|
|
|
|
Posted: Fri Apr 11, 2014 10:16 am
|
|
|
|
|
|
Tea_rozsa generated a random number between
1 and 60 ...
29!
|
Posted: Fri Apr 11, 2014 10:22 am
Én kis kertész legény vagyok, Locsolgatni járogatok. Anyukákat, kislányokat, Meglocsolok én jó sokat.
Megérkeztem én most gyalog, Ezért mostan én itt vagyok. Meglocsollak én most téged, Ajándékot kérek, szépet. 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Tea_rozsa generated a random number between
1 and 60 ...
32!
|
|
Posted: Fri Apr 11, 2014 10:26 am
Húsvét alkalmából A hó ismét esik, Így a locsolkodók Dolgát nehezebbé teszi.
Nem akarom tovább Az időt okolni, Csak annyit kérdeznék: Szabad-e locsolni? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 11, 2014 11:35 am
Tea_rozsa Én kis kertész legény vagyok, Locsolgatni járogatok. Anyukákat, kislányokat, Meglocsolok én jó sokat. Megérkeztem én most gyalog, Ezért mostan én itt vagyok. Meglocsollak én most téged, Ajándékot kérek, szépet. 4laugh heart Gratulálunk, ajándékod egy  Hamarosan küldjük! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 11, 2014 11:36 am
Tea_rozsa Húsvét alkalmából A hó ismét esik, Így a locsolkodók Dolgát nehezebbé teszi. Nem akarom tovább Az időt okolni, Csak annyit kérdeznék: Szabad-e locsolni? razz Gratulálunk, ajándékod egy  Hamarosan küldjük!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
Az Timmy generated a random number between
1 and 60 ...
20!
|
Posted: Fri Apr 11, 2014 11:50 am
Piros tojás, fehér nyuszi Locsolásért jár két puszi! cat_mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Az Timmy generated a random number between
1 and 60 ...
7!
|
|
Posted: Fri Apr 11, 2014 11:52 am
Én most verssel nem készültem, De hogy el ne hervadozzál, beraklak a zuhany alá. emotion_awesome
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 11, 2014 12:25 pm
Sayenita Visszatérééés xD Folytatom az ajándékok kiosztását. smile Edit: Nekem pedig a szülinapi dátumom. xp Gratulálunk, ajándékod egy heart Hamarosan küldjük! Köszönöm Nekem is. Azért a szerencseszámom. cat_whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 11, 2014 12:25 pm
Az Timmy Piros tojás, fehér nyuszi Locsolásért jár két puszi! cat_mrgreen szia üdv a játékban wink generálj új számot ez már elkelt...és kétszer játszhatsz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 11, 2014 12:27 pm
Az Timmy Én most verssel nem készültem, De hogy el ne hervadozzál, beraklak a zuhany alá. emotion_awesome Gratulálunk, ajándékod egy  Hamarosan küldjük!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
III Slash III generated a random number between
1 and 60 ...
27!
|
|
Posted: Fri Apr 11, 2014 1:43 pm
Jól berúgtam tegnap Ma nem sokat látok a kedves asszonyoktól pirostojást várok Ha nem adnak piros tojást A küszöbre hányok! Szabad-e locsolni?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
Lucia LeFay generated a random number between
1 and 60 ...
52!
|
Posted: Fri Apr 11, 2014 3:45 pm
na látom kb jönnek a részeges locsolók... biggrin
Zöld erdőben jártam, részeg vagyok, hánytam Most el fogok dőlni, nesze bazzeg, kölni!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lucia LeFay generated a random number between