Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Archívum
Halloween 2k11 Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Akai-Inari

21,025 Points
  • Tycoon 200
  • Gender Swap 100
  • Beta Gaian 0
PostPosted: Thu Oct 27, 2011 6:55 am

Molylepke
Akkor ha jól értelmezem....
Van 3 event itemünk a pre-eventivel együtt? (A Trick or Treat csomagot nem számolom, az alap.)

Asszem ez lesz az első event-em amit elég nagy ívben le fogok szarni.
Most még az se érdekel, hogy a mule-ommal is megszerezzem, hogy később el tudjam adni.... Hiiiiidegen hagy.
Még azt is meggondolom, hogy ezzel összeszedem-e.....

Pedig olyan jól indult az event.... talk2hand

leszünk így egypáran sweatdrop
PostPosted: Thu Oct 27, 2011 7:26 am

Időnként tényleg kicsit lassan megy, plusz picit bosszantó, hogy közben rád támadhatnak, dehát ez van, ez ezzel jár, azért ki lehet bírni. Én azért részt veszek benne. A tartalék figuráimnál én se hiszem, hogy részt veszek ebben az event-ben, elég itt is, mert ez némileg hosszadalmasabb. Azóta többféle formula cuccot kaptam, gondolom azért is mert ismét vérfarkas vagyok és így is harcoltam, harcolok. A kastélyban már nem nagyon leszek, mert inkább vérfarkas maradok, korábban leírtam miért.

Jó az ötleted Obi a bump kommentek törlésével kapcsolatban, majd igyekszem alkalmazni. smile Bár ez kicsit csalás, na de csak nem nagy baj önvédelem céljából. Ám nekem van egy másik ötletem védelem céljából, bár ez kevésbé ennyire jó: méghozzá az, hogy először egy kis ideig csak energiaszerző fórumokon bump-olsz, majd egy ideig vársz míg már nem nagyon frissek a bump-olásaid, majd csak a gyógyító saját csapat fórumain bump-olsz. Ez azért jó, mert előzőleg már feltöltötted magad energiával, nem frissek az ottani bump-jaid, így kevésbé valószínű, hogy ott visszamenőleg megtámadnának, így nyugodtabban bump-olhatsz olyan fórumokon, ahol gyógyulsz, avagy mások is gyógyítanak téged esetleg.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Thu Oct 27, 2011 9:04 am

Lassan egy napja halott vagyok és nem tudom magam újraéleszteni ._.
PostPosted: Thu Oct 27, 2011 9:45 am

napsugar
Lassan egy napja halott vagyok és nem tudom magam újraéleszteni ._.

Az emberes/farkasos fórumban bumpolgass egy "gyógyító topikban".

Plusz tippek:
- tehát energiagyűjtésnél a főfórum topikjaiban bump után gyorsan töröld a saját posztot (delete post gomb a hozzászólásod fölött).
- ha ölsz, bogarássz inkább a régebbi oldalakon ott kevesebb online ember lehet, és ha gyengébb vagy akkor lehetőleg inkább offline játékosokat ölj. Igaz, van, hogy valaki offline-nak tettetti magát.
- ha halott vagy, érdemes előbb az energyt növelni a főfórumban való bumpolással, de a biztonság kedvéért akkor is érdemes törölgetni a saját posztjaidat, hogy ne vagy csak 1x támadjanak meg.
- 1 öléssel 1 szintet lépsz (azt nem tudom max mennyi szint van).
- Egyes szintlépéseknél alchemy hozzávalót kaphatsz.

Minden második szinten lehet új képességet elsajátítani. Néha felkínál ugyanolyan képességet, amilyen neked már van, csak magasabb szintűt pl claw lvl. 2. vagyis 2es szintű karmolás. De lehet új 1-es szintű képességeket is. Némelyikkel (a leírás szerint) energiát lehet elszívni bár ez nálam nemigen látszik, eddig inkább az energiaszívásra szánt energia megy el tőlem sweatdrop Úgyhogy ez a része nem garantált siker (az energiaszívás).

Én most 5-ös vagyok... De nem leszek ultramegaaktív benne főleg mert (egyetértésben Molylepkével) alig van cucc a Jack cuccokon kívül. Az idei bonyolultabb, de kevesebb a jutalom.
Egyébként szerintem érdekes lenne, ha lenne farkassá alakítós item, ahogy a cat face a Bolondok Napja után (tehát hogy olyan cucc ami egy eventbeli átalakulást tesz bármikor elérhetővé egy item-en keresztül).

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Thu Oct 27, 2011 9:59 am

Folyamat bumpoltam.... de esélytelennek látom a dolgot (már rég fullon van az energiám...)
PostPosted: Thu Oct 27, 2011 10:43 am

napsugar
Folyamat bumpoltam.... de esélytelennek látom a dolgot (már rég fullon van az energiám...)

