|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 6:09 am
Rin_Youkai EvilYuki Wkurzają mnie dziewuchy, które "się nie malują, bo i tak są ładne". Okej, ich sprawa, ale do cholery... czy to oznacza, że jak ktoś używa szminki to zaraz jest brzydki? confused czuje sie przy was facetem emo ja tez
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 3:31 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai EvilYuki Wkurzają mnie dziewuchy, które "się nie malują, bo i tak są ładne". Okej, ich sprawa, ale do cholery... czy to oznacza, że jak ktoś używa szminki to zaraz jest brzydki? confused czuje sie przy was facetem emo ja tez hehe ;] ja się nie maluję. Przynajmneij zazwyczaj. Dlaczego? a co to zmienia? ładniejsza od tego nie będę ( bo do pięknych nie należę, nawet tona "tapety" nie zmieni rysów twarzy, czy stylu bycia), pozatym- żeby się malować, trzeba umieć. Jak widzę dziewczyny - młodsze ode mnie, które mają brązowa "maskę na twarzy" bo pomalowały sę ciemnym pudrem tylko do linii szczęk- dostaję szału. Dobrze mi tak, jak jest. Mojemu ukochanemu tez jest obojętne czy jestem pomalowana czy nie. A nawet chyba woli , gdy jestem bez makijazu. Nie oznacza to, że w jakikolwiek sposób krytykuję osoby , które takich kosmetyków używają. (Nawet jak wiedzę rażące "maski" i tak się nie odzywam- nie moja sprawa). Tylko trochę bolesne jest, kiedy dziewczyny z podstawówki czy gimnazjum biegają wymalowane jak stałe bywalczynie ławeczek przy drogach "przelotowych". Ale cóż, świata nie zmienię.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 6:29 am
Rin_Youkai EvilYuki Wkurzają mnie dziewuchy, które "się nie malują, bo i tak są ładne". Okej, ich sprawa, ale do cholery... czy to oznacza, że jak ktoś używa szminki to zaraz jest brzydki? confused czuje sie przy was facetem emo Tylko nie mow, ze nog nie golisz !! Albo, że włosu pod pachami zaplatasz w warkocze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 7:01 am
BeeWolf Rin_Youkai EvilYuki Wkurzają mnie dziewuchy, które "się nie malują, bo i tak są ładne". Okej, ich sprawa, ale do cholery... czy to oznacza, że jak ktoś używa szminki to zaraz jest brzydki? confused czuje sie przy was facetem emo Tylko nie mow, ze nog nie golisz !! Albo, że włosu pod pachami zaplatasz w warkocze wink Az taka meska niestety nie jestem ... emo Merillian: Popieram ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 7:50 am
Rin_Youkai BeeWolf Rin_Youkai EvilYuki Wkurzają mnie dziewuchy, które "się nie malują, bo i tak są ładne". Okej, ich sprawa, ale do cholery... czy to oznacza, że jak ktoś używa szminki to zaraz jest brzydki? confused czuje sie przy was facetem emo Tylko nie mow, ze nog nie golisz !! Albo, że włosu pod pachami zaplatasz w warkocze wink Az taka meska niestety nie jestem ... emo Merillian: Popieram ;] to raczej dobrze, ze nie jestes az tak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 9:35 am
nudel_jm ja tam używam czarnego cienia do powiek (ale nie do szkoły bo nauczycielki by mnie zabiły razz ), tuszu do rzęs i błyszczyka xd u mnie nic nie mówia bo i tak nikt sie nie poslucha.. za duzo ludzi do opanowania ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 11:01 am
Dariia nudel_jm ja tam używam czarnego cienia do powiek (ale nie do szkoły bo nauczycielki by mnie zabiły razz ), tuszu do rzęs i błyszczyka xd u mnie nic nie mówia bo i tak nikt sie nie poslucha.. za duzo ludzi do opanowania ^^ Nie obraź sie , ale dzieci to nie ludzie, to pod gatunek Homo sapiens.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 25, 2006 2:53 am
BeeWolf Rin_Youkai EvilYuki Wkurzają mnie dziewuchy, które "się nie malują, bo i tak są ładne". Okej, ich sprawa, ale do cholery... czy to oznacza, że jak ktoś używa szminki to zaraz jest brzydki? confused czuje sie przy was facetem emo Tylko nie mow, ze nog nie golisz !! Albo, że włosu pod pachami zaplatasz w warkocze wink A tu się możesz zdziwić smile niektórzy faceci wolą "dżunglę" smile Tylko czy dziewczyna potem wytrzyma, kiedy wszystkie inne patrzą na nią jak na UFO >< Paradoksalnie- spotkałam się z tym, że większości facetów nie przeszkadzało, za to dziwczyny komentowały "ogoliłabyś się:/" na przykład mój facet mówi prosto: najlepiej, jakbyś zostawiła swoje nogi w spokoju. Wciąż dyskutujemy tę kwestię wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 25, 2006 3:37 am
Czytałam kiedyś, że u facetów co nie lubią golenia się u kobiet, wynika to z tego, że im się to z przedszkolem kojarzy... Jak dla mnie troche dziwny tok rozumowania, ale to może byc tak samo jak z kobietami, co lubia dzungle na klacie faceta, takie instynktowne podejście do sprawy - jak obiekt zainteresowania nie ma wlosów tu i tam, znaczy że jest za mlody i nie może dac silnych i zdrowych dzieci wink ja sie gole w sumie nie wiem czmu, chyba z przyzwyczajenia, ale ZAWSZE sie zacinam :XP: Tuz nad kostką... ostatnio (no dobra, wczoraj...) nawet pod kolanem. Czy to jakiś znak jest? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 25, 2006 4:41 am
