|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 1:49 pm
Ridsu Iwa__4grozna neutral ?? eeee..? dlaczego? o co chodzi? jak dorosniesz to zrozumiesz mrgreen ale ja chce wiedzieć pozatym nie jestem taka mała scream scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 9:52 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 18, 2006 6:12 am
ja to bym sobie poruchał zasadniczo. chyba tak też uczynię. tylko muszę sytuację spreparować sprzyjającą pieprzeniu słodkiej dziewuszki mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 13, 2006 3:02 pm
a masz jeszcze sily.. starosc nie rados , mlodosc nie wiecznosc rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 12, 2006 4:48 am
Ayah_TheMetalMania a masz jeszcze sily.. starosc nie rados , mlodosc nie wiecznosc rolleyes zalezy dla kogo cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 14, 2006 9:54 am
Kukus ja to bym sobie poruchał zasadniczo. chyba tak też uczynię. tylko muszę sytuację spreparować sprzyjającą pieprzeniu słodkiej dziewuszki mrgreen a ja to kuna bym sie chcial tak zakochac no....i chuj...i nie ma... *wychyla z butelki* popieprzone to zycie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 14, 2006 9:55 am
Ayah_TheMetalMania a masz jeszcze sily.. starosc nie rados , mlodosc nie wiecznosc rolleyes jo....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 18, 2006 3:41 pm
Zasadniczo to kobiety maja małe mozgi i nie potrafią myśleć.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 04, 2007 1:25 pm
BeeWolf Zasadniczo to kobiety maja małe mozgi i nie potrafią myśleć. Zasadniczo większość facetów ma małe ptaszki i też nie potrafią myśleć xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 05, 2007 2:23 pm
[size=9]`Amelia` BeeWolf Zasadniczo to kobiety maja małe mozgi i nie potrafią myśleć. Zasadniczo większość facetów ma małe ptaszki i też nie potrafią myśleć xd Może to nie małe ptaszki tylko zbyt obszerne jaskinie z waszej strony ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 06, 2007 3:43 pm
BeeWolf [size=9]`Amelia` BeeWolf Zasadniczo to kobiety maja małe mozgi i nie potrafią myśleć. Zasadniczo większość facetów ma małe ptaszki i też nie potrafią myśleć xd Może to nie małe ptaszki tylko zbyt obszerne jaskinie z waszej strony ?
czy mama opowiadala Ci historie o sowce wlatujacej do jaskini? rofl oszkunamac.. przepraszam surprised rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 07, 2007 9:06 am
BeeWolf [size=9]`Amelia` BeeWolf Zasadniczo to kobiety maja małe mozgi i nie potrafią myśleć. Zasadniczo większość facetów ma małe ptaszki i też nie potrafią myśleć xd Może to nie małe ptaszki tylko zbyt obszerne jaskinie z waszej strony ?
[...pałac kultury i centra handlowe...] cool * i tak sobie przy okazji cfaniaczy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 2:21 pm
opcy BeeWolf [size=9]`Amelia` BeeWolf Zasadniczo to kobiety maja małe mozgi i nie potrafią myśleć. Zasadniczo większość facetów ma małe ptaszki i też nie potrafią myśleć xd Może to nie małe ptaszki tylko zbyt obszerne jaskinie z waszej strony ?
czy mama opowiadala Ci historie o sowce wlatujacej do jaskini? rofl oszkunamac.. przepraszam surprised rofl poniekąd ta baka tak wyglądała. Amelio ... proszę się zachowywać i nie wykorzystywać moich teorii do własnej propagandy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 4:21 pm
BeeWolf opcy czy mama opowiadala Ci historie o sowce wlatujacej do jaskini? rofl oszkunamac.. przepraszam surprised rofl poniekąd ta baka tak wyglądała. Amelio ... proszę się zachowywać i nie wykorzystywać moich teorii do własnej propagandy. Dobrzę, to ja powykorzystuję Pana Marszałka, jeśli laska..... łaska cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|