Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Gaia Online a Mondoconon is! Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 9 ... 12 13 14 15 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Beöltözöl Gaia-s avidnak?
Simán!
73%
 73%  [ 14 ]
Inkább valami másnak...
26%
 26%  [ 5 ]
Total Votes : 19

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Thu Dec 29, 2011 3:15 am

Obi Aoi
III_Kisrajczy_III
napsugar
III_Kisrajczy_III

Medve, párként olyan emberre gondoltam, aki fellép velünk úgyis és nem szükséges ebben a cuccban lennie smile
De ha meg nem ilyen cuccban van akkor mi értelme?

Csak odaraktam valamit. De majd kellene vele közös kép... aki lesz párom. biggrin

Csoportképek se lennének rosszak (előadás közben, kulisszák mögött, épület előtt vagy ilyesmi), meg páros képecskék. Nem muszáj "hivatalosan kijelölt" pár szerintem, hacsak nem készülnénk valami csoportos, de párokban előadott táncra (tango, rock and roll stb) blaugh

Erre írtam korábban hogy:

Medvelaszlo
Szerintem egy ilyet simmán előadhatnánk. Könnyű betanulni. max ha sokan vagyunk egy-két helyen meg változtatjuk a koreót. biggrin Ezt a részt rám bízhatjátok. Már nem egy táncot csináltam és értek is hozzá biggrin

De nem kaptam reakciót
PostPosted: Thu Dec 29, 2011 3:17 am

III_Kisrajczy_III
Közben a mi drága és kedves Sandokiri-nk írt vissza nekem levelet.:

Sandokiri
I know the person who handles conventions, and I can certainly mention it to him, see what he thinks about it. :3

Amúgy ez tök jó wink

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Thu Dec 29, 2011 3:34 am

Medvelaszlo
Obi Aoi
Medvelaszlo
III_Kisrajczy_III
napsugar
Azt hittem együtt mentünk volna fel a színpadra, mint gaia team....

Én támogatnám, hogy a Gaia Team együtt menjen! smile

Akkor is hanyagold hogy még valaki legyen melletted. pont hogy be zavarna.... Így is alig ismerik a Gaia-t így jobb lenne a Gaia főbb cuccaival fel lépni. Azért lesz olyan a karim amilyen. ahogy a többieké is.

Akkor régebbi, Gaiához jobban köthető cuccokat ajánlasz? Mert az általam felmutatott avik nagyrészt újabb cuccokból vannak összeállítva. Vagy majd kiegészítem valamivel... Pl coco kitty a feketeszoknyáshoz... Sztytől jó lenne majd tanácsot kérni, ha még feljár, ő anno csinált kiki kitty babzsákot biggrin

Szerintem az nem baj, ha van 1-2 emberke aki az újabb coccakt veszi fel ezzel is "színesítve" a palettát. azért szeretnék a karimnak öltözni mert enyémen főleg régebbi cuccok vannak.

Értem. Mondjuk nekem is van pár régebbi cuccos avijaim, de azok kicsit kevésbé ihletnek meg. De azért még átnézem újra. Az a kék fehér, amit korábban linkeltem, a fehérbőrű, azt pl ruhaügyben nem lenne nehéz kivitelezni és régebbi is, csak lehet, hogy kevésbé lenne "cosplayízű" sweatdrop
PostPosted: Thu Dec 29, 2011 3:54 am

Medvelaszlo
Obi Aoi
III_Kisrajczy_III
napsugar
III_Kisrajczy_III

Medve, párként olyan emberre gondoltam, aki fellép velünk úgyis és nem szükséges ebben a cuccban lennie smile

Csak odaraktam valamit. De majd kellene vele közös kép... aki lesz párom. biggrin

Csoportképek se lennének rosszak (előadás közben, kulisszák mögött, épület előtt vagy ilyesmi), meg páros képecskék. Nem muszáj "hivatalosan kijelölt" pár szerintem, hacsak nem készülnénk valami csoportos, de párokban előadott táncra (tango, rock and roll stb) blaugh

Medvelaszlo
Szerintem egy ilyet simmán előadhatnánk. Könnyű betanulni. max ha sokan vagyunk egy-két helyen meg változtatjuk a koreót. biggrin Ezt a részt rám bízhatjátok. Már nem egy táncot csináltam és értek is hozzá biggrin

De nem kaptam reakciót

Nos, kedves Medve barátom! Jónak hangzik ez a tánc, és a videót is megnéztem... és tetszetős!!! Ha még senki nem hozott szavazatot rá, akkor részemről én TÁMOGATOM ezt a javaslatodat smile

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Thu Dec 29, 2011 6:23 am

Medvelaszlo
Obi Aoi
III_Kisrajczy_III
napsugar
III_Kisrajczy_III

Medvelaszlo

De nem kaptam reakciót

Valószínűleg elsiklottam felette, bocsi sweatdrop Tényleg nem bonyolult a koreográfia, szerintem nem rossz. smile
PostPosted: Thu Dec 29, 2011 8:58 am

Obi Aoi
Medvelaszlo
Obi Aoi
III_Kisrajczy_III
napsugar

Medvelaszlo

De nem kaptam reakciót

Valószínűleg elsiklottam felette, bocsi sweatdrop Tényleg nem bonyolult a koreográfia, szerintem nem rossz. smile

Támogatom a javaslatot, hey! Plusz 1-2 elemet kicserélünk és adunk bele valami újat, úgy akkor állati tánc lesz ^^

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Thu Dec 29, 2011 9:12 am

Sup?
PostPosted: Thu Dec 29, 2011 12:35 pm

Hime_Yura
User Image
Én ilyet szeretnék *.* Pofon egyszerű az egész~ Hanna? Benne vagy még? ;u;

Benne, csak más volt a tervem a kövi conra... D:

Carbon Heart

Hime_Yura

Mage

PostPosted: Thu Dec 29, 2011 12:36 pm

Carbon Heart
Hime_Yura
User Image

Tudtommal 2 napos 1 con rolleyes
PostPosted: Thu Dec 29, 2011 12:40 pm

Hime_Yura
Carbon Heart
Hime_Yura
User Image

Tudtommal 2 napos 1 con rolleyes

Akkor nálad alszok, mert Patrik nem hajlandó ilyenben részt venni. biggrin DD
Egyik nap ilyen, másik nap olyan. És abba még ez a Gaia Team is belefér (Ha lesz egyáltalán...). wink

Carbon Heart

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Thu Dec 29, 2011 6:20 pm

Az elmúlt két hétben, kábé aludni sem tudtam, nem jutott időm Gaia-ra, csak nagy vonalakban... Szóval... Dióhéjban valaki írja le, hogy miről esett eddig szó. (Hat oldalt nem vagyok hajlandó végigolvasni.) Köszi.
PostPosted: Fri Dec 30, 2011 4:13 am

Malreni
Az elmúlt két hétben, kábé aludni sem tudtam, nem jutott időm Gaia-ra, csak nagy vonalakban... Szóval... Dióhéjban valaki írja le, hogy miről esett eddig szó. (Hat oldalt nem vagyok hajlandó végigolvasni.) Köszi.

Valami olyasmi, hogy következő Mondoconon beöltöznek valami alap gaia avinak és csoportosan indulnak versenyen.

Hime_Yura

Mage

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100
PostPosted: Fri Dec 30, 2011 4:40 am

Malreni

Kedves Mal kolléga!

Arról esett szó lényegében, hogy mi, Gaia-sok beöltöznénk avatárjainknak (vagy ami itt van, vagy amit a tektek-en alkottunk) a MondoCon-ra. Közben itt esett szó arról, hogy jó volna ezért kapni nekünk, magyaroknak is Conventioneer achievmentet, amiről írtam is, hogy Sandokiriék is gondolkodnak ezen az ügyön és hogy hogyan lehetne ezt kivitelezni. Szó esett arról, hogy valamit előadunk csoportosan (pl.: tánc) és ahogyan tudjuk és lehet, hírdetjük a Gaia Online-t, hogy még többen csatlakozzanak innen, Magyarországról. Röviden és tömören ennyi. Ha gondolod, gyere és te is agyalj velünk ezen smile
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 9 ... 12 13 14 15 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces