Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Muzyka-muzyka jeszcze raz muzyka. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 64 65 66 67 68 69 ... 86 87 88 89 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

EvilYuki
Crew

PostPosted: Fri Sep 01, 2006 3:28 am

RUFUS.ABBYSINIAN
EvilYuki
Ostatnio szaleję na punkcie Akeboshiego. "Wind" jeszcze mi się nie znudził, ale przedkłądam nad niego m.in. "Yellow Moon" czy "Haikyono Sofa"

...Mi też się jeszcze "Wind" nie znudził, bo jest genialny. smile
...A co to są tamte dwa inne? Też z jakiegoś anime?
"Yellow Moon" to kolejny ending do "Naruto", chyba 12-sty... "Haikyono Sofa" pochodzi z tego samego singla co "Wind" i prawdopodobnie dotyczy Sasukacza, bo Akeboshi śpiewa tam o sharinganie 3nodding
PostPosted: Fri Sep 01, 2006 7:52 am

idea ekhem...
... Nie wiesz, nie wiesz...
... Nie rozumiesz nic...
...
ekhem, ostatnio w radiu przypadkiem uslyszalam i sie wzruszylam crying

a poza tym to ostatnio przypomnialam sobie o plycie The Darkness "One way ticket to hell and back", i co? i sie zasluchuje 4laugh heart

a teraz w radiu kolejny piekny klasyk, Bruce Springsteen (wiecie kto to taki?) "Streets of Philadephia" 4laugh heart

Raticiel

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Fri Sep 01, 2006 8:21 am

Raticiel

a teraz w radiu kolejny piekny klasyk, Bruce Springsteen (wiecie kto to taki?) "Streets of Philadephia" 4laugh heart
ja to po prostu kocham heart
PostPosted: Sat Sep 02, 2006 3:01 am

Metal Rock i Gotyk jest jak najbardziej "cycuś" ale ja jeszcze słucham kompozytorów takich jak Zimmer, Yamaoka, Uematsu, Williams i jeszcze paru to twórcy tak zwanych utworów filmowych czy muzyki do gier :]

Selaphin

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Sat Sep 02, 2006 12:30 pm

Selaphin
Metal Rock i Gotyk jest jak najbardziej "cycuś" ale ja jeszcze słucham kompozytorów takich jak Zimmer, Yamaoka, Uematsu, Williams i jeszcze paru to twórcy tak zwanych utworów filmowych czy muzyki do gier :]

...Słucham dokładnie tych samych! dramallama
...M.in. OST z Piratów 2, OSTy z Silent Hill'ów, OSTy z FF, no i muza np. z Indiana Jonesa czy Gwiezdnych Wojen no itp. ogólnie. mrgreen
PostPosted: Mon Sep 04, 2006 10:19 am

Ja nie jestem fanka metalu, bo slucham to co mi w ucho wpadnie. Teraz jestem wierna Queen 4laugh bo mysle ze to byl jeden z najlepszych zespolow jaki istnial smile
Kiedys sluchalam Linkin Park heheh Pozdrawiam mrgreen

Golara

850 Points
  • Dressed Up 200
  • Treasure Hunter 100
  • Gaian 50

Autark

PostPosted: Mon Sep 04, 2006 10:25 am

Stanley Turrentine - Vera Cruz
PostPosted: Tue Sep 05, 2006 3:48 pm

Yeah Rufus! a znasz może Justina Durbana jego utwory były na stronce Edgen Animations coś w podobie Zimmera serdecznie polecam :]

Selaphin

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Wed Sep 06, 2006 12:00 am

taka piosenka.... tekst - chyba refren "przemoknięte serca miast"

kto to nagrał?! ninja ninja
PostPosted: Wed Sep 06, 2006 6:13 am

ZebraDeath

http://www.google.com/search?q=przemoknięte+serca+miast

opcy

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Wed Sep 06, 2006 6:58 am

Selaphin
Yeah Rufus! a znasz może Justina Durbana jego utwory były na stronce Edgen Animations coś w podobie Zimmera serdecznie polecam :]

...A, tego nie znam.
PostPosted: Wed Sep 06, 2006 11:35 pm

na stronie głównej J. Durbana jest player z którego automatycnie odtwarza się muzyka zamieszczone jest tam kilkanaście utworów więc można sobie wyrobić opinie o jego twórczości. A ja mam Mozille nie wiem jak to działa na innych przeglądarkach tu jest
link

Selaphin

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Thu Sep 07, 2006 9:06 am

opcy
ZebraDeath

]http://www.google.com/search?q=przemoknięte+serca+miast

dzięki sweatdrop
PostPosted: Thu Sep 07, 2006 1:26 pm

Selaphin
na stronie głównej J. Durbana jest player z którego automatycnie odtwarza się muzyka zamieszczone jest tam kilkanaście utworów więc można sobie wyrobić opinie o jego twórczości. A ja mam Mozille nie wiem jak to działa na innych przeglądarkach tu jest
link

...O, muzyczka z FF6 tam jest. xd
...Zawsze znajdzie się coś znajomego. ninja

RUFUS.ABBYSINIAN

Raticiel

PostPosted: Sat Sep 09, 2006 9:51 am

RUFUS.ABBYSINIAN
Selaphin
link

...O, muzyczka z FF6 tam jest. xd
...Zawsze znajdzie się coś znajomego. ninja

muzyczka z ff6 jest GENIALNA 4laugh heart
w ogole muzyczka z Fajnali jest najlepsiejsza rofl (jesli chodzi o gry jak dla mnie), zaluje ze pan Uematsu niezawiele skomponowal dla potrzeb FF12 i obawiam sie ze slowo "Final" w przypadku tej serii jest coraz blizej nas... ale nie jest to topic o grach tylko o muzie whee

a co ostatnio znalazlam w empetrojach? Therion 4laugh heart
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 64 65 66 67 68 69 ... 86 87 88 89 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games