Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Fetrengés a köbön! Avagy...LOL!!!! Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Fri Dec 17, 2010 7:54 am

bogcsa1013
Xanvie
Ez nagyon vicces, néhány éve ismerem ezt az oldalt, nézzétek meg és próbáljátok ki smile :
http://milegyek.extra.hu
A lényege az, hogy beírsz bármilyen nevet, bárkinek nevét ilyen-olyan formában és annak egy vicces foglalkozást dob ki. wink Szerintem nagyon jó, mi Obiliával és néha édesanyámmal jókat nevettünk ezen. biggrin Még ma is szeretem. razz Én az itteni nevemmel Rally vezető lennék, Obilia meg fogorvos, aki akarja, ellenőrizze. smile Ám ennék viccesebb, furább foglalkozások is bőven vannak nevek szerint. razz És az se mindegy, hogy vezetéknévvel, vagy anélkül, becenév-e az adott név, vagy sem. wink

Az itteni nevemmel profi tolvaj lennék. A valódival meg helyi paraszt, akit mindig a kocsmában látsz XDXD Haláli lol lol

Ez fura mert az itteni nevemmel én is profi tolvaj lennék, de a rendessel meg Gumi rocker! xd
Vezeték nevemmel: Szappanopera szinész xp
Kereszt nevemmel: Szakács biggrin
Ez tuti egy program 3nodding
PostPosted: Fri Dec 17, 2010 8:08 am

bogcsa1013
Xanvie
Ez nagyon vicces, néhány éve ismerem ezt az oldalt, nézzétek meg és próbáljátok ki smile :
http://milegyek.extra.hu
A lényege az, hogy beírsz bármilyen nevet, bárkinek nevét ilyen-olyan formában és annak egy vicces foglalkozást dob ki. wink Szerintem nagyon jó, mi Obiliával és néha édesanyámmal jókat nevettünk ezen. biggrin Még ma is szeretem. razz Én az itteni nevemmel Rally vezető lennék, Obilia meg fogorvos, aki akarja, ellenőrizze. smile Ám ennék viccesebb, furább foglalkozások is bőven vannak nevek szerint. razz És az se mindegy, hogy vezetéknévvel, vagy anélkül, becenév-e az adott név, vagy sem. wink

Az itteni nevemmel profi tolvaj lennék. A valódival meg helyi paraszt, akit mindig a kocsmában látsz XDXD Haláli lol lol

Hihi, a Sayenitával Hólapátoló lennék... xd
Vezetéknévvel: Újpest drukker (nahát, már az is foglalkozás lett? xp )
Keresztnévvel: *ezt nem is merem nagyon hangoztatni* izé... ööö... kiégett prostituált... eek stare
Együtt: Dzsungel harcos twisted
Nahát, megyek a hivatalba és nevet váltok... sweatdrop blaugh

Sayenita

Friend

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Fri Dec 17, 2010 8:27 am

Jaja, jó kis progi. wink Örülök, hogy valaki régen kitalálta és megvalósította ezt. smile Érdekes, létező és furcsa foglalkozások is kijöhetnek, na meg olyanok is, melyek nem igazán foglalkozások, mint pl. a Moszkva téri punk. Ám ez nem random generálás, különböző időpontokba újra beírhattok egy már korábban beírt nevet és meglátjátok, hogy mindig ugyanazt dobja ki az adott nevekre. Én még ma is szeretem. smile Apám teljes nevére, vagyis együtt vezeték és keresztnevére az jött ki, hogy betegesen perverz. Na mondom jesszusom, lol. razz Édesanyám csak keresztnevére az jött ki, hogy egyszerűen az Isten. biggrin Neki ez ma is néha eszébe jut és akkor vidám és beképzelt egy kicsit, de nem nagy baj. razz Obilia valódi teljes nevére az jött ki, hogy BKV ellenőr, a valódi keresztnevére önmagában meg falu bolondja és a valódi becenevére az jött ki, hogy valóság show szereplő. smile
PostPosted: Fri Dec 17, 2010 9:26 am

Megnéztem a Mikulás és a Télapó szavakat, avagy neveket és egyikre eladó a McDonald's-ban jött ki, másikra meg irodai csicska. razz A hóemberre dzsungel harcos. smile Aki akarja, szintén kipróbálhatja ezekkel. wink

