka z Grim Fandango. ... PS. I SOAD.portishead blaugh heart popieram
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 24, 2006 7:04 am
Ayah_TheMetalMania ZebraDeath RUFUS.ABBYSINIAN ...Ostatnio trochę Portishead, Massive Attack i (oh, jakiż ja sentymentalny) muzyka z Grim Fandango. ... PS. I SOAD.portishead blaugh heart popieram Po Portishead Poprzyj Placebo (PPPP) xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 24, 2006 8:22 am
ZebraDeath Po Portishead Poprzyj Placebo (PPPP) xp surprised prosze.. powiedz ze to byl zart... neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 26, 2006 1:50 pm
hmm... większośc wymienionych zespołów niewiele mi mówi... ostatnio odkrywam na nowo polski rock, Iron maiden etc etc... a może znacie cos ciekawego? godnego polecenia? Tylko prosze nie hip hop, techno i inne takie... to trochę nie mój styl, choć przyznam, że słucham bardzo różnych rzeczy- od metalu po irish folk.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 26, 2006 2:03 pm
Merillian hmm... większośc wymienionych zespołów niewiele mi mówi... ostatnio odkrywam na nowo polski rock, Iron maiden etc etc... a może znacie cos ciekawego? godnego polecenia? Tylko prosze nie hip hop, techno i inne takie... to trochę nie mój styl, choć przyznam, że słucham bardzo różnych rzeczy- od metalu po irish folk.Napisałaś to porostu pieknie, jak by iron maiden był polski. Jak chcesz "irish" to polecam "Irish Punk Drinking Songs" Swietna sprawa. No i "Ignite" ale to nie to. ŁAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|