|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 2:17 pm
a ja ostatnio to prawie wszystkiego słucham ;] ale przewaznie to techno... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 3:38 pm
Dariia a ja ostatnio to prawie wszystkiego słucham ;] ale przewaznie to techno... rofl Polecam QlimaX
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 12:59 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 4:50 am
Pg nie ptzreba polecac to w standardzie jest wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 11:40 pm
BeeWolf Pg nie ptzreba polecac to w standardzie jest wink niektórzy mają chyba inne servicepacki, bo na takie polecanie pytają "A to rockowy zespół?" xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 2:26 am
No ale że techno to tez bym nie powiedziała wink Moja lista, a co mi tam: wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 2:34 am
Vindrea No ale że techno to tez bym nie powiedziała wink noż oczywista. rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 5:50 am
Vindrea No ale że techno to tez bym nie powiedziała wink Moja lista, a co mi tam: wink uuu. uu.. ktosik z last.fm... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 8:54 am
Yep:] Ale przypominam sobie o istnieniu tej stronki raz na ruski rok, jak się gdzies pytają czego słucham, a ja nie chcę popełnić gafy nie wymieniając kogoś z top 10 sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 12:05 pm
moje Odkrycie Roku - Gorillaz.
kiedys sluchalam i znów do mnie wróciło...
nic, tylko magluje po kooleji wszystkie plyty... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 27, 2006 1:05 pm
A ja tak: -Green Day (mimo, ze ostatnia płyta jest przesadnie komercyjna burning_eyes ) -the Offspring -Myslovitz -Dream Theater -Pearl Jam -Pink Floyd -Red Hot Chilli Peppers -3 Doors Down -Sex Pistols -Linkin Park -itd. itp.
wahmbulance wahmbulance wahmbulance A ogólnie wszystko, lub prawie wszystko co podchodzi pod rock, ,zależnie od nastroju whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 11:03 am
muszę się przyznać - Tu es Petrus z piosenką "Niech mówią, że to nie jest miłość"................
i Scorpions.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 12:19 pm
Ostatnio szaleję na punkcie Akeboshiego. "Wind" jeszcze mi się nie znudził, ale przedkłądam nad niego m.in. "Yellow Moon" czy "Haikyono Sofa"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 01, 2006 2:55 am
System Of A Down, Apocalyptica, Lily Allen, Green Day i Nelly Furtado-teraz slucham wlasnie ich 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 01, 2006 3:07 am
EvilYuki Ostatnio szaleję na punkcie Akeboshiego. "Wind" jeszcze mi się nie znudził, ale przedkłądam nad niego m.in. "Yellow Moon" czy "Haikyono Sofa" ...Mi też się jeszcze "Wind" nie znudził, bo jest genialny. smile ...A co to są tamte dwa inne? Też z jakiegoś anime? ... ...PS. SOAD RULEZ! dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|