|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 8:31 am
Terry Pratchett "Rownoumagicznienie" fajna ksiazka, polecam zatwardzialym feministkom i w ogole wszystkim xd ( btw. No prosze , a mowia ze mlodziez w Polsce ksiazek nie czyta whee )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 12:38 pm
Hefajstion wicked que.en Demon i panna Prym. Paulo Coehlo heart cały czas staram się dorwać znowu tą książkę. czytałam,bardzo się mi podobała Ja jak powiedziałam pewnej osobie, że książka na początku jest nieco nudna... zostałam za to pogryziona (dosłownie- w bara) xp Aczkolwiek powoli zmieniam zdanie co do książki, jest coraz ciekawsza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 14, 2007 1:12 pm
Wlasnie skonczylam "Turmsa niesmiertelnego", autor: Mika Waltari. Powiesc bardzo mocno osadzona w realiach historycznych starozytnej Grecji i Rzymu. Autor ma tendencje do stawiania swoich bohaterow w sytuacji slepego zauroczenia zlymi kobietami *wzdech*.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 15, 2007 4:14 am
Ploteczki w "Tele Tygodniu" sobie czytam. Arnie palił kubańskie cygaro i moze isc za to do więzenia, bo głupi amerykanie bojkotuja Kube i wszystko co z nia związane jest zakazane. Głupi amerkanie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 15, 2007 4:56 am
ichabot Terry Pratchett "Rownoumagicznienie" fajna ksiazka, polecam zatwardzialym feministkom i w ogole wszystkim xd ( btw. No prosze , a mowia ze mlodziez w Polsce ksiazek nie czyta whee ) Pratchett rządzi!!!!!! właśnie koleżanka pożyczyła mi najnowszką jego książkę i jeszcze dzisiaj się za nią zabiorę biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 15, 2007 4:57 am
a mi ani Pratchett ani Coehlo nie przypadli do gustu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 15, 2007 6:10 am
ZebraDeath a mi ani Pratchett ani Coehlo nie przypadli do gustu. Coehlo ci nie przypadł? Dlaczego? Ładnie pisze przecież, ładnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 16, 2007 2:16 am
wrocilam do pierwszej ksiazki pratchetta, ktora czytalam - "muzyka duszy"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 16, 2007 3:14 am
ja cyztam fik bleachowy RenjixByakuya o tytule "WSzechcywilizacji społeczny blus".
żeby nie było, czcionką 8 w wordzie ma 35 stron.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 16, 2007 12:58 pm
Aldous Huxley- "Many After A Summer"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 16, 2007 1:08 pm
Yumea Aldous Huxley- "Many After A Summer" Huxleya czytałam tylko "Nowy, wspaniały świat", do połowy był genialny, potem zrobił sie nieco,... tendencyjny?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 7:35 am
Jukatan ja cyztam fik bleachowy RenjixByakuya o tytule "WSzechcywilizacji społeczny blus". żeby nie było, czcionką 8 w wordzie ma 35 stron. ja to miałam przeczytac juz dawno temu, ale za długie i tak na ekranie akurat by mi sie chciało... znaczy chcialoby mi sie, bo juz chyba wszystkie fiki z "Bleacha" przeczytałam tego pana, ale mam na uwadze moje biedne oczeta i ich stan po przeczytaniu tego... a nie ma gdzie wydrukowac! czemu zycie jest takie okrutne?! crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 9:48 am
Yajo Jukatan ja cyztam fik bleachowy RenjixByakuya o tytule "WSzechcywilizacji społeczny blus". żeby nie było, czcionką 8 w wordzie ma 35 stron. ja to miałam przeczytac juz dawno temu, ale za długie i tak na ekranie akurat by mi sie chciało... znaczy chcialoby mi sie, bo juz chyba wszystkie fiki z "Bleacha" przeczytałam tego pana, ale mam na uwadze moje biedne oczeta i ich stan po przeczytaniu tego... a nie ma gdzie wydrukowac! czemu zycie jest takie okrutne?! crying crying crying jak przeczytam moge Ci przeslac poczta mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 18, 2007 11:57 pm
a ja staram sie czytać fiki NejixGaara albo NejixLee, ale nie ma uż fajnych, jakich nie czytałam... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|