|
|
|
|
Posted: Sat Jul 15, 2006 12:53 pm
BeeWolf Mroczny Tato nie lubie komercji i papki. to tyle. To czego ty słuchasz ? Tybatańskich chórów tantrycznych ? posłuchaj sobie "Tybetańskie misy i gongi" wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 16, 2006 8:08 am
...Ostatnio słucham tego. ...I tego. ...I jeszcze tego...No i oczywiście tego też cały czas, bez przerwy. ...I ogólnie ten tego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 12:56 am
A ja wciąż słucham "Oceanu". Jest zajebiście. Jest pięknie. Są "Depresyjne piosenki o niczym".
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 2:37 am
a u mnie 'Rozkolysanka' by farben lehre, ale dopóty mi głośniki nie siadły crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 23, 2006 2:08 pm
BeeWolf Mroczny Tato nie lubie komercji i papki. to tyle. To czego ty słuchasz ? Tybatańskich chórów tantrycznych ? glownie, ale staram sie roznicowac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 6:24 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 7:32 am
o Kanale Audytywnym pisali w Negatywie w numerze majowym
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 9:51 am
Kanał Audytywny... czy tego, tka jak Happysad, nie wypromowało Radio Bis, które teraz zostanie Drugim W Polsce Radiem Maryjnym?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 1:28 pm
EvilYuki Kanał Audytywny... czy tego, tka jak Happysad, nie wypromowało Radio Bis, które teraz zostanie Drugim W Polsce Radiem Maryjnym? "wypromowala" (za duze to slowo bo mino wszystko zbyt wiele plyt nie sprzedali) ich jakosc ich muzyki... a co do BISki.. moze byc gprzej.. zostanie drugim RMFem neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 1:10 am
opcy EvilYuki Kanał Audytywny... czy tego, tka jak Happysad, nie wypromowało Radio Bis, które teraz zostanie Drugim W Polsce Radiem Maryjnym? "wypromowala" (za duze to slowo bo mino wszystko zbyt wiele plyt nie sprzedali) ich jakosc ich muzyki... a co do BISki.. moze byc gprzej.. zostanie drugim RMFem neutral to optymistycza wersja?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 2:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 6:09 am
ZebraDeath opcy a co do BISki.. moze byc gprzej.. zostanie drugim RMFem neutral to optymistycza wersja? zdecydowanie nie... nie mam zamiaru zaczynac jakis politycznych gadek bo nie o tym ten temat... temat jest o muzyce a RMFi inne ZETki to, co tu duzo mowic, muzyczne dno.. a to ze idea 'muzyki towarzyszacej' prezentowana przez te stacje trafia w gusta polaczkow swiadczy o swiadomosci muzycznej w naszym kraju..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 7:05 am
opcy ZebraDeath opcy a co do BISki.. moze byc gprzej.. zostanie drugim RMFem neutral to optymistycza wersja? zdecydowanie nie... nie mam zamiaru zaczynac jakis politycznych gadek bo nie o tym ten temat... temat jest o muzyce a RMFi inne ZETki to, co tu duzo mowic, muzyczne dno.. a to ze idea 'muzyki towarzyszacej' prezentowana przez te stacje trafia w gusta polaczkow swiadczy o swiadomosci muzycznej w naszym kraju.. toś chyba ESKI nigdy nie słyszał... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 8:03 am
ZebraDeath opcy ZebraDeath opcy a co do BISki.. moze byc gprzej.. zostanie drugim RMFem neutral to optymistycza wersja? zdecydowanie nie... nie mam zamiaru zaczynac jakis politycznych gadek bo nie o tym ten temat... temat jest o muzyce a RMFi inne ZETki to, co tu duzo mowic, muzyczne dno.. a to ze idea 'muzyki towarzyszacej' prezentowana przez te stacje trafia w gusta polaczkow swiadczy o swiadomosci muzycznej w naszym kraju.. toś chyba ESKI nigdy nie słyszał... gonk nie mow nic o esce... eske to kochaja moi kumple z bylej klasy domokun stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 25, 2006 11:08 am
Mroczny Tato ZebraDeath opcy ZebraDeath opcy a co do BISki.. moze byc gprzej.. zostanie drugim RMFem neutral to optymistycza wersja? zdecydowanie nie... nie mam zamiaru zaczynac jakis politycznych gadek bo nie o tym ten temat... temat jest o muzyce a RMFi inne ZETki to, co tu duzo mowic, muzyczne dno.. a to ze idea 'muzyki towarzyszacej' prezentowana przez te stacje trafia w gusta polaczkow swiadczy o swiadomosci muzycznej w naszym kraju.. toś chyba ESKI nigdy nie słyszał... gonk nie mow nic o esce... eske to kochaja moi kumple z bylej klasy domokun stressed to tak samo jak z Wrocławskim klubem muzycznym (nie wiem, czy mogę go tak nazywać...) DOLMEL.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|