Az életedet a csapatod (ember/vérfarkas) fórumán való posztolással tudod felvinni. A fórum oldal tetején van egy nagy fehér sáv amiben a Masquerade 2k11 stb van írva és alatta kisebb betűkkel a Werewolf ill. Human fórum, arra klikk és az ottani egyik témába posztolj/bumpolj, akkor elvileg bumpolásonként 10 HP pontot kapsz.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Thu Oct 27, 2011 11:02 am

Obi Aoi
napsugar

Az életedet a csapatod (ember/vérfarkas) fórumán való posztolással tudod felvinni. A fórum oldal tetején van egy nagy fehér sáv amiben a Masquerade 2k11 stb van írva és alatta kisebb betűkkel a Werewolf ill. Human fórum, arra klikk és az ottani egyik témába posztolj/bumpolj, akkor elvileg bumpolásonként 10 HP pontot kapsz.
Jah azt hittem a fő fórumon kell azt is
PostPosted: Thu Oct 27, 2011 11:06 am

napsugar
Obi Aoi
napsugar

Jah azt hittem a fő fórumon kell azt is

Nem. Saját oldal/csapat fórumán gyógyulni ill. gyógyítást lehet kérni azoktól, akik az 1-es szinten a heal-t választották.
A főfórumon energiatöltés és támadás. wink És 2 szintenként új dolgot lehet tanulni, mindegyik mellé oda van írva hogy hányas szintű verziót lehet belőle tanulni (vagy régebben tanult támadás magasabb szintű verziója van vagy új képesség 1-es szinten).

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

MrSilmerus

7,100 Points
  • Invisibility 100
  • Survivor 150
  • Popular Thread 100
PostPosted: Thu Oct 27, 2011 11:59 am

No én is próbálgatom a játékot, de még csak lvl. 7-es vagyok. Főleg gyógyítgatom az embereket. Viszont még egy formula-t vagy alkotóelemet sem kaptam. Wat to do? :/
PostPosted: Thu Oct 27, 2011 12:23 pm

MrSilmerus
No én is próbálgatom a játékot, de még csak lvl. 7-es vagyok. Főleg gyógyítgatom az embereket. Viszont még egy formula-t vagy alkotóelemet sem kaptam. Wat to do? :/

Nem tudom sweatdrop Én akkor kaptam egyszer alchemy cuccot, amikor 2-es lettem (most 5-ös vagyok).
Egyébként még akkor kapsz alkímiás hozzávalókat, ha meghívsz valakit (fórumban felül invite friends) és ha az illető barát elfogadja a meghívást akkor te alchemy cuccot a barát meg 1000 goldot kap. Maximum 3 embert tudsz meghívni, ha jól tudom.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Thu Oct 27, 2011 12:46 pm

MrSilmerus

Formula-t a Treehouse-ban tudsz venni.
Alkotóelemeket pedig én mindig támadásnál kaptam. 3nodding

Sok sikert! whee
PostPosted: Thu Oct 27, 2011 11:08 pm

Lehet, hogy én vagyok béna, de megölök 7 embert és meghalok. Próbáltam azt, hogy karmolom és elfutok, hogy ne érjen a golyó, de az se mindig vált be. -_- Hány ölés kell itt egyáltalán? Vagy mi a jó isten a célja ennek az event-nek?

Carbon Heart

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Thu Oct 27, 2011 11:46 pm

Himemiya Chika
Lehet, hogy én vagyok béna, de megölök 7 embert és meghalok. Próbáltam azt, hogy karmolom és elfutok, hogy ne érjen a golyó, de az se mindig vált be. -_- Hány ölés kell itt egyáltalán? Vagy mi a jó isten a célja ennek az event-nek?
Annak ott nem sok, azon kívül, hogy csapatot válthatsz vele véletlenszerűen. A fő event a fórumon folyik, a farkasgyilkolós, mászkálós csak egy kis játékocska szórakozás céljából.
PostPosted: Fri Oct 28, 2011 1:51 am

napsugar
Himemiya Chika
Annak ott nem sok, azon kívül, hogy csapatot válthatsz vele véletlenszerűen. A fő event a fórumon folyik, a farkasgyilkolós, mászkálós csak egy kis játékocska szórakozás céljából.

Szóval fórumozzak? biggrin De azon belül mit? >w<
Bocsi, nagyon bén vagyok. PC játékokhoz értek csak, ahol mész és lősz. biggrin

Carbon Heart

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Fri Oct 28, 2011 2:05 am

Himemiya Chika
napsugar
Himemiya Chika

Szóval fórumozzak? biggrin De azon belül mit? >w<
Bocsi, nagyon bén vagyok. PC játékokhoz értek csak, ahol mész és lősz. biggrin
Hát én is jobban szeretem azokat, de olvasgass itt a fórumon és ki fog derülni, hogy mi a lényeg biggrin
Reply
Archívum

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces