Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Kreatív kuckó
Irka-firka - a rajz, mint művészet Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Wed Nov 23, 2011 6:54 am

wildgica
feltöltöttem art arenaba az avimról készített rajzomat, de eddig tök lehúzták, jelenleg 7 szavazattal 3.00-nál tart. nem is gond ez, a problémám annyi, hogy nem ír senki kommentet, hogy mi nem tetszik neki benne, stb. abból tanulhatnék pedig, szóval a kritika hasznos lenne... sweatdrop
nna, rinyálás OFF xd
Átérzem a helyzeted olyan szinten, hogy igazából én azért regisztráltam dA-ra, hogy kritikákat kapjak és tanuljak belőlük, de eddig nem sok visszajelzés jött confused
PostPosted: Wed Nov 23, 2011 7:53 am

napsugar
wildgica
feltöltöttem art arenaba az avimról készített rajzomat, de eddig tök lehúzták, jelenleg 7 szavazattal 3.00-nál tart. nem is gond ez, a problémám annyi, hogy nem ír senki kommentet, hogy mi nem tetszik neki benne, stb. abból tanulhatnék pedig, szóval a kritika hasznos lenne... sweatdrop
nna, rinyálás OFF xd
Átérzem a helyzeted olyan szinten, hogy igazából én azért regisztráltam dA-ra, hogy kritikákat kapjak és tanuljak belőlük, de eddig nem sok visszajelzés jött confused

dA-n ha premium tag az ember, akkor lehet direktbe kérni is, hogy írjanak kritikákat. mondjuk szomorú, hogy enélkül meg tényleg nem nagyon jön semmi olyan confused

wildgica

Fashionable Genius

10,900 Points
  • Newbie Helper 100
  • Millionaire 200
  • Cash Grabber 500

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Wed Nov 23, 2011 9:00 am

wildgica
nna, rinyálás OFF xd

Tényleg nem túl fair ez... DA-n kommentben is lehet kritizálni, de tudom mi a különbség (a csillagozásos osztályozások). Lehet, hogy féltékenyek a leírásban lévő equipped listre blaugh Vagy az avi nem tetszik valakinek. De a technikát azt szerintem nemigen lehetne lehúzni. Én adok rá egy 5-öst biggrin
PostPosted: Wed Nov 23, 2011 9:11 am

wildgica
nna, rinyálás OFF xd

Megnéztem, marha jó lett. 3nodding
Azt viszont nem értem, miért értékelték le... A tied után arénában kijött egy másik rajz is, ami egy ceruzával rajzolt akármi volt, gyűrött papíron, és annak meg majdnem 4-es átlaga volt....

Úgyhogy az itteni közösséget nem biztos, hogy mérvadónak kéne tekintened.... sweatdrop

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

wildgica

Fashionable Genius

10,900 Points
  • Newbie Helper 100
  • Millionaire 200
  • Cash Grabber 500
PostPosted: Wed Nov 23, 2011 11:29 am

Obi Aoi
Tényleg nem túl fair ez... DA-n kommentben is lehet kritizálni, de tudom mi a különbség (a csillagozásos osztályozások). Lehet, hogy féltékenyek a leírásban lévő equipped listre blaugh Vagy az avi nem tetszik valakinek. De a technikát azt szerintem nemigen lehetne lehúzni. Én adok rá egy 5-öst biggrin

Köszi. biggrin Amúgy eléggé lol, ha ilyenért húzza le valaki, mert féltékeny az equipped listre. rofl
PostPosted: Wed Nov 23, 2011 11:35 am

Molylepke
Megnéztem, marha jó lett. 3nodding
Azt viszont nem értem, miért értékelték le... A tied után arénában kijött egy másik rajz is, ami egy ceruzával rajzolt akármi volt, gyűrött papíron, és annak meg majdnem 4-es átlaga volt....

Úgyhogy az itteni közösséget nem biztos, hogy mérvadónak kéne tekintened.... sweatdrop

Köszönöm. redface Azzal talán nincs is baj, ha valaki gyűrött papírra rajzolt dolgot tölt fel, de mondjuk akkor kell annyira jónak lennie a rajznak, hogy a papír állapotát az ember elnézze neki. xp
Igen, igazad van, valóban nem igazán mérvadó az oldal közössége. sweatdrop

wildgica

Fashionable Genius

10,900 Points
  • Newbie Helper 100
  • Millionaire 200
  • Cash Grabber 500

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Wed Nov 23, 2011 2:25 pm

wildgica
Obi Aoi

Köszi. biggrin Amúgy eléggé lol, ha ilyenért húzza le valaki, mert féltékeny az equipped listre. rofl

én is szavaztam és egy jó adagnak szépen le vittem a csillagait (Muhahahaha) Mivel általában ezek is végig nyomják csk hogy a karakterük nyernyen. Csak ők még mule karaktereket is használnak.
PostPosted: Wed Nov 23, 2011 3:26 pm

Medvelaszlo
én is szavaztam és egy jó adagnak szépen le vittem a csillagait (Muhahahaha) Mivel általában ezek is végig nyomják csk hogy a karakterük nyernyen. Csak ők még mule karaktereket is használnak.

köszi 3nodding
azért nem gyenge, hogy van, akinek ennyire fontos, hogy egy ilyen tökre apró dologban első legyen. fura, hogy ez ennyire lényeges lehet bárkinek is xp

wildgica

Fashionable Genius

10,900 Points
  • Newbie Helper 100
  • Millionaire 200
  • Cash Grabber 500

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Thu Nov 24, 2011 1:56 am

wildgica
Medvelaszlo

köszi 3nodding
azért nem gyenge, hogy van, akinek ennyire fontos, hogy egy ilyen tökre apró dologban első legyen. fura, hogy ez ennyire lényeges lehet bárkinek is xp

Ha azzal számolsz, hogy nem kicsi pénz nyeremény érinti az első helyezetett akkor már érted, hogy miért ekkora a verseny.
PostPosted: Thu Nov 24, 2011 2:51 am

Medvelaszlo
Ha azzal számolsz, hogy nem kicsi pénz nyeremény érinti az első helyezetett akkor már érted, hogy miért ekkora a verseny.

Ja, hogy ezzel rendesen lehet goldot nyerni? eek Ahha, azt nem tudtam, így már mindjárt más megvilágításba került az egész. smile

wildgica

Fashionable Genius

10,900 Points
  • Newbie Helper 100
  • Millionaire 200
  • Cash Grabber 500

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Thu Nov 24, 2011 9:07 am

wildgica
Medvelaszlo

Ja, hogy ezzel rendesen lehet goldot nyerni? eek Ahha, azt nem tudtam, így már mindjárt más megvilágításba került az egész. smile

Jaja. Minél magasabb helyezés, annál több gold. Én egyszer 3. helyett kaptam és ha jól emlékszem 20ezret kaptam, de nem biztos. Még 2010 január végén volt ez.
PostPosted: Thu Nov 24, 2011 9:44 am

Obi Aoi
Jaja. Minél magasabb helyezés, annál több gold. Én egyszer 3. helyett kaptam és ha jól emlékszem 20ezret kaptam, de nem biztos. Még 2010 január végén volt ez.

Whoa, hát ez tök jó. surprised

wildgica

Fashionable Genius

10,900 Points
  • Newbie Helper 100
  • Millionaire 200
  • Cash Grabber 500

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Thu Nov 24, 2011 10:02 am

wildgica
Obi Aoi

Köszi smile Igaz, "toboroztam", de leginkább barátokat (van az a share funkció az arénába tett rajzok/házak/avik alatt, ott alsó mezőbe be lehet írni az illető nevét, és "generált" levelet kapnak a feltett dolog arénás linkjével).
Néha olyan nyertes cosplay avikat látok, hogy jé ezt ismerem tökjó lett pl Jafar az Aladdinból.
PostPosted: Thu Nov 24, 2011 10:14 am

wildgica
Obi Aoi

Hát én úgy tudom, hogy rajzzal nem lehet nyerni, bár javítsatok ki ha tévedek sweatdrop Csak azért gondolom, mert volt olyan, hogy nekem hónapokkal a feltöltés után is szavaztak a rajzomra... meg is lepődtem rendesen biggrin

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

wildgica

Fashionable Genius

10,900 Points
  • Newbie Helper 100
  • Millionaire 200