|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 6:17 am
Kissme_In_Punk MAJA ! MONIKA o nich plakat robiła ! i ty go wieszałaś ! moje ulubione zespoły to: Rammstein, System Of A Down i Cool Kids Of Death. rofl rofl rofl popieram Nirvane bez ubustwiania Cobaina... nie rozumiem tych dizewczynek co chodzą na czarno w jednej koszulce- z Kurtem. a Dani California ma ekstra teledysk. fanki Cobaina sie obrazaja na nich za to blaugh Wiem... taki fioletowy byl ten plakat z Prodigy rofl EKHM... nie rozumiem jak mozesz brac tak wszystkie "fanki Cobaina" jako jedne idiotki. To, że ja go lubię powinno Ci pokazac, ze jednak nie chodze ciagle w jednej koszulce (bo mam dwie blaugh ), a RHChP grają genialną muzykę i to ty bardziej sie oburzylas za udawania Rammsteina, niz ja za Nirvanę XDDD Juz ide z tymi plytami razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 6:22 am
Pszczola_M Kissme_In_Punk MAJA ! MONIKA o nich plakat robiła ! i ty go wieszałaś ! moje ulubione zespoły to: Rammstein, System Of A Down i Cool Kids Of Death. rofl rofl rofl popieram Nirvane bez ubustwiania Cobaina... nie rozumiem tych dizewczynek co chodzą na czarno w jednej koszulce- z Kurtem. a Dani California ma ekstra teledysk. fanki Cobaina sie obrazaja na nich za to blaugh Wiem... taki fioletowy byl ten plakat z Prodigy rofl EKHM... nie rozumiem jak mozesz brac tak wszystkie "fanki Cobaina" jako jedne idiotki. To, że ja go lubię powinno Ci pokazac, ze jednak nie chodze ciagle w jednej koszulce (bo mam dwie blaugh ), a RHChP grają genialną muzykę i to ty bardziej sie oburzylas za udawania Rammsteina, niz ja za Nirvanę XDDD Juz ide z tymi plytami razz nie obrazilam sie na nich, tylko powiedzialam na zarty, ze nigdy im tego nie wybacze... a z czasem doszlam do wniosku ze oni nie udawali R+... a i kto powiedzial ze wszystkie fanki ? ninja i czy ja wspomnialam o tobie ? ech, Majux, czytaj ze zrozumieniem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 12:33 am
miski, prostuje - Prodigy to electronical punk heart
ja tesz nie rozumiem dziewuch 12 lat z świczkami w dniu smierci Cobaina.... eek
Cool Kids of Death są SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 12:36 am
z Prodigy najbardziej lubie "Breathe" i "Mindsfield" - słyszeliście Farben Lehre???
z prodigy "Breeathe" byl niesmaowity teledysk z evangeliona - Ayah, pamiętasz????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 18, 2006 9:47 am
ZebraDeath miski, prostuje - Prodigy to electronical punk heart ja tesz nie rozumiem dziewuch 12 lat z świczkami w dniu smierci Cobaina.... eek Cool Kids of Death są SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CKOD >DD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 4:26 am
ZebraDeath z Prodigy najbardziej lubie "Breathe" i "Mindsfield" - słyszeliście Farben Lehre??? (...) Farben Lehre... Jakieś pol roku temu w tym bylam rozkochana blaugh CKOD domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 6:21 am
Pszczola_M ZebraDeath z Prodigy najbardziej lubie "Breathe" i "Mindsfield" - słyszeliście Farben Lehre??? (...) Farben Lehre... Jakieś pol roku temu w tym bylam rozkochana blaugh CKOD domokun sratatata... blaugh farben lehre... jest tyle fajnych polskich zespolow ! jest tyle fajnych INNYCH polskich zespolow ! a wszyscy sluchaja jednych i tych samych ... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 6:30 am
Kissme_In_Punk Pszczola_M ZebraDeath z Prodigy najbardziej lubie "Breathe" i "Mindsfield" - słyszeliście Farben Lehre??? (...) Farben Lehre... Jakieś pol roku temu w tym bylam rozkochana blaugh CKOD domokun sratatata... blaugh farben lehre... jest tyle fajnych polskich zespolow ! jest tyle fajnych INNYCH polskich zespolow ! a wszyscy sluchaja jednych i tych samych ... whee Na przyklad Kapela Ze Wsi Warszawa, czy Stara Lipa. Bomba są.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 19, 2006 6:58 am
Delein the Wildest Kissme_In_Punk Pszczola_M ZebraDeath z Prodigy najbardziej lubie "Breathe" i "Mindsfield" - słyszeliście Farben Lehre??? (...) Farben Lehre... Jakieś pol roku temu w tym bylam rozkochana blaugh CKOD domokun sratatata... blaugh farben lehre... jest tyle fajnych polskich zespolow ! jest tyle fajnych INNYCH polskich zespolow ! a wszyscy sluchaja jednych i tych samych ... whee Na przyklad Kapela Ze Wsi Warszawa, czy Stara Lipa. Bomba są. no, na przykład Kapela... rofl albo na przykład T.Love *_*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 3:01 am
Kissme_In_Punk Delein the Wildest Na przyklad Kapela Ze Wsi Warszawa, czy Stara Lipa. Bomba są. no, na przykład Kapela... rofl albo na przykład T.Love *_* albo młode niekoniecznie bardzo znane kapele w klimatach californian melodic punk (a teraz Irinn sie pobawi w reklame znajomych i tych mniej znajomych xp )jak np. arrow MWW (Michelle Was Wrong) arrow MSS (My Sweet Suicide) - niekoniecznie klimaty californian ale moze byc xp arrow CF98 - z dosyć fajnym żeńskim wokalem arrow Wyjście Ewakuacyjne - niestety się rozpadło ale chłopaki nieźle grali blaugh 3nodding arrow 180 stopni arrow Maypole arrow 14against5 i parenaście innych xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 5:28 am
Kissme_In_Punk Delein the Wildest Kissme_In_Punk sratatata... blaugh farben lehre... jest tyle fajnych polskich zespolow ! jest tyle fajnych INNYCH polskich zespolow ! a wszyscy sluchaja jednych i tych samych ... whee Na przyklad Kapela Ze Wsi Warszawa, czy Stara Lipa. Bomba są. no, na przykład Kapela... rofl albo na przykład T.Love *_* Masz cos monopol na krytykowanie mnie stare T.Love jest bardziej znane niz Farben Lehre rofl Zna ktos Boheme?? mrgreen Grali przed Green Day'ami w Spodku... rofl Ale ja juz ich wczesniej znalam ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 5:54 am
Irinn Kissme_In_Punk Delein the Wildest Na przyklad Kapela Ze Wsi Warszawa, czy Stara Lipa. Bomba są. no, na przykład Kapela... rofl albo na przykład T.Love *_* albo młode niekoniecznie bardzo znane kapele w klimatach californian melodic punk (a teraz Irinn sie pobawi w reklame znajomych i tych mniej znajomych xp )jak np. arrow MWW (Michelle Was Wrong) arrow MSS (My Sweet Suicide) - niekoniecznie klimaty californian ale moze byc xp arrow CF98 - z dosyć fajnym żeńskim wokalem arrow Wyjście Ewakuacyjne - niestety się rozpadło ale chłopaki nieźle grali blaugh 3nodding arrow 180 stopni arrow Maypole arrow 14against5 i parenaście innych xD z tych powyzszych podoba mnie sie 14against5 >D Maja: ja nie mam monopolu, robia to rownie dobrze Mroczny i Terrorystka (: i dobrze ze T.Love bardziej jest znane rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 5:58 am
ale ty to robisz najczesciej 3nodding
slyszeliscie, ze ponoc rock "wraca do lask"? Mnie sie to nie podoba sweatdrop Wybije sie pewnie wiele takich "zespolow" jak Tokio Hotel gonk scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 6:05 am
Pszczola_M ale ty to robisz najczesciej 3nodding slyszeliscie, ze ponoc rock "wraca do lask"? Mnie sie to nie podoba sweatdrop Wybije sie pewnie wiele takich "zespolow" jak Tokio Hotel gonk scream kij z zespolami, zawsze jest kogo koncert zbojkotowac... gorzej z pseudo punkami... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 20, 2006 6:13 am
Kissme_In_Punk Pszczola_M ale ty to robisz najczesciej 3nodding slyszeliscie, ze ponoc rock "wraca do lask"? Mnie sie to nie podoba sweatdrop Wybije sie pewnie wiele takich "zespolow" jak Tokio Hotel gonk scream kij z zespolami, zawsze jest kogo koncert zbojkotowac... gorzej z pseudo punkami... gonk stare Juz sobie to wyobrazam stare Dziewczynki ciagle na czarno, paski z cwiekami (ja taki chce gonk ), z koszulkami Tokio Hotel, umalowane jak... stare Masakra stare Ale optymistyczna wersja, ze wybije sie duzo fajnych zespolow, ktore mam zamiar poznac rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|