|
|
Beöltözöl Gaia-s avidnak? |
Simán! |
|
73% |
[ 14 ] |
Inkább valami másnak... |
|
26% |
[ 5 ] |
|
Total Votes : 19 |
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2011 3:15 am
Obi Aoi III_Kisrajczy_III napsugar III_Kisrajczy_III Medve, párként olyan emberre gondoltam, aki fellép velünk úgyis és nem szükséges ebben a cuccban lennie smile De ha meg nem ilyen cuccban van akkor mi értelme? Csak odaraktam valamit. De majd kellene vele közös kép... aki lesz párom. biggrin Csoportképek se lennének rosszak (előadás közben, kulisszák mögött, épület előtt vagy ilyesmi), meg páros képecskék. Nem muszáj "hivatalosan kijelölt" pár szerintem, hacsak nem készülnénk valami csoportos, de párokban előadott táncra (tango, rock and roll stb) blaugh Erre írtam korábban hogy: Medvelaszlo Szerintem egy ilyet simmán előadhatnánk. Könnyű betanulni. max ha sokan vagyunk egy-két helyen meg változtatjuk a koreót. biggrin Ezt a részt rám bízhatjátok. Már nem egy táncot csináltam és értek is hozzá biggrin De nem kaptam reakciót
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2011 3:17 am
III_Kisrajczy_III Közben a mi drága és kedves Sandokiri-nk írt vissza nekem levelet.: Sandokiri I know the person who handles conventions, and I can certainly mention it to him, see what he thinks about it. :3 Amúgy ez tök jó wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2011 3:34 am
Medvelaszlo Obi Aoi Medvelaszlo III_Kisrajczy_III napsugar Azt hittem együtt mentünk volna fel a színpadra, mint gaia team.... Én támogatnám, hogy a Gaia Team együtt menjen! smile Akkor is hanyagold hogy még valaki legyen melletted. pont hogy be zavarna.... Így is alig ismerik a Gaia-t így jobb lenne a Gaia főbb cuccaival fel lépni. Azért lesz olyan a karim amilyen. ahogy a többieké is. Akkor régebbi, Gaiához jobban köthető cuccokat ajánlasz? Mert az általam felmutatott avik nagyrészt újabb cuccokból vannak összeállítva. Vagy majd kiegészítem valamivel... Pl coco kitty a feketeszoknyáshoz... Sztytől jó lenne majd tanácsot kérni, ha még feljár, ő anno csinált kiki kitty babzsákot biggrin Szerintem az nem baj, ha van 1-2 emberke aki az újabb coccakt veszi fel ezzel is "színesítve" a palettát. azért szeretnék a karimnak öltözni mert enyémen főleg régebbi cuccok vannak. Értem. Mondjuk nekem is van pár régebbi cuccos avijaim, de azok kicsit kevésbé ihletnek meg. De azért még átnézem újra. Az a kék fehér, amit korábban linkeltem, a fehérbőrű, azt pl ruhaügyben nem lenne nehéz kivitelezni és régebbi is, csak lehet, hogy kevésbé lenne "cosplayízű" sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2011 3:54 am
Medvelaszlo Obi Aoi III_Kisrajczy_III napsugar III_Kisrajczy_III Medve, párként olyan emberre gondoltam, aki fellép velünk úgyis és nem szükséges ebben a cuccban lennie smile De ha meg nem ilyen cuccban van akkor mi értelme? Csak odaraktam valamit. De majd kellene vele közös kép... aki lesz párom. biggrin Csoportképek se lennének rosszak (előadás közben, kulisszák mögött, épület előtt vagy ilyesmi), meg páros képecskék. Nem muszáj "hivatalosan kijelölt" pár szerintem, hacsak nem készülnénk valami csoportos, de párokban előadott táncra (tango, rock and roll stb) blaugh Erre írtam korábban hogy: Medvelaszlo Szerintem egy ilyet simmán előadhatnánk. Könnyű betanulni. max ha sokan vagyunk egy-két helyen meg változtatjuk a koreót. biggrin Ezt a részt rám bízhatjátok. Már nem egy táncot csináltam és értek is hozzá biggrin De nem kaptam reakciót Nos, kedves Medve barátom! Jónak hangzik ez a tánc, és a videót is megnéztem... és tetszetős!!! Ha még senki nem hozott szavazatot rá, akkor részemről én TÁMOGATOM ezt a javaslatodat smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2011 6:23 am