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Sztyanime

Magical Hunter

8,000 Points
  • Somebody Likes You 100
  • Profitable 100
  • Treasure Hunter 100
PostPosted: Sat Dec 18, 2010 10:09 am

legutoljára ezt az oldalt akkor néztem, amikor hosszú hajam volt és az jött ki rá hogy gyúrós kopasz ....most is megnézem és megint az jött ki xd :
PostPosted: Sat Dec 18, 2010 10:25 am

Sztyanime

legutoljára ezt az oldalt akkor néztem, amikor hosszú hajam volt és az jött ki rá hogy gyúrós kopasz ....most is megnézem és megint az jött ki xd :

xd

Én meg BKV ellenőr...
Obilia névre fogorvos (nem akarok az lenni), a deviantartos nevemre meg gonosz főnök. Hehe.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Mon Dec 20, 2010 5:26 am

Nyilván nem a valódi énedtől, meg hajadtól függ, hogy mi jön ki Sztyanime,... Kicsit feljebb írtam erről, hogy "ez nem random generálás, különböző időpontokba újra beírhattok egy már korábban beírt nevet és meglátjátok, hogy mindig ugyanazt dobja ki az adott nevekre." Tehát mindig minden névre és/vagy szóra ugyanaz jön ki!

Lol Obilia, én írtalak téged is valódi neveddel és az itteni neveddel kapcsolatban is. razz
PostPosted: Tue Dec 21, 2010 10:36 am

Xanvie
Nyilván nem a valódi énedtől, meg hajadtól függ, hogy mi jön ki Sztyanime,... Kicsit feljebb írtam erről, hogy "ez nem random generálás, különböző időpontokba újra beírhattok egy már korábban beírt nevet és meglátjátok, hogy mindig ugyanazt dobja ki az adott nevekre." Tehát mindig minden névre és/vagy szóra ugyanaz jön ki!

Lol Obilia, én írtalak téged is valódi neveddel és az itteni neveddel kapcsolatban is. razz

öhm...rájöttem... rolleyes
Tudod, ez egy kicsit lekezelően hangzott...pedig nem hiszem, hogy bármit is tettem volna ellened... confused Lehet fiatal vagyok, de ugyan olyan ember mint bárki más User Image Ha rosszul gondolom, én kérek elnézést

Sztyanime

Magical Hunter

8,000 Points
  • Somebody Likes You 100
  • Profitable 100
  • Treasure Hunter 100

Sztyanime

Magical Hunter

8,000 Points
  • Somebody Likes You 100
  • Profitable 100
  • Treasure Hunter 100
PostPosted: Tue Dec 21, 2010 10:37 am

ez agyhalál rofl rofl
PostPosted: Tue Dec 21, 2010 11:36 am

Sztyanime

ez agyhalál rofl rofl

azumanga verzió xd

Az Timmy

Kind Miko

Sztyanime

Magical Hunter

8,000 Points
  • Somebody Likes You 100
  • Profitable 100
  • Treasure Hunter 100
PostPosted: Tue Dec 21, 2010 11:57 am

Az Timmy
Sztyanime

ez agyhalál rofl rofl

azumanga verzió xd

NEEEEEEEEEEEEEEE rofl rofl rofl
PostPosted: Wed Dec 22, 2010 7:12 am

Nem szándékoztam lekezelően írni Sztyanime,...! Csupán úgy tűnt nem nagyon figyeltél, olvastál vissza, mielőtt írtál, ezért szóltam, ennyi az egész! Nem szeretnék vitát, se semmi rosszat! Nem szokásom kor, nem, származás és egyebek alapján csak úgy megkülönböztetni másokat! Te pedig kérlek ne ítélj előre, illetve ne feltételezz előre rosszat alapos ok nélkül! Köszi. Ha még beszélni szeretnél velem erről, azt levélben tedd! Ennyi, én lezártam!

Ez a 2 videó kész,... smile

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Wed Dec 29, 2010 1:55 pm

PostPosted: Thu Dec 30, 2010 1:53 am

Nagyon édes biggrin