|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:03 am
Melania Moon Night_Lady Melania Moon Kitty ShadowCat Night_Lady mam temat gadamy o facetach jak ich tu wytepic, lepia sie do kazdej laski, wykorzytuja i rzucają no właśnie... crying ale nie wszyscy sa tacy wink kobiety tez sa niczego sobie kobiety to sa cudowne stworzenia i tyle whee ditto.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:26 am
Melania Moon Night_Lady kobiety tez sa niczego sobie kobiety to sa cudowne stworzenia i tyle whee nie przepadam ^^ kobiety sa wredne ^^ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:42 am
Gosiak Melania Moon Night_Lady kobiety tez sa niczego sobie kobiety to sa cudowne stworzenia i tyle whee nie przepadam ^^ kobiety sa wredne ^^ heart nie czemu tak myślisz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 11:20 am
Stokrotka Gosiak Melania Moon Night_Lady kobiety tez sa niczego sobie kobiety to sa cudowne stworzenia i tyle whee nie przepadam ^^ kobiety sa wredne ^^ heart nie czemu tak myślisz nu oczywsicei nie wszystkie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 11:37 am
]Goth bless[ Melania Moon Kitty ShadowCat Night_Lady mam temat gadamy o facetach jak ich tu wytepic, lepia sie do kazdej laski, wykorzytuja i rzucają no właśnie... crying ale nie wszyscy sa tacy wink Prawda 3nodding heart bo niektorym babki day w kosc i sie oduczyli
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:37 am
alexvandom ]Goth bless[ Melania Moon Kitty ShadowCat Night_Lady mam temat gadamy o facetach jak ich tu wytepic, lepia sie do kazdej laski, wykorzytuja i rzucają no właśnie... crying ale nie wszyscy sa tacy wink Prawda 3nodding heart bo niektorym babki day w kosc i sie oduczyli Nie, niektoryz po prostu urodzili sie z nieodpartym urokiem 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:52 am
]Goth bless[ alexvandom ]Goth bless[ Melania Moon Kitty ShadowCat Night_Lady mam temat gadamy o facetach jak ich tu wytepic, lepia sie do kazdej laski, wykorzytuja i rzucają no właśnie... crying ale nie wszyscy sa tacy wink Prawda 3nodding heart bo niektorym babki day w kosc i sie oduczyli Nie, niektoryz po prostu urodzili sie z nieodpartym urokiem 3nodding heart Daj przykład to moze uwierzę blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 6:24 am
Kitty ShadowCat Night_Lady mam temat gadamy o facetach jak ich tu wytepic, lepia sie do kazdej laski, wykorzytuja i rzucają no właśnie... crying stare ... a kobiety to tak wcale nie robia z facetami... nieeeeeeeee niiiiiiigdyyyyyyy.... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 6:55 am
Christoff_Gangrell Kitty ShadowCat Night_Lady mam temat gadamy o facetach jak ich tu wytepic, lepia sie do kazdej laski, wykorzytuja i rzucają no właśnie... crying stare ... a kobiety to tak wcale nie robia z facetami... nieeeeeeeee niiiiiiigdyyyyyyy.... stare *jest winna* tak... to ja...... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 7:08 am
Christoff_Gangrell Kitty ShadowCat Night_Lady mam temat gadamy o facetach jak ich tu wytepic, lepia sie do kazdej laski, wykorzytuja i rzucają no właśnie... crying stare ... a kobiety to tak wcale nie robia z facetami... nieeeeeeeee niiiiiiigdyyyyyyy.... stare ja bylam ofiara takiego potraktowania! Mam uprzedzenia! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 8:40 am
Christoff_Gangrell Kitty ShadowCat Night_Lady mam temat gadamy o facetach jak ich tu wytepic, lepia sie do kazdej laski, wykorzytuja i rzucają no właśnie... crying stare ... a kobiety to tak wcale nie robia z facetami... nieeeeeeeee niiiiiiigdyyyyyyy.... stare Mysle ze nie powinnismy jednak zaliczac tak ze faceci sa tacy a dziewczyny takie w obu plciach zdarzaja sie tekie cechy wiec ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 8:42 am
alexvandom ]Goth bless[ alexvandom ]Goth bless[ Melania Moon Kitty ShadowCat Night_Lady mam temat gadamy o facetach jak ich tu wytepic, lepia sie do kazdej laski, wykorzytuja i rzucają no właśnie... crying ale nie wszyscy sa tacy wink Prawda 3nodding heart bo niektorym babki day w kosc i sie oduczyli Nie, niektoryz po prostu urodzili sie z nieodpartym urokiem 3nodding heart Daj przykład to moze uwierzę blaugh Ja jestem tego najlepszym przykladem* wink 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 8:52 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:13 am
na poczatku myslalam, ze to bedzie fajny topik a tu tylko ploty o facetach i kolko zlamanych serc xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:19 am
Omega Sun na poczatku myslalam, ze to bedzie fajny topik a tu tylko ploty o facetach i kolko zlamanych serc xp Eee moze tylko tak zeszło na ten temat mze jeszce zostawic...??? Moze w koncu dojkładnie sie dowiem o co tak naprawde chodzi kobieta??? (chodziaż w sumie nie jestem pod tym wzgledem optymista xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|