|
|
|
|
Posted: Wed Aug 05, 2009 1:04 am
(Hazajöttünk a nyaralásból kedden.) Azóta megkaptam a 2 Skittles halam után a 2 parókát.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 16, 2009 1:32 am
Észrevettétek, hogy az akváriumos lottóban a bal tekerő gombbal megnézheted a megtett számaidat, jobbal meg random számokat játszatsz meg? xd Ma vettem észre. rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 17, 2009 6:53 am
bibortetu Észrevettétek, hogy az akváriumos lottóban a bal tekerő gombbal megnézheted a megtett számaidat, jobbal meg random számokat játszatsz meg? xd Ma vettem észre. rofl ezt énis most fedeztem csak fel sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 15, 2009 10:26 am
hehe... ma meghalt a labtechem... és gondolkodtam h kinyissam e a dropját, de végül győzött a kíváncsiságom így kinyitottam és ismét egy labtech volt benne xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 06, 2009 2:01 pm
azt tudtátok hogy az újonnan regisztrálók aquáriumában van star fish jelly fish hermit cat gold fish arrow fish
és van
aquarium sand terrain aquarium background(field) aquarium Ocean Rock #1 Terrain
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 07, 2009 1:22 am
Rájöttem mikor Dorinának csináltam a gaiaját... (22alice22) xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 09, 2009 7:54 am
Tényleg egyre jobb dolguk van a kezdőknek... ˝Bezzeg az én időmben˝ T.T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 13, 2009 4:11 am
napsugar hehe... ma meghalt a labtechem... és gondolkodtam h kinyissam e a dropját, de végül győzött a kíváncsiságom így kinyitottam és ismét egy labtech volt benne xp már megint xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 18, 2009 9:01 am
érdekesség: a mini monster fűnyíróm 45 napos eek pedig elvileg csak 4 hétig élnek.... nyem értem....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 30, 2009 2:36 am
napsugar napsugar hehe... ma meghalt a labtechem... és gondolkodtam h kinyissam e a dropját, de végül győzött a kíváncsiságom így kinyitottam és ismét egy labtech volt benne xp már megint xd Már régebben nekem is volt egyszer így. Másodjára már nem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 30, 2009 2:42 am
napsugar érdekesség: a mini monster fűnyíróm 45 napos eek pedig elvileg csak 4 hétig élnek.... nyem értem.... Nagy ügy! Deathroach-om, ami elméletileg 3 