|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 3:18 pm
Vykk Delein the Wildest Vykk a idac tropem A perfect circle ...kto slyszal albo ma nowy krazek TOOL'a? Ja mam! I codziennie go przesluchuje. Chlopaki po 5 latach nieobecnosci na rynku muzycznym stworzyli arcydzielo. Najbardziej wgraly mi sie "Vicarious" of kors i "The Pot"... No i mam nadzieje wybrac sie w czerwcu na koncert do spodka :3 Del a wiesz kto cie bardzo lubi 3nodding rofl mrgreen ...podziel sie...chociaz torrentem...onegai onegai crying a mozna jakies szczegoly w zwiazku z tym koncertem np link lub cosik bo mam troszke kaski odlozone i nie zdecydowalem jeszcze czy pojade na hunterfest czy na cos innego...reszte[jesli zarobie cos to bedize reszta] wydaje na konwenty xd edit: Iwa: tez mozesz sie podzielic blaugh ... nie uzywam zadnego torrenta ^^" TOOL W SPODKU Miasto: Katowice Miejsce: Spodek Data: 2006-06-24 Godzina: 19:00:00 Koszt: 125/ 135 PLN - sektory niebieskie 135/ 145 PLN - sektory czerwone 145/ 155 PLN - płyta 250/ 260 PLN - sektory H i J 300/ 310 PLN - loża
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 27, 2006 3:19 am
arrow Sonata Arctica, album "takatalvi" biggrin 4laugh (wygrzebalam z szafy niedawno, uwielbiam pracowac przy tej muzie na kompie) rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 27, 2006 5:19 am
Matisyahu [Youth #01] Fire Of Heaven/Altar Of Earth [3:58]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 27, 2006 8:35 am
yo yo ma - 01 - Matsushima-Ondo.mp3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 27, 2006 3:06 pm
Korpiklaani Hedningarna
Polecam calym swoim 171 cm.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 28, 2006 12:13 am
Delein the Wildest Korpiklaani Hedningarna Polecam calym swoim 171 cm. a jaka to muzyka? smile posluchalabym se Kitaro... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 28, 2006 5:30 am
Raticiel Delein the Wildest Korpiklaani Hedningarna Polecam calym swoim 171 cm. a jaka to muzyka? smile posluchalabym se Kitaro... rolleyes Skandynawski, pogański folk i metal. Az serce rwie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 28, 2006 7:56 am
opcy Matisyahu [Youth #01] Fire Of Heaven/Altar Of Earth [3:58] niezłe, moja matka tego słucha - ostatnio w "Polityce" o tym pisali...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 29, 2006 2:35 pm
O jakies panie o folk mwoiły, to tylko i wyłącznie Moonsorow i Turisas.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 12:21 am
Ja lubie najbardziej rocka. A zespol? Hmm... The Offspring! heart Kazdy album jest fajny i kazda piosenka jest zabojcza. Ale jeszcze lubie green day, Nirvana, Linkin pARK...itd. Ostatnio kolezanka dala mi plytke zespolu Judy i Mary, rockowy zespol z Japonii, i naprawde jest fajne! Jesli ktos moze slyszal o tym zespole to naprawde mi sie podoba piosenka Radio! To by bylo na razie tyle.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 30, 2006 1:09 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 10, 2006 3:08 am
heeeeeeeeeeeeeeeem, a kto sluchal najnowszej plyty Prodigy? nie moge jakos sie do niej dorwac, szlag... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:01 am
ZebraDeath heeeeeeeeeeeeeeeem, a kto sluchal najnowszej plyty Prodigy? nie moge jakos sie do niej dorwac, szlag... gonk Nawet nie mam pojecia jak oni brzmią XDDD Wlasnie slucham Red Hot Chilli Peppers... W sumie najfajniejsza po "Dani California" jest piosenka "She looks to me" xp o ile ktos wie o czym mowie stare (piszę? )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:40 am