Merillian A tu się możesz zdziwić smile niektórzy faceci wolą "dżunglę" smile Tylko czy dziewczyna potem wytrzyma, kiedy wszystkie inne patrzą na nią jak na UFO >< Paradoksalnie- spotkałam się z tym, że większości facetów nie przeszkadzało, za to dziwczyny komentowały "ogoliłabyś się:/" na przykład mój facet mówi prosto: najlepiej, jakbyś zostawiła swoje nogi w spokoju. Wciąż dyskutujemy tę kwestię wink jak bym zobaczył na twoisz szkitkach krecole loczki to pewien jestem iz bym ci sie na nie zżygał.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 26, 2006 8:55 am
BeeWolf Merillian A tu się możesz zdziwić smile niektórzy faceci wolą "dżunglę" smile Tylko czy dziewczyna potem wytrzyma, kiedy wszystkie inne patrzą na nią jak na UFO >< Paradoksalnie- spotkałam się z tym, że większości facetów nie przeszkadzało, za to dziwczyny komentowały "ogoliłabyś się:/" na przykład mój facet mówi prosto: najlepiej, jakbyś zostawiła swoje nogi w spokoju. Wciąż dyskutujemy tę kwestię wink jak bym zobaczył na twoisz szkitkach krecole loczki to pewien jestem iz bym ci sie na nie zżygał. to już Twój, nie mój problem. Ja słyszę tylko "Lubię Twój meszek" i musze przyznac że taka sytuacja bardzo mnie satysfakcjonuje ;] A poza tym- chciałam zaznaczyć, że kobiety maja różną grubość włosa- niektóre mają dzunglę, że oczy bolą, inne z kolei tak jasne i wiotkie, że ich nie widac nawet. Od golenia niestety robią się mocniejsze i bardziej widoczne, dlatego golenie jest samobójstwem. Poza tym, wiesz... w pewnych momentach odrastające włosy bardzo przeszkadzają- może jak w sytuacji intymnej zostaniesz podrapany szczecinką zmienisz zdanie wink (albo kupisz dziewczynie depilator, za co serdecznie Cię znienawidzi biggrin )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 26, 2006 9:00 am
BeeWolf Dariia nudel_jm ja tam używam czarnego cienia do powiek (ale nie do szkoły bo nauczycielki by mnie zabiły razz ), tuszu do rzęs i błyszczyka xd u mnie nic nie mówia bo i tak nikt sie nie poslucha.. za duzo ludzi do opanowania ^^ Nie obraź sie , ale dzieci to nie ludzie, to pod gatunek Homo sapiens. mialam na mysli gimnazjum, lo, technikum i zawodówke wink w mojej szkole jest duzo szkol...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 26, 2006 12:08 pm
Merillian to już Twój, nie mój problem. Ja słyszę tylko "Lubię Twój meszek" i musze przyznac że taka sytuacja bardzo mnie satysfakcjonuje ;] A poza tym- chciałam zaznaczyć, że kobiety maja różną grubość włosa- niektóre mają dzunglę, że oczy bolą, inne z kolei tak jasne i wiotkie, że ich nie widac nawet. Od golenia niestety robią się mocniejsze i bardziej widoczne, dlatego golenie jest samobójstwem. Poza tym, wiesz... w pewnych momentach odrastające włosy bardzo przeszkadzają- może jak w sytuacji intymnej zostaniesz podrapany szczecinką zmienisz zdanie wink (albo kupisz dziewczynie depilator, za co serdecznie Cię znienawidzi biggrin ) kto Ci takich bzdur naopowiadal? Poza tym jak ktos nie lubi maszynek, to sa pianki i kremy, wystarczy posmarowac skore, splukac i w 3 minuty cialo jest idealnie gladkie. To w sumie kazdego indywidualna sprawa, ale to chyba przyjemniej miec mieciutka, gladka skore (nawet w chlodne dni gdy nikt jej nie oglada pod odzieza)... Tak dla wlasnej satysfakcji.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 26, 2006 12:52 pm
To juz chyba akurat kwestia gustu. Mi tam moje wloski nie przeszkadzają, jak się dłuzej nie golę, a że nie mam w zwyczaju się np. po nogach głaskać, taki mały busz nie jest akurat zbyt mocno odczuwalny. A o tym, że włosy odrastają mocniejsze to w kazdym pismie kobiecym i młodziezowym dla dziewczyn pisze. Oni to pewnie tak specjalnie, zeby kobitki kupowały coraz lepsze kosiarki, to spisek! :XP: stare A jeszcze większym spiskiem jest to, że nam sie wmawia, że gładkie jest lepsze xd I zawsze mnie stresowało tylko to, że nikt nigdy nigdzie nie napisał, ze po ogoleniu okolic bikini skóra swędzi domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 26, 2006 1:08 pm
Yajo To juz chyba akurat kwestia gustu. Mi tam moje wloski nie przeszkadzają, jak się dłuzej nie golę, a że nie mam w zwyczaju się np. po nogach głaskać, taki mały busz nie jest akurat zbyt mocno odczuwalny. A o tym, że włosy odrastają mocniejsze to w kazdym pismie kobiecym i młodziezowym dla dziewczyn pisze. Oni to pewnie tak specjalnie, zeby kobitki kupowały coraz lepsze kosiarki, to spisek! :XP: stare A jeszcze większym spiskiem jest to, że nam sie wmawia, że gładkie jest lepsze xd I zawsze mnie stresowało tylko to, że nikt nigdy nigdzie nie napisał, ze po ogoleniu okolic bikini skóra swędzi domokun Pisma kobiece nie sa zbyt dobrym zrodlem informacji, bo oni co miesiac maja inna teorie na wszystko wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|