|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2004 8:40 am
Eurina Vam Zainspirowana rubryka "Twarze na sprzedaż" postanowiłam zapytać Was jakie są zespoły, które Waszym zdaniem graja najsztuczniej, z wykrowanym przerysowanym wizerunkiem, ich muzyka odbija się w Was bez najmniejszego zianteresowania? Dla mnie takimi kapelami sa wszystkie nu-metalowe gnidy, jak Linkin Park, Limp Bizkit, Slipknot, Papa Roach etc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 7:33 am
[Blue Blood] Eurina Vam Zainspirowana rubryka "Twarze na sprzedaż" postanowiłam zapytać Was jakie są zespoły, które Waszym zdaniem graja najsztuczniej, z wykrowanym przerysowanym wizerunkiem, ich muzyka odbija się w Was bez najmniejszego zianteresowania? Dla mnie takimi kapelami sa wszystkie nu-metalowe gnidy, jak Linkin Park, Limp Bizkit, Slipknot, Papa Roach etc. Chciałam wypisać te same grupy. Tyle tylko, że dodałabym do tego jeszcze: - bink 182 - przesłodzone maroon 5! - Virgin za bezsenoswna wokalistkę i jeszczew bardzije banalne teksty - Closterkeller- za naciągane teksty"...co noc kapie sie we wlasnej krwi..." i nieciekawy wizerunek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 7:35 am
Eurina Vam Zainspirowana rubryka "Twarze na sprzedaż" postanowiłam zapytać Was jakie są zespoły, które Waszym zdaniem graja najsztuczniej, z wykrowanym przerysowanym wizerunkiem, ich muzyka odbija się w Was bez najmniejszego zianteresowania? nie jestvto moze zepol ale jest to podrecznikowy przyklad komerchyy: Avril Lavigne xp stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 8:58 am
Baliaur nie jestvto moze zepol ale jest to podrecznikowy przyklad komerchyy: Avril Lavigne xp stressed surprised eek Jak mogłam o niej zapomnieć i o jej nowych blond włosach!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 2:23 pm
Eurina Vam Baliaur nie jestvto moze zepol ale jest to podrecznikowy przyklad komerchyy: Avril Lavigne xp stressed surprised eek Jak mogłam o niej zapomnieć i o jej nowych blond włosach! a wiecie co? mnie się wydaje, że jest potrzebny i taki szit jak ona... dla mnie to coś jak odskocznia... słucham tego gdy chcę posłuchać muzyki zbliżonej do tej ktoorą lubię, a wcale nie potrzebuję głębokich doznań emocjonalnych... nie wiem skąd macie zwyczaj zamykania oczu na rzeczy oczywiste... są na scenie muzycznej zespoły/wokaliści ktoorzy mają wyłącznie służyć entertain... ja w tym nie widzę nic złego... przecież nikt was nie zmusza do kupowania ich płyt... dżizas sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 09, 2004 2:26 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 12:29 am
SERAFIN-VAMPIRE Kukus a wiecie co? mnie się wydaje, że jest potrzebny i taki szit jak ona... dla mnie to coś jak odskocznia... słucham tego gdy chcę posłuchać muzyki zbliżonej do tej ktoorą lubię, a wcale nie potrzebuję głębokich doznań emocjonalnych... nie wiem skąd macie zwyczaj zamykania oczu na rzeczy oczywiste... są na scenie muzycznej zespoły/wokaliści ktoorzy mają wyłącznie służyć entertain... ja w tym nie widzę nic złego... przecież nikt was nie zmusza do kupowania ich płyt... dżizas sweatdrop zgadzam sie z toba kukus sam wiele razy słucham muzyki kt⥪ w normalnych dniach nie chce slyszeć wiesh ale mnie takie pseudo punkowy wqrzaja.... (ja nawet tego sluchac nie potrafie, a jak chce posluchac muzyki mniej glebokiej to slucham typowej komerchy: savage garden (nie lubie ogolnie takiej muzy ale ten zespol jakos mi do gustu przypadl smile )) a cio do blinkow 182 to cio myslicie o bardzo pokrewnym do nich zespole sum 41?? jak myslicie czy to tesh komercyjna papka???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 1:49 am
Baliaur a cio do blinkow 182 to cio myslicie o bardzo pokrewnym do nich zespole sum 41?? jak myslicie czy to tesh komercyjna papka??? Slyszalem. Nie strawilem. Zwrocilem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 2:48 am
Z pewnoscia twarzami na sprzedaz sa kapele, ktore powstaja "na potrzeby" wielkich wytworni w momencie gdy pewien gatunek muzyki jest bardzo popularny, ale z drugiej strony chyba w zyciu kazdego artysty, ktory odniosl sukces przychodzi taki moment, ze staje sie "trwarza na sprzedaz". W koncu "Rodzina Ozbournow" nie powstalaby gdyby nie popularnosc i kontrowersyjnosc Ozzyego. A jesli chodzi o konkrety, to: Limp Bizkit, Linkin Park, Papa Roach, a z naszego podworka Fenomenalny wprostr zespol Virgin ze swoja przewspaniale charyz,matyczna DODA (tadam ! ~fanfary~).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 7:11 am
Baliaur a cio do blinkow 182 to cio myslicie o bardzo pokrewnym do nich zespole sum 41?? jak myslicie czy to tesh komercyjna papka??? a jakie między nimi jest podobieństwo [poza numerkiem w nazwie], bo ja żadnego nie zauważyłem... poza tym... w Europie wszystko wciśnięto do jednego worka i lekko pomieszały się gatunki... np. Avril, Sum 41 czy Papa Roach to bynajmniej nie jest punk rock... co do mojej ukochanej Dody to się zgodzę... panna się sprzedała, ma dobry warsztat, nędzne liryki i całkiem nie najgorsze brzmienie kapeli... ale skoro postanowiła reklamować swoją płytę występując w reality show to znaczy że sama nie wierzyła w możliwość jej sukcesu bez zrobienia wokoł niej zamieszania... i to fakt, płyta jest przeciętka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 10:07 am
Ja wam powim tylko jedno... Avril kce zagrac role w filmie o Nirvanie COURTNEY LOVE!!!!! scream scream scream aaaaaaaa ja sie tak nie bawie crying (Kukus ja wiem ze sum 41 to komercyjny zespol ale mi sie milo tego slucha.. ostatnio nowa plytke wydali xd , moze i slucham tego z sentymentu bo to oni mnie zagonili do punka)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 10, 2004 11:56 am
Baliaur Ja wam powim tylko jedno... Avril kce zagrac role w filmie o Nirvanie COURTNEY LOVE!!!!! scream scream scream aaaaaaaa ja sie tak nie bawie crying Moze jest jakas spoleczny list/lista/forum gdzie to mozna oprotestowac (tak jak bylo z tym, zeby Zebrowsi nie gral Wiedzmina)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 10:57 am
Nathaniel Flame Baliaur Ja wam powim tylko jedno... Avril kce zagrac role w filmie o Nirvanie COURTNEY LOVE!!!!! scream scream scream aaaaaaaa ja sie tak nie bawie crying Moze jest jakas spoleczny list/lista/forum gdzie to mozna oprotestowac (tak jak bylo z tym, zeby Zebrowsi nie gral Wiedzmina) nie wiem ale to jest obraza stanu.. teraz offtopic slyszal kto najnowsza plyte Bjork??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 1:34 am