Medvelaszlo Obi Aoi III_Kisrajczy_III napsugar III_Kisrajczy_III Medve, párként olyan emberre gondoltam, aki fellép velünk úgyis és nem szükséges ebben a cuccban lennie smile De ha meg nem ilyen cuccban van akkor mi értelme? Csak odaraktam valamit. De majd kellene vele közös kép... aki lesz párom. biggrin Csoportképek se lennének rosszak (előadás közben, kulisszák mögött, épület előtt vagy ilyesmi), meg páros képecskék. Nem muszáj "hivatalosan kijelölt" pár szerintem, hacsak nem készülnénk valami csoportos, de párokban előadott táncra (tango, rock and roll stb) blaugh Erre írtam korábban hogy: Medvelaszlo Szerintem egy ilyet simmán előadhatnánk. Könnyű betanulni. max ha sokan vagyunk egy-két helyen meg változtatjuk a koreót. biggrin Ezt a részt rám bízhatjátok. Már nem egy táncot csináltam és értek is hozzá biggrin De nem kaptam reakciót Valószínűleg elsiklottam felette, bocsi sweatdrop Tényleg nem bonyolult a koreográfia, szerintem nem rossz. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2011 8:58 am
Obi Aoi Medvelaszlo Obi Aoi III_Kisrajczy_III napsugar De ha meg nem ilyen cuccban van akkor mi értelme? Csak odaraktam valamit. De majd kellene vele közös kép... aki lesz párom. biggrin Csoportképek se lennének rosszak (előadás közben, kulisszák mögött, épület előtt vagy ilyesmi), meg páros képecskék. Nem muszáj "hivatalosan kijelölt" pár szerintem, hacsak nem készülnénk valami csoportos, de párokban előadott táncra (tango, rock and roll stb) blaugh Erre írtam korábban hogy: Medvelaszlo Szerintem egy ilyet simmán előadhatnánk. Könnyű betanulni. max ha sokan vagyunk egy-két helyen meg változtatjuk a koreót. biggrin Ezt a részt rám bízhatjátok. Már nem egy táncot csináltam és értek is hozzá biggrin De nem kaptam reakciót Valószínűleg elsiklottam felette, bocsi sweatdrop Tényleg nem bonyolult a koreográfia, szerintem nem rossz. smile Támogatom a javaslatot, hey! Plusz 1-2 elemet kicserélünk és adunk bele valami újat, úgy akkor állati tánc lesz ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2011 9:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2011 12:35 pm
Hime_Yura  Én ilyet szeretnék *.* Pofon egyszerű az egész~ Hanna? Benne vagy még? ;u; Benne, csak más volt a tervem a kövi conra... D:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2011 12:36 pm
Carbon Heart Hime_Yura  Én ilyet szeretnék *.* Pofon egyszerű az egész~ Hanna? Benne vagy még? ;u; Benne, csak más volt a tervem a kövi conra... D: Tudtommal 2 napos 1 con rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2011 12:40 pm
Hime_Yura Carbon Heart Hime_Yura  Én ilyet szeretnék *.* Pofon egyszerű az egész~ Hanna? Benne vagy még? ;u; Benne, csak más volt a tervem a kövi conra... D: Tudtommal 2 napos 1 con rolleyes Akkor nálad alszok, mert Patrik nem hajlandó ilyenben részt venni. biggrin DD Egyik nap ilyen, másik nap olyan. És abba még ez a Gaia Team is belefér (Ha lesz egyáltalán...). wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2011 6:20 pm
Az elmúlt két hétben, kábé aludni sem tudtam, nem jutott időm Gaia-ra, csak nagy vonalakban... Szóval... Dióhéjban valaki írja le, hogy miről esett eddig szó. (Hat oldalt nem vagyok hajlandó végigolvasni.) Köszi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2011 4:13 am
Malreni Az elmúlt két hétben, kábé aludni sem tudtam, nem jutott időm Gaia-ra, csak nagy vonalakban... Szóval... Dióhéjban valaki írja le, hogy miről esett eddig szó. (Hat oldalt nem vagyok hajlandó végigolvasni.) Köszi. Valami olyasmi, hogy következő Mondoconon beöltöznek valami alap gaia avinak és csoportosan indulnak versenyen.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2011 4:40 am
Malreni Az elmúlt két hétben, kábé aludni sem tudtam, nem jutott időm Gaia-ra, csak nagy vonalakban... Szóval... Dióhéjban valaki írja le, hogy miről esett eddig szó. (Hat oldalt nem vagyok hajlandó végigolvasni.) Köszi. Kedves Mal kolléga! Arról esett szó lényegében, hogy mi, Gaia-sok beöltöznénk avatárjainknak (vagy ami itt van, vagy amit a tektek-en alkottunk) a MondoCon-ra. Közben itt esett szó arról, hogy jó volna ezért kapni nekünk, magyaroknak is Conventioneer achievmentet, amiről írtam is, hogy Sandokiriék is gondolkodnak ezen az ügyön és hogy hogyan lehetne ezt kivitelezni. Szó esett arról, hogy valamit előadunk csoportosan (pl.: tánc) és ahogyan tudjuk és lehet, hírdetjük a Gaia Online-t, hogy még többen csatlakozzanak innen, Magyarországról. Röviden és tömören ennyi. Ha gondolod, gyere és te is agyalj velünk ezen smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|