Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Muzyka-muzyka jeszcze raz muzyka. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 61 62 63 64 65 66 ... 86 87 88 89 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Pszczola_M

PostPosted: Sun Jun 25, 2006 1:55 pm

RUFUS.ABBYSINIAN
...Ja mam chyba wszystkie piosenki, wykonywane również z innymi bucami.
...Każdą z nich słyszałem mnóstwo razy.
...Kojarzę teksty. Nie znam ich biografii, tylko trochę kojarzę jak się nazywają. Nie jestem świrem, żeby jechać na koncert przez pół świata. Niech oni przyjadą do mnie
...Ale liczy się to, że ich uwielbiam i szanuję, i dlatego uważam, że jestem ich fanem.

(;
I o to chodzi (:
W sumie dla mnie kazdy moze byc fanem tylko dlatego, ze lubi dany zespol whee
PostPosted: Sat Jul 08, 2006 12:03 pm

Orofiel
U mnie z muzyka jest bardzo roznie, nie mam ulubionych zespolow, jedyne ulubione piosenki... Chociaz tak w ogolnym zarysie to:
-Kokia - ma swietny glos *O*, wrecz niesamowity, nawet moi znajomi, ktorzy nie lubia muzyki japonskiej zaczeli jej sluchac
L'arc En Ciel i Hyde- mimo, że ten pan jest ode mnie 10 cm nizszy to i tak go uwielbiam *O*
Cranberries- "zombie", "Salvation", "dream" , "analyse" ... powoli odkrywam nowe utwory, ktore mi się podobaja
Lais- uwielbiem te trzy panie, spiewają po holendersku, moze ktos kojarzy , jezeli uczyl się kiedys tanca belgijskiego - zazwyczaj tanczy się go do piosenki 't Smidje" tego zespołu wink

Ano, Kokia ma świetny głos ^^
Jeśli o Hyde chodzi... Co tu dużo mówić, po prostu facet-dofie, śliczniutki jak laleczka. Nie pamiętam dokładnie ile ma lat, jednak na pewno ponad 35 (bo tyle ma Gackt, a Haido-chan jest od niego sporo starszy), a mimo to wygląda na 25 lat... sweatdrop

Anowi

Anowi

PostPosted: Sat Jul 08, 2006 12:07 pm

Pszczola_M
RUFUS.ABBYSINIAN
...Ja mam chyba wszystkie piosenki, wykonywane również z innymi bucami.
...Każdą z nich słyszałem mnóstwo razy.
...Kojarzę teksty. Nie znam ich biografii, tylko trochę kojarzę jak się nazywają. Nie jestem świrem, żeby jechać na koncert przez pół świata. Niech oni przyjadą do mnie
...Ale liczy się to, że ich uwielbiam i szanuję, i dlatego uważam, że jestem ich fanem.

(;
I o to chodzi (:
W sumie dla mnie kazdy moze byc fanem tylko dlatego, ze lubi dany zespol whee

Dokładnie ^^ Ja jestem fanem wielu zespołów, tudzież po prostu ich muzyki, a nawet nie wiem, jak się nazywają ich członkowie (patrz Oomp!, Rammstein, Lordi, Green Day, Kagrra, Vidoll... (te dwa ostatnie, to już japońskie blaugh ), a jeśli chodzi o Placebo, to pamiętam tylko imię wokalisty sweatdrop )
PostPosted: Sat Jul 08, 2006 12:12 pm

Oho! Właśnie się dowiedziałem, że "boski Bill" niedawno zmienił image!! Chyba muszę się przejść do empiku i pooglądać niemieckie Bravo... Chociaż, lepiej poszukać w necie, bo znowu ludzie będą się na mnie gapić, jak na jakiegoś kosmitę*, a ja przecie wampirek jestem!!

*dlaczego jak na kosmitę? Czy to moja wina, że tzw. "normalni" ludzie tak reagują na kogoś, kto nagle i nieoczekiwanie wybucha głośnym śmiechem??

Anowi

Mroczny Tato

PostPosted: Sat Jul 08, 2006 12:32 pm

nie lubie komercji i papki.
to tyle.
PostPosted: Sun Jul 09, 2006 6:15 am

A mnie nie interere, czy coś jest komercją, czy nie - jak grają piosenki które mi się podobają, to sobie mogą być kim chcą. I tak nie zespół mnie obchodzi, tylko muzyka.

EvilYuki
Crew

Pszczola_M

PostPosted: Thu Jul 13, 2006 10:49 am

EvilYuki
A mnie nie interere, czy coś jest komercją, czy nie - jak grają piosenki które mi się podobają, to sobie mogą być kim chcą. I tak nie zespół mnie obchodzi, tylko muzyka.

Zgodze sie z Toba. Oczywiscie- najpiekniej to znac zespoly niekomercyjne, ale... coz to za roznica? wazna jest muzyka i jej przekaz (;

A co do tak zwanego... Tokio Fotel i "pięknego Billusia" to ja juz nie mam sily cokolwiek napisac neutral
PostPosted: Thu Jul 13, 2006 11:47 am

Gzzzz... Gzzz...

punk rock for ever xD

... lol ... stare

oliviana

Distinct Noob

1,350 Points
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200
  • Member 100

opcy

PostPosted: Thu Jul 13, 2006 1:25 pm

a teraz sie dziewczynko wytlumacz..

Ikioma Project [The Birth OF Ikioma #02] Springtime [2:09]
PostPosted: Thu Jul 13, 2006 1:50 pm

oliviana
Gzzzz... Gzzz...

punk rock for ever xD

... lol ... stare

Blagam gonk

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150

oliviana

Distinct Noob

1,350 Points
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200
  • Member 100
PostPosted: Fri Jul 14, 2006 3:23 am

Delein the Wildest
oliviana
Gzzzz... Gzzz...

punk rock for ever xD

... lol ... stare

Blagam gonk

zależy o co ><
PostPosted: Fri Jul 14, 2006 3:34 am

oliviana
Delein the Wildest
oliviana
Gzzzz... Gzzz...

punk rock for ever xD

... lol ... stare

Blagam gonk

zależy o co ><

O ograniczenie sie w uzywaniu lolow...

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Fri Jul 14, 2006 10:01 am

EvilYuki

popieram. jak cos mi sie podoba - a to moze byc nawet jedna piosenka - to slucham. nie musze sluchac calej dyskografii, jak nie mam ochoty. i G**** mnie obchodzi czy komercha czy nie.

chociaz, trzeba przyznac, ze niekomercyjne zespoly potrafia byc iebo lepsze od jakiejs wylansowanej szmiry 3nodding
PostPosted: Sat Jul 15, 2006 5:06 am

ZebraDeath
chociaz, trzeba przyznac, ze niekomercyjne zespoly potrafia byc iebo lepsze od jakiejs wylansowanej szmiry 3nodding
a jak ktos osiagnal komercyjny sukces dlatego ze nagral bardzo dobry album toco? komercha?
a banda leserow i cwierctalentow nagrywajacych zalosne ochlapy plyt ktore nie maja szans na jakakolwiek sprzedaz (oprocz czlonkow rodziny) to niekomrcyjni niezalezni artysci co? wink

opcy

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Sat Jul 15, 2006 6:46 am

Mroczny Tato
nie lubie komercji i papki.
to tyle.

To czego ty słuchasz ? Tybatańskich chórów tantrycznych ?
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 61 62 63 64 65 66 ... 86 87 88 89 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games