Co w damskim ciele podnieca cie najbardziej??? |
Szyjka |
|
11% |
[ 10 ] |
Biust |
|
22% |
[ 20 ] |
Brzuszek |
|
15% |
[ 14 ] |
Uda |
|
1% |
[ 1 ] |
Pośladki |
|
7% |
[ 7 ] |
Ogólnie nogi |
|
3% |
[ 3 ] |
CAŁOŚĆ!!! |
|
22% |
[ 20 ] |
Inne(napisz) |
|
15% |
[ 14 ] |
|
Total Votes : 89 |
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 4:22 am
Airenne no tak, zapomnialam, ze oni najbardziej lubia o cyckach gadac razz kobiety jednak sa wyzsza forma zycia na ziemi.. dobra, nie popadajmy w feminizm, ten etap juz mam za soba.. no tak... bo wy rozmawiacie o tym który koleś ma większego fiuta i jaki jest w łóżku... zaiste, formy wyższe... niemalże jak przegięte cioty sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 6:18 am
Kukus Airenne no tak, zapomnialam, ze oni najbardziej lubia o cyckach gadac razz kobiety jednak sa wyzsza forma zycia na ziemi.. dobra, nie popadajmy w feminizm, ten etap juz mam za soba.. no tak... bo wy rozmawiacie o tym który koleś ma większego fiuta i jaki jest w łóżku... zaiste, formy wyższe... niemalże jak przegięte cioty sweatdrop stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 6:56 am
Elara Kukus Airenne no tak, zapomnialam, ze oni najbardziej lubia o cyckach gadac razz kobiety jednak sa wyzsza forma zycia na ziemi.. dobra, nie popadajmy w feminizm, ten etap juz mam za soba.. no tak... bo wy rozmawiacie o tym który koleś ma większego fiuta i jaki jest w łóżku... zaiste, formy wyższe... niemalże jak przegięte cioty sweatdrop stare stare wanna ride a ponny? so shush or swalow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 8:51 am
Christoff_Gangrell Illune YumiTao Addik YumiTao zakupiłam ostatnio penetretor 2005 biggrin dobrze ci zrobi w szkole xd juz go sprawdziałam xd co on robi question moze powiem tylko tyle ze jest wielo funkcyjny xd juz się nie moge doczekać heart Gdzie mieeeeeeeeeeeeeeszkaaaaaaaaaaaaacieeeeeeeeeeee?!?!?!?!?!?!?!? gonk heart heart heart crying heart heart heart hm... twisted sprawdz sobie... xd Yumi.....to moze sie gdzies umowimy? twisted twisted zeby wyprobowac to cacko whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 9:05 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:19 am
YumiTao no wiesz nie konecznie ze mna musisz to wyprywac mozesz sie z bartem tym pobawic xd xd xd yyyyyyy... dziewczęta, mociecie z całym szacunkiem spie#%@lać z tą rozmową do topicu przeznaczonego na wasze gadki, bo skoro wolicie takie uskuteczniać u nas to może ja po prostu skasuję tamtego gniota dziękuję
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:23 am
Kukus YumiTao no wiesz nie konecznie ze mna musisz to wyprywac mozesz sie z bartem tym pobawic xd xd xd yyyyyyy... dziewczęta, mociecie z całym szacunkiem spie#%@lać z tą rozmową do topicu przeznaczonego na wasze gadki, bo skoro wolicie takie uskuteczniać u nas to może ja po prostu skasuję tamtego gniota dziękuję dobrze jezeli cie to uszczesliwi w jakis sposób stare jaki wrazliwy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:29 am
YumiTao Kukus yyyyyyy... dziewczęta, mociecie z całym szacunkiem spie#%@lać z tą rozmową do topicu przeznaczonego na wasze gadki, bo skoro wolicie takie uskuteczniać u nas to może ja po prostu skasuję tamtego gniota dziękuję dobrze jezeli cie to uszczesliwi w jakis sposób stare jaki wrazliwy...nawet nie wiesz jak bardzo... macie swój topic do takich rozmów... więc korzystajcie z niego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:34 am
Kukus YumiTao Kukus yyyyyyy... dziewczęta, mociecie z całym szacunkiem spie#%@lać z tą rozmową do topicu przeznaczonego na wasze gadki, bo skoro wolicie takie uskuteczniać u nas to może ja po prostu skasuję tamtego gniota dziękuję dobrze jezeli cie to uszczesliwi w jakis sposób stare jaki wrazliwy...nawet nie wiesz jak bardzo... macie swój topic do takich rozmów... więc korzystajcie z niego... poprostu rozwinąl sie temat na waszym topicku...i tyle...jezeli ci to tak bardzo przeszkadza to nie ma sprawy...mozemy pisac na swoim...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:36 am
jak sie pogniewaly.........
biduuulki............
stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:39 am
YumiTao Kukus YumiTao Kukus yyyyyyy... dziewczęta, mociecie z całym szacunkiem spie#%@lać z tą rozmową do topicu przeznaczonego na wasze gadki, bo skoro wolicie takie uskuteczniać u nas to może ja po prostu skasuję tamtego gniota dziękuję dobrze jezeli cie to uszczesliwi w jakis sposób stare jaki wrazliwy...nawet nie wiesz jak bardzo... macie swój topic do takich rozmów... więc korzystajcie z niego... poprostu rozwinąl sie temat na waszym topicku...i tyle...jezeli ci to tak bardzo przeszkadza to nie ma sprawy...mozemy pisac na swoim... no właśnie dziwi mnie, że został tu zaczęty w ogóle... tak broniłyście swój topic, a teraz się do naszego ze swoimi dyskusjami pchacie... nie rozumiem bab, szczególnie tych młodych wychowanych na serialach młodzieżowych, Twister'ze i Bravo sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:40 am
opcy jak sie pogniewaly......... biduuulki............ stare i co ja teraz biedny pocznę? mam przewalone u dwóch piętnastek... co za tragedia... po namyśle... NEEEEEEEEEEEEEEee... wali mnie to
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:43 am
Kukus opcy jak sie pogniewaly......... biduuulki............ stare i co ja teraz biedny pocznę? mam przewalone u dwóch piętnastek... co za tragedia... po namyśle... NEEEEEEEEEEEEEEee... wali mnie to jaki ty jeststes nieczuly..... zniszczyles ich krucha psyche...... teraz stana sie chlodnymi wyrachowanymi femme fatale.... a moze nawet -o zgrozo- feministkami gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:44 am
Kukus YumiTao Kukus YumiTao Kukus yyyyyyy... dziewczęta, mociecie z całym szacunkiem spie#%@lać z tą rozmową do topicu przeznaczonego na wasze gadki, bo skoro wolicie takie uskuteczniać u nas to może ja po prostu skasuję tamtego gniota dziękuję dobrze jezeli cie to uszczesliwi w jakis sposób stare jaki wrazliwy...nawet nie wiesz jak bardzo... macie swój topic do takich rozmów... więc korzystajcie z niego... poprostu rozwinąl sie temat na waszym topicku...i tyle...jezeli ci to tak bardzo przeszkadza to nie ma sprawy...mozemy pisac na swoim... no właśnie dziwi mnie, że został tu zaczęty w ogóle... tak broniłyście swój topic, a teraz się do naszego ze swoimi dyskusjami pchacie... nie rozumiem bab, szczególnie tych młodych wychowanych na serialach młodzieżowych, Twister'ze i Bravo sweatdrop neutral kto został wychowany ten został...ja tylko od czau do czasu xd a co do naszego topicka to jakos nie widzi mi sie pisac na nim...nie przypadł mi do gustu...jest poprosu dziecinny... stare ok nie bede pisac na waszym topicku tylko dla swietego spokoju...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:47 am
opcy Kukus opcy jak sie pogniewaly......... biduuulki............ stare i co ja teraz biedny pocznę? mam przewalone u dwóch piętnastek... co za tragedia... po namyśle... NEEEEEEEEEEEEEEee... wali mnie to jaki ty jeststes nieczuly..... zniszczyles ich krucha psyche...... teraz stana sie chlodnymi wyrachowanymi femme fatale.... a moze nawet -o zgrozo- feministkami gonk podejrzewasz iż grozi im lesbijizm? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|