Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Laski,piwo,szybkie samochody, czyli meskie tematy ;D Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 9 ... 41 42 43 44 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Co w damskim ciele podnieca cie najbardziej???
Szyjka
11%
 11%  [ 10 ]
Biust
22%
 22%  [ 20 ]
Brzuszek
15%
 15%  [ 14 ]
Uda
1%
 1%  [ 1 ]
Pośladki
7%
 7%  [ 7 ]
Ogólnie nogi
3%
 3%  [ 3 ]
CAŁOŚĆ!!!
22%
 22%  [ 20 ]
Inne(napisz)
15%
 15%  [ 14 ]
Total Votes : 89

Kukus

PostPosted: Sat Apr 30, 2005 4:22 am

Airenne
no tak, zapomnialam, ze oni najbardziej lubia o cyckach gadac razz
kobiety jednak sa wyzsza forma zycia na ziemi..
dobra, nie popadajmy w feminizm, ten etap juz mam za soba..
no tak... bo wy rozmawiacie o tym który koleś ma większego fiuta i jaki jest w łóżku... zaiste, formy wyższe... niemalże jak przegięte cioty sweatdrop
PostPosted: Sat Apr 30, 2005 6:18 am

Kukus
Airenne
no tak... bo wy rozmawiacie o tym który koleś ma większego fiuta i jaki jest w łóżku... zaiste, formy wyższe... niemalże jak przegięte cioty sweatdrop

stare stare

Elara

Kukus

PostPosted: Sat Apr 30, 2005 6:56 am

Elara
Kukus
Airenne
stare stare
wanna ride a ponny? so shush or swalow
PostPosted: Sat Apr 30, 2005 8:51 am

Christoff_Gangrell
Illune
YumiTao
Addik
YumiTao

zakupiłam ostatnio penetretor 2005 biggrin dobrze ci zrobi w szkole xd juz go sprawdziałam xd

co on robi question

moze powiem tylko tyle ze jest wielo funkcyjny xd

juz się nie moge doczekać heart

Gdzie mieeeeeeeeeeeeeeszkaaaaaaaaaaaaacieeeeeeeeeeee?!?!?!?!?!?!?!?
gonk heart heart heart crying heart heart heart

hm... twisted sprawdz sobie... xd
Yumi.....to moze sie gdzies umowimy? twisted twisted zeby wyprobowac to cacko whee

Prinee

YumiTao

PostPosted: Sat Apr 30, 2005 9:05 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sat Apr 30, 2005 10:19 am

YumiTao
no wiesz nie konecznie ze mna musisz to wypr󢯷ywac mozesz sie z bartem tym pobawic xd xd xd
yyyyyyy... dziewczęta, mociecie z całym szacunkiem spie#%@lać z tą rozmową do topicu przeznaczonego na wasze gadki, bo skoro wolicie takie uskuteczniać u nas to może ja po prostu skasuję tamtego gniota
dziękuję

Kukus

YumiTao

PostPosted: Sat Apr 30, 2005 10:23 am

Kukus
YumiTao
no wiesz nie konecznie ze mna musisz to wypr󢯷ywac mozesz sie z bartem tym pobawic xd xd xd
yyyyyyy... dziewczęta, mociecie z całym szacunkiem spie#%@lać z tą rozmową do topicu przeznaczonego na wasze gadki, bo skoro wolicie takie uskuteczniać u nas to może ja po prostu skasuję tamtego gniota
dziękuję

dobrze jezeli cie to uszczesliwi w jakis sposób stare jaki wrazliwy...
PostPosted: Sat Apr 30, 2005 10:29 am

YumiTao
Kukus
dziękuję
nawet nie wiesz jak bardzo... macie swój topic do takich rozmów... więc korzystajcie z niego...

Kukus

YumiTao

PostPosted: Sat Apr 30, 2005 10:34 am

Kukus
YumiTao
Kukus
dziękuję
nawet nie wiesz jak bardzo... macie swój topic do takich rozmów... więc korzystajcie z niego...

poprostu rozwinąl sie temat na waszym topicku...i tyle...jezeli ci to tak bardzo przeszkadza to nie ma sprawy...mozemy pisac na swoim...
PostPosted: Sat Apr 30, 2005 10:36 am

jak sie pogniewaly.........

biduuulki............

stare

opcy

Kukus

PostPosted: Sat Apr 30, 2005 10:39 am

YumiTao
Kukus
YumiTao
Kukus
dziękuję
poprostu rozwinąl sie temat na waszym topicku...i tyle...jezeli ci to tak bardzo przeszkadza to nie ma sprawy...mozemy pisac na swoim...
no właśnie dziwi mnie, że został tu zaczęty w ogóle... tak broniłyście swój topic, a teraz się do naszego ze swoimi dyskusjami pchacie... nie rozumiem bab, szczególnie tych młodych wychowanych na serialach młodzieżowych, Twister'ze i Bravo sweatdrop
PostPosted: Sat Apr 30, 2005 10:40 am

opcy

biduuulki............

stare
i co ja teraz biedny pocznę? mam przewalone u dwóch piętnastek... co za tragedia...

po namyśle... NEEEEEEEEEEEEEEee... wali mnie to

Kukus

opcy

PostPosted: Sat Apr 30, 2005 10:43 am

Kukus
opcy

biduuulki............

stare
i co ja teraz biedny pocznę? mam przewalone u dwóch piętnastek... co za tragedia...

jaki ty jeststes nieczuly.....
zniszczyles ich krucha psyche......

teraz stana sie chlodnymi wyrachowanymi femme fatale....
a moze nawet -o zgrozo- feministkami gonk
PostPosted: Sat Apr 30, 2005 10:44 am

Kukus
YumiTao
Kukus
YumiTao
Kukus
dziękuję
no właśnie dziwi mnie, że został tu zaczęty w ogóle... tak broniłyście swój topic, a teraz się do naszego ze swoimi dyskusjami pchacie... nie rozumiem bab, szczególnie tych młodych wychowanych na serialach młodzieżowych, Twister'ze i Bravo sweatdrop

neutral kto został wychowany ten został...ja tylko od czau do czasu xd a co do naszego topicka to jakos nie widzi mi sie pisac na nim...nie przypadł mi do gustu...jest poprosu dziecinny... stare ok nie bede pisac na waszym topicku tylko dla swietego spokoju...

YumiTao

Kukus

PostPosted: Sat Apr 30, 2005 10:47 am

opcy
Kukus
opcy

biduuulki............

stare

jaki ty jeststes nieczuly.....
zniszczyles ich krucha psyche......

teraz stana sie chlodnymi wyrachowanymi femme fatale....
a moze nawet -o zgrozo- feministkami gonk
podejrzewasz iż grozi im lesbijizm? eek
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 9 ... 41 42 43 44 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out