|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 11, 2011 11:44 am
Hime_Yura Ezzel nevezhetek? (Sötétben csináltam egy pirosan világító hello kitty bigyóval egy szívet és mivel lassú a zársebesség a telómon, így sikerült megörökíteni ezt.)  Ezt a képed úgy szeretem! *___*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 11, 2011 11:47 am
Himemiya Chika Hime_Yura Ezzel nevezhetek? (Sötétben csináltam egy pirosan világító hello kitty bigyóval egy szívet és mivel lassú a zársebesség a telómon, így sikerült megörökíteni ezt.) Ezt a képed úgy szeretem! *___*Én is szeretem, és a legjobb az, hogy nincs is más pirossal kapcsolatos képem biggrin Nerot tudod, hogy nem szeressem, de szépen lerajzoltad és van egy hangulata a képnek >w<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 11, 2011 11:56 am
Hime_Yura Himemiya Chika Hime_Yura Ezzel nevezhetek? (Sötétben csináltam egy pirosan világító hello kitty bigyóval egy szívet és mivel lassú a zársebesség a telómon, így sikerült megörökíteni ezt.) Ezt a képed úgy szeretem! *___*Én is szeretem, és a legjobb az, hogy nincs is más pirossal kapcsolatos képem biggrin Nerot tudod, hogy nem szeressem, de szépen lerajzoltad és van egy hangulata a képnek >w< Ez most ilyen troll válasz volt! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 11, 2011 11:59 am
Himemiya Chika Hime_Yura Himemiya Chika Hime_Yura Ezzel nevezhetek? (Sötétben csináltam egy pirosan világító hello kitty bigyóval egy szívet és mivel lassú a zársebesség a telómon, így sikerült megörökíteni ezt.) Ezt a képed úgy szeretem! *___*Én is szeretem, és a legjobb az, hogy nincs is más pirossal kapcsolatos képem biggrin Nerot tudod, hogy nem szeressem, de szépen lerajzoltad és van egy hangulata a képnek >w< Ez most ilyen troll válasz volt! biggrin Most miért? : maga a kép tényleg jó, attól függetlenül, hogy nem szeretem az előadót. Ebben semmi trollkodás nem volt ._.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 11, 2011 12:10 pm
Hime_Yura Himemiya Chika Hime_Yura Himemiya Chika Hime_Yura Ezzel nevezhetek? (Sötétben csináltam egy pirosan világító hello kitty bigyóval egy szívet és mivel lassú a zársebesség a telómon, így sikerült megörökíteni ezt.) Ezt a képed úgy szeretem! *___*Én is szeretem, és a legjobb az, hogy nincs is más pirossal kapcsolatos képem biggrin Nerot tudod, hogy nem szeressem, de szépen lerajzoltad és van egy hangulata a képnek >w< Ez most ilyen troll válasz volt! biggrin Most miért? : maga a kép tényleg jó, attól függetlenül, hogy nem szeretem az előadót. Ebben semmi trollkodás nem volt ._. Nem arra értettem, hanem ez ilyen troll stílusú. Ajj, nem tudom elmagyarázni. >w<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 11, 2011 12:34 pm
Mind a kettő megfelel a kiírásnak biggrin És várom a további kreatív képeket :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 11, 2011 1:42 pm
Piros... ilyen képem nincs... sad Naplementés meg napos volt egy csomó, de arról meg lekéstem... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 11, 2011 11:31 pm
Találtam egy piros képet blaugh augusztus 20.-án készült Debrecenben biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 12, 2011 1:24 am
Nekem se biztos, hogy van, de majd átnézem a fotóimat smile (Vagy majd csinálok esetleg főleg ha nem borul be ma...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 12, 2011 6:27 am
Malreni Piros... ilyen képem nincs... sad Naplementés meg napos volt egy csomó, de arról meg lekéstem... sad Lehet készíteni újat is smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 12, 2011 9:03 am
napsugar Malreni Piros... ilyen képem nincs... sad Naplementés meg napos volt egy csomó, de arról meg lekéstem... sad Lehet készíteni újat is smile Nincs mivel. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 12, 2011 11:02 am
Malreni napsugar Malreni Piros... ilyen képem nincs... sad Naplementés meg napos volt egy csomó, de arról meg lekéstem... sad Lehet készíteni újat is smile Nincs mivel. biggrin Jah, értem....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 12, 2011 1:57 pm
 Hátőő...nem valami versenyképes alkotás,mert csak unalmamban firkantottam,aztán lefotóztam(jobbfelső sarokban el is csúszott picit) aztán fényerőt meg kontrasztot állítottam rajta h élénkebb legyen,nekem így jobban tetszik.=D Hogy mi ez azt ne is kérdezzétek,csak ezt találtam ami piros...hát ez se lesz az én kategóriám...xP Bezzeg ha fekete lenne...hmm... mrgreen De most komolyan a virágtól a domborzati térképig én bármit bele tudok képzelni sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 13, 2011 12:23 am
Azt hiszem rendesen fel adtam nektek a leckét cat_sweatdrop bocsi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 13, 2011 4:18 am
Hát ez igencsak hm... narancsos, sárgás stb, de ez az egyetlen viszonylag pirosnak mondható képem... Rossz is a minőség, mert telefonnal csináltam ami igen kellemetlenül rossz képeket csinál. Ensiferum koncert 2010 rockmaratonon.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|