Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Monster Galaxy Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 9 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Hogy tetszik a Moster Galaxy?
Imádom
50%
 50%  [ 19 ]
Nem rossz
21%
 21%  [ 8 ]
Elmegy
18%
 18%  [ 7 ]
Láttam már jobbat is
5%
 5%  [ 2 ]
Hülyeség
5%
 5%  [ 2 ]
Total Votes : 38

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Mon Mar 28, 2011 2:09 pm

Pár újdonság:
-Otthonodban van egy kosár, amibe gyűjtheted a Starseed-eket, mindössze annyi a dolgod, hogy a barátaidnak küldesz egy igénylést. Korlát, hogy egy ember egy nap csak 3 seedet küldhet

-Egy macsek jelent meg a fa mellett. Ha rá kattintasz ő pénzért leszedi az összes barátod gyümölcseit egyszerre (szerintem ez egy eléggé pénzpazarló alkalmazás, már akinek van xP)

-Bizonyos harcok utn kapsz kártyákat, amiket ha összegyűjtesz és kiraksz egy kollekciót, beválthatsz jó kis dolgokra. Pl: kávéra, seed-re, új Moga-kra biggrin

-Egy napig küldhetsz az ismerőseidnek egy ritka Moga-t Icevia-t (superrare és eddig nem volt megtalálható a térképen, bár az se biztos hogy ezután fel fog-e bukkanni)

-Nova új hosszú küldetést sóz a nyakadba (persze pozitívan fogsz kijönni a dologból) Ez egy egészen hosszú küldetéssorozat, ahol el kell kapnod úgy kb 75 Moga-t egymás után. Ő mondogatja, hogy éppen emlyik jön és a végén esélyed lesz elkapni a ritka Black Goldot (csini fekete sárkány *__* ) Kicsit seed faló a dolog, de általában egy-egy moga elkapásáért cserébe kapsz seedet is. Jah és azt hozzáteszem, hogy a leggyengébb állatkák is felerősödtek, de alkalmazkodnak az általad összeállított csapat szintjéhez, nem kell megijedni. (A 15 szintes csapatommal 11s szörnyek jönnek, 20s csapat ellen meg 14sek)

Jó harcolgatást smile
PostPosted: Tue Mar 29, 2011 9:00 am

Ezeket én is láttam. Most a kártyákat gyűjtögetem szorgosan. Bár mire mindet összeszedem, tuti lejár ez a játék. XD

Andro666

7,300 Points
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
  • Citizen 200

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Tue Mar 29, 2011 9:13 am

Andro666
Ezeket én is láttam. Most a kártyákat gyűjtögetem szorgosan. Bár mire mindet összeszedem, tuti lejár ez a játék. XD
Kösd össze a kellemest a hasznossal biggrin Csináld Nova küldetését és közben egy halom kártyát össze tudsz szedni
Amúgy azért írom ide mindig ki az újításokat, hogy a kevésbé aktív játékosok is kedvet kapjanak újra biggrin
Amúgy szerintem ezt a kártyagyűjtögetést nem fogják egyhamar leszedni, mert a Mogákhoz ritkábban ad.. csak adnak esélyt nekünk a megszerzésükre smile
PostPosted: Thu Mar 31, 2011 10:58 am

Megint rég voltam fent a Monster Galaxy-n. Sajnos hajlamos vagyok elhanyagolni, mert egy ideje egyre inkább az az érzésem, hogy részben érdekel, részben nem. Főleg az idővel belassulás, akadozás veszi el tőle a kedvemet sajnos. Tudom, hogy a gyakori frissítés az ellenszer, de egy idő után számomra sajnos az is zavaró. Jó lenne, ha a készítői bevezetnének olyat, hogy low, medium, high felbontások közül lehetne választani felbontási minőséget a Monster Galaxy-ban, így akiknek lassabb és könnyebben akad egy idő után (nálam sokszor hamar), azok low-ra is be tudnák maguknak állítani! Nem lehetetlen Flash-ben ez (Flash alapú az egész Monster Galaxy), mert itt Gaia-n az akváriumoknál is lehet, főleg Booty Grab-ozásnál és egy másik oldalon is van ilyen, ahol tag vagyok és szinte 100%-ban Flash-es. Illetve azon belül az egyik játékban vezették be néhány hónapja és be is vált. Vagyis egyáltalán nem lehetetlen. Írnék én nekik erről szívesen, de nem tudom hol, hogy és milyen címen lehet, ha egyáltalán lehet. Ám ezek az említett újítások jobban felhívták a figyelmemet és a kíváncsiságomat is. smile Majd megnézem őket.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Thu Mar 31, 2011 11:15 am

