|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 6:17 am
Pszczola_M Kissme_In_Punk Pszczola_M ale ty to robisz najczesciej 3nodding slyszeliscie, ze ponoc rock "wraca do lask"? Mnie sie to nie podoba sweatdrop Wybije sie pewnie wiele takich "zespolow" jak Tokio Hotel gonk scream kij z zespolami, zawsze jest kogo koncert zbojkotowac... gorzej z pseudo punkami... gonk stare Juz sobie to wyobrazam stare Dziewczynki ciagle na czarno, paski z cwiekami (ja taki chce gonk ), z koszulkami Tokio Hotel, umalowane jak... stare Masakra stare Ale optymistyczna wersja, ze wybije sie duzo fajnych zespolow, ktore mam zamiar poznac rofl a ja tam zostane przy tych ktorych slucham... wystarczy ze slucham GD, MCR, GC itp, ktorych wedlug mnie sluchaja tez podroby punkow... _ _ a z reszta ostatnio mnie one nudza...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 6:49 am
Kissme_In_Punk a ja tam zostane przy tych ktorych slucham... wystarczy ze slucham GD, MCR, GC itp, ktorych wedlug mnie sluchaja tez podroby punkow... _ _ a z reszta ostatnio mnie one nudza... przestan uzywac skrotow blaugh sweatdrop (za dlugo nad nimi mysle XP) podroby punkow sluchaja Tokio Hotel XD confused To skoro czegos juz sluchasz, tzn. ze chcesz poznac cos nowego, no nie?? Ogolnie ja staram sie nie zamykac w suchym schemacie punk-metal, tylko... slucham to, co mi sie podoba rolleyes i obojetnie, czy to jest nowe, stare, czy gra tam ciota, czy narkoman, wazne ze muzyka jest fajna ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 9:34 am
Pszczola_M Kissme_In_Punk a ja tam zostane przy tych ktorych slucham... wystarczy ze slucham GD, MCR, GC itp, ktorych wedlug mnie sluchaja tez podroby punkow... _ _ a z reszta ostatnio mnie one nudza... przestan uzywac skrotow blaugh sweatdrop (za dlugo nad nimi mysle XP) podroby punkow sluchaja Tokio Hotel XD confused To skoro czegos juz sluchasz, tzn. ze chcesz poznac cos nowego, no nie?? Ogolnie ja staram sie nie zamykac w suchym schemacie punk-metal, tylko... slucham to, co mi sie podoba rolleyes i obojetnie, czy to jest nowe, stare, czy gra tam ciota, czy narkoman, wazne ze muzyka jest fajna ^^ piekne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 9:38 am
U mnie z muzyka jest bardzo roznie, nie mam ulubionych zespolow, jedyne ulubione piosenki... Chociaz tak w ogolnym zarysie to: -Kokia - ma swietny glos *O*, wrecz niesamowity, nawet moi znajomi, ktorzy nie lubia muzyki japonskiej zaczeli jej sluchac L'arc En Ciel i Hyde- mimo, że ten pan jest ode mnie 10 cm nizszy to i tak go uwielbiam *O* Cranberries- "zombie", "Salvation", "dream" , "analyse" ... powoli odkrywam nowe utwory, ktore mi się podobaja Lais- uwielbiem te trzy panie, spiewają po holendersku, moze ktos kojarzy , jezeli uczyl się kiedys tanca belgijskiego - zazwyczaj tanczy się go do piosenki 't Smidje" tego zespołu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 12:32 pm
Orofiel: Ja nie znam zadnego z tych zespolow... gonk Czuje sie niedouczona rofl
Myslovitz *_*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 2:17 pm
Pszczola_M Orofiel: Ja nie znam zadnego z tych zespolow... gonk Czuje sie niedouczona rofl Myslovitz *_* Cranberries nie znasz OoO
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 4:42 am
Delein the Wildest Pszczola_M Orofiel: Ja nie znam zadnego z tych zespolow... gonk Czuje sie niedouczona rofl Myslovitz *_* Cranberries nie znasz OoO ...Cranberries - nawet przyjemne. ...Ostatnio słucham trochę. ... ... PS. SOAD RULES!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 8:57 am
RUFUS.ABBYSINIAN Delein the Wildest Pszczola_M Orofiel: Ja nie znam zadnego z tych zespolow... gonk Czuje sie niedouczona rofl Myslovitz *_* Cranberries nie znasz OoO ...Cranberries - nawet przyjemne. ...Ostatnio słucham trochę. ... ... PS. SOAD RULES!ad.PS- nagrałam soobie na kasete Mr.Jack dzis :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 11:04 am
Delein the Wildest RUFUS.ABBYSINIAN Delein the Wildest Pszczola_M Orofiel: Ja nie znam zadnego z tych zespolow... gonk Czuje sie niedouczona rofl Myslovitz *_* Cranberries nie znasz OoO ...Cranberries - nawet przyjemne. ...Ostatnio słucham trochę. ... ... PS. SOAD RULES!ad.PS- nagrałam soobie na kasete Mr.Jack dzis :3 ..."Put your hands up, get out of the car! ******** you pig, ******** you pig!" ...Czy jakoś tak...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 11:19 am
RUFUS.ABBYSINIAN ..."Put your hands up, get out of the car! ******** you pig, ******** you pig!" ...Czy jakoś tak... dokładnie tak :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 11:19 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 12:27 pm
RUFUS.ABBYSINIAN Delein the Wildest Pszczola_M Orofiel: Ja nie znam zadnego z tych zespolow... gonk Czuje sie niedouczona rofl Myslovitz *_* Cranberries nie znasz OoO ...Cranberries - nawet przyjemne. ...Ostatnio słucham trochę. ... ... PS. SOAD RULES!SOAD *_* Znam, ale w sumie nie moge sie uwazac za "fankę", gdyz niedawno na 4FunTV przeczytalam, iz tylko osoba, ktora zna kazde slowo kazdej piosenki na pamiec i ma wszystkie plyty moze sie nazywac fanem rolleyes Ale i tak są suuuper *_*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 12:36 pm
Pszczola_M RUFUS.ABBYSINIAN Delein the Wildest Pszczola_M Orofiel: Ja nie znam zadnego z tych zespolow... gonk Czuje sie niedouczona rofl Myslovitz *_* Cranberries nie znasz OoO ...Cranberries - nawet przyjemne. ...Ostatnio słucham trochę. ... ... PS. SOAD RULES!SOAD *_* Znam, ale w sumie nie moge sie uwazac za "fankę", gdyz niedawno na 4FunTV przeczytalam, iz tylko osoba, ktora zna kazde slowo kazdej piosenki na pamiec i ma wszystkie plyty moze sie nazywac fanem rolleyes Ale i tak są suuuper *_* płyty mam...mp3 bo mp3 ale sa... Tekstow znam wiekszosc... Moge sie uwazac za fanke?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 12:59 pm
Delein the Wildest płyty mam...mp3 bo mp3 ale sa... Tekstow znam wiekszosc... Moge sie uwazac za fanke? No ja tam nie wiem, nie wiem... a przejechalas pol swiata na ich koncert? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 1:23 pm
...Ja mam chyba wszystkie piosenki, wykonywane również z innymi bucami. ...Każdą z nich słyszałem mnóstwo razy. ...Kojarzę teksty. Nie znam ich biografii, tylko trochę kojarzę jak się nazywają. Nie jestem świrem, żeby jechać na koncert przez pół świata. Niech oni przyjadą do mnie ...Ale liczy się to, że ich uwielbiam i szanuję, i dlatego uważam, że jestem ich fanem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|