|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 23, 2011 6:54 am
wildgica feltöltöttem art arenaba az avimról készített rajzomat, de eddig tök lehúzták, jelenleg 7 szavazattal 3.00-nál tart. nem is gond ez, a problémám annyi, hogy nem ír senki kommentet, hogy mi nem tetszik neki benne, stb. abból tanulhatnék pedig, szóval a kritika hasznos lenne... sweatdrop nna, rinyálás OFF xd Átérzem a helyzeted olyan szinten, hogy igazából én azért regisztráltam dA-ra, hogy kritikákat kapjak és tanuljak belőlük, de eddig nem sok visszajelzés jött confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 23, 2011 7:53 am
napsugar wildgica feltöltöttem art arenaba az avimról készített rajzomat, de eddig tök lehúzták, jelenleg 7 szavazattal 3.00-nál tart. nem is gond ez, a problémám annyi, hogy nem ír senki kommentet, hogy mi nem tetszik neki benne, stb. abból tanulhatnék pedig, szóval a kritika hasznos lenne... sweatdrop nna, rinyálás OFF xd Átérzem a helyzeted olyan szinten, hogy igazából én azért regisztráltam dA-ra, hogy kritikákat kapjak és tanuljak belőlük, de eddig nem sok visszajelzés jött confused dA-n ha premium tag az ember, akkor lehet direktbe kérni is, hogy írjanak kritikákat. mondjuk szomorú, hogy enélkül meg tényleg nem nagyon jön semmi olyan confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 23, 2011 9:00 am
wildgica feltöltöttem art arenaba az avimról készített rajzomat, de eddig tök lehúzták, jelenleg 7 szavazattal 3.00-nál tart. nem is gond ez, a problémám annyi, hogy nem ír senki kommentet, hogy mi nem tetszik neki benne, stb. abból tanulhatnék pedig, szóval a kritika hasznos lenne... sweatdrop nna, rinyálás OFF xd Tényleg nem túl fair ez... DA-n kommentben is lehet kritizálni, de tudom mi a különbség (a csillagozásos osztályozások). Lehet, hogy féltékenyek a leírásban lévő equipped listre blaugh Vagy az avi nem tetszik valakinek. De a technikát azt szerintem nemigen lehetne lehúzni. Én adok rá egy 5-öst biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 23, 2011 9:11 am
wildgica feltöltöttem art arenaba az avimról készített rajzomat, de eddig tök lehúzták, jelenleg 7 szavazattal 3.00-nál tart. nem is gond ez, a problémám annyi, hogy nem ír senki kommentet, hogy mi nem tetszik neki benne, stb. abból tanulhatnék pedig, szóval a kritika hasznos lenne... sweatdrop nna, rinyálás OFF xd Megnéztem, marha jó lett. 3nodding Azt viszont nem értem, miért értékelték le... A tied után arénában kijött egy másik rajz is, ami egy ceruzával rajzolt akármi volt, gyűrött papíron, és annak meg majdnem 4-es átlaga volt.... Úgyhogy az itteni közösséget nem biztos, hogy mérvadónak kéne tekintened.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 23, 2011 11:29 am
Obi Aoi Tényleg nem túl fair ez... DA-n kommentben is lehet kritizálni, de tudom mi a különbség (a csillagozásos osztályozások). Lehet, hogy féltékenyek a leírásban lévő equipped listre blaugh Vagy az avi nem tetszik valakinek. De a technikát azt szerintem nemigen lehetne lehúzni. Én adok rá egy 5-öst biggrin Köszi. biggrin Amúgy eléggé lol, ha ilyenért húzza le valaki, mert féltékeny az equipped listre. rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 23, 2011 11:35 am
Molylepke Megnéztem, marha jó lett. 3nodding Azt viszont nem értem, miért értékelték le... A tied után arénában kijött egy másik rajz is, ami egy ceruzával rajzolt akármi volt, gyűrött papíron, és annak meg majdnem 4-es átlaga volt.... Úgyhogy az itteni közösséget nem biztos, hogy mérvadónak kéne tekintened.... sweatdrop Köszönöm. redface Azzal talán nincs is baj, ha valaki gyűrött papírra rajzolt dolgot tölt fel, de mondjuk akkor kell annyira jónak lennie a rajznak, hogy a papír állapotát az ember elnézze neki. xp Igen, igazad van, valóban nem igazán mérvadó az oldal közössége. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 23, 2011 2:25 pm
wildgica Obi Aoi Tényleg nem túl fair ez... DA-n kommentben is lehet kritizálni, de tudom mi a különbség (a csillagozásos osztályozások). Lehet, hogy féltékenyek a leírásban lévő equipped listre blaugh Vagy az avi nem tetszik valakinek. De a technikát azt szerintem nemigen lehetne lehúzni. Én adok rá egy 5-öst biggrin Köszi. biggrin Amúgy eléggé lol, ha ilyenért húzza le valaki, mert féltékeny az equipped listre. rofl én is szavaztam és egy jó adagnak szépen le vittem a csillagait (Muhahahaha) Mivel általában ezek is végig nyomják csk hogy a karakterük nyernyen. Csak ők még mule karaktereket is használnak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 23, 2011 3:26 pm
Medvelaszlo én is szavaztam és egy jó adagnak szépen le vittem a csillagait (Muhahahaha) Mivel általában ezek is végig nyomják csk hogy a karakterük nyernyen. Csak ők még mule karaktereket is használnak. köszi 3nodding azért nem gyenge, hogy van, akinek ennyire fontos, hogy egy ilyen tökre apró dologban első legyen. fura, hogy ez ennyire lényeges lehet bárkinek is xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2011 1:56 am
wildgica Medvelaszlo én is szavaztam és egy jó adagnak szépen le vittem a csillagait (Muhahahaha) Mivel általában ezek is végig nyomják csk hogy a karakterük nyernyen. Csak ők még mule karaktereket is használnak. köszi 3nodding azért nem gyenge, hogy van, akinek ennyire fontos, hogy egy ilyen tökre apró dologban első legyen. fura, hogy ez ennyire lényeges lehet bárkinek is xp Ha azzal számolsz, hogy nem kicsi pénz nyeremény érinti az első helyezetett akkor már érted, hogy miért ekkora a verseny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2011 2:51 am
Medvelaszlo Ha azzal számolsz, hogy nem kicsi pénz nyeremény érinti az első helyezetett akkor már érted, hogy miért ekkora a verseny. Ja, hogy ezzel rendesen lehet goldot nyerni? eek Ahha, azt nem tudtam, így már mindjárt más megvilágításba került az egész. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2011 9:07 am
wildgica Medvelaszlo Ha azzal számolsz, hogy nem kicsi pénz nyeremény érinti az első helyezetett akkor már érted, hogy miért ekkora a verseny. Ja, hogy ezzel rendesen lehet goldot nyerni? eek Ahha, azt nem tudtam, így már mindjárt más megvilágításba került az egész. smile Jaja. Minél magasabb helyezés, annál több gold. Én egyszer 3. helyett kaptam és ha jól emlékszem 20ezret kaptam, de nem biztos. Még 2010 január végén volt ez.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2011 9:44 am
Obi Aoi Jaja. Minél magasabb helyezés, annál több gold. Én egyszer 3. helyett kaptam és ha jól emlékszem 20ezret kaptam, de nem biztos. Még 2010 január végén volt ez. Whoa, hát ez tök jó. surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2011 10:02 am
wildgica Obi Aoi Jaja. Minél magasabb helyezés, annál több gold. Én egyszer 3. helyett kaptam és ha jól emlékszem 20ezret kaptam, de nem biztos. Még 2010 január végén volt ez. Whoa, hát ez tök jó. surprised Köszi smile Igaz, "toboroztam", de leginkább barátokat (van az a share funkció az arénába tett rajzok/házak/avik alatt, ott alsó mezőbe be lehet írni az illető nevét, és "generált" levelet kapnak a feltett dolog arénás linkjével). Néha olyan nyertes cosplay avikat látok, hogy jé ezt ismerem tökjó lett pl Jafar az Aladdinból.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 24, 2011 10:14 am
wildgica Obi Aoi Jaja. Minél magasabb helyezés, annál több gold. Én egyszer 3. helyett kaptam és ha jól emlékszem 20ezret kaptam, de nem biztos. Még 2010 január végén volt ez. Whoa, hát ez tök jó. surprised Hát én úgy tudom, hogy rajzzal nem lehet nyerni, bár javítsatok ki ha tévedek sweatdrop Csak azért gondolom, mert volt olyan, hogy nekem hónapokkal a feltöltés után is szavaztak a rajzomra... meg is lepődtem rendesen biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2011 3:06 pm
az imént rajzoltam egy fluffot redface ez elég hamar elkészült 4laugh  [ dA link]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|