Xanvie
Megint rég voltam fent a Monster Galaxy-n. Sajnos hajlamos vagyok elhanyagolni, mert egy ideje egyre inkább az az érzésem, hogy részben érdekel, részben nem. Főleg az idővel belassulás, akadozás veszi el tőle a kedvemet sajnos. Tudom, hogy a gyakori frissítés az ellenszer, de egy idő után számomra sajnos az is zavaró. Jó lenne, ha a készítői bevezetnének olyat, hogy low, medium, high felbontások közül lehetne választani felbontási minőséget a Monster Galaxy-ban, így akiknek lassabb és könnyebben akad egy idő után (nálam sokszor hamar), azok low-ra is be tudnák maguknak állítani! Nem lehetetlen Flash-ben ez (Flash alapú az egész Monster Galaxy), mert itt Gaia-n az akváriumoknál is lehet, főleg Booty Grab-ozásnál és egy másik oldalon is van ilyen, ahol tag vagyok és szinte 100%-ban Flash-es. Illetve azon belül az egyik játékban vezették be néhány hónapja és be is vált. Vagyis egyáltalán nem lehetetlen. Írnék én nekik erről szívesen, de nem tudom hol, hogy és milyen címen lehet, ha egyáltalán lehet. Ám ezek az említett újítások jobban felhívták a figyelmemet és a kíváncsiságomat is. smile Majd megnézem őket.
Jobb egér katt -> quality -> low
PostPosted: Thu Mar 31, 2011 11:24 am

Oké napsugar, köszi. Igaz már egyszer korábban próbálkoztam jobb klikkes megoldással, de akkor nem találtam még a megfelelő beállítást. Remélem ez fog segíteni az akadozásmentességben. Még ha nem is teljesen, de valamennyire igen.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

III Slash III

Newbie Noob

11,750 Points
  • Invisibility 100
  • Megathread 100
  • Overstocked 200
PostPosted: Thu Mar 31, 2011 1:49 pm

laza 36 seedem ment rá Leonra és nem kaptam el. a kutya meg a mája.. ja és a macska rúgja meg!

ui: k*rvaéletbe
PostPosted: Thu Mar 31, 2011 2:23 pm

III Slash III
laza 36 seedem ment rá Leonra és nem kaptam el. a kutya meg a mája.. ja és a macska rúgja meg!

ui: k*rvaéletbe
Én meg már 3 napja keresem Pudgy-t... ez a r*hadt veréb nem akar feltűnni -___-

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Thu Apr 07, 2011 5:18 am

PostPosted: Sun Apr 10, 2011 5:00 am

Hehe. smile Nekem eddig eszembe se jutott, hogy Youtube-on rákeressek a Monster Galaxy-ra, ám jó ötlet. Onnantól nagyon szeretem a zenéjét, mikor "Ready you go"-val kezdődik, ha jól értem. Némelyik harc végén mikor szólt, már akkor nagyon megszerettem! wink Be is kedvenceltem ezt a videót a Youtube-on, meg még egy hasonlót is. smile

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Sun Apr 10, 2011 8:34 am

Egy újabb fejlesztés (mindenki nagy bánatára):
A bonus attack-okat csak körönként 1x lehet használni -____- Bár ez kijátszható párszor úgy, hogy nyomsz egy BA-t aztán spéci képesség, majd ismételten használhatod a BA-t smile
PostPosted: Wed Apr 13, 2011 7:05 am

Hát sajnos ez van, nem egy tragédia. Még jó, hogy nem szigorúbb ennél.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Wed Apr 13, 2011 11:06 am

Xanvie
Hát sajnos ez van, nem egy tragédia. Még jó, hogy nem szigorúbb ennél.
Hát én azért szenvedek vele.... Így sokkal lassabban megy a fejlődés, többet kell hazajárni aludni, vagy kávét használni
PostPosted: Fri Apr 15, 2011 9:11 am

Megértem és sajnálom. Sajnos ez van, meg kell szokni.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
PostPosted: Thu May 05, 2011 1:33 am

Újabb fejlesztések *o*

sokkal látványosabbak lettek a harcok többek között biggrin és a zodiac támadásból is 15 van heart

szerkesztés: mégsem -_-" valami pillanatnyi zavar miatt volt 15 zodiac támadásom crying
szerkesztés2 : van olyan moga aminek maradt 5 van amelyiknek 10 van és van, amelyiknek 15 3nodding legközelebb nyomozok, mielőtt írok sweatdrop
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 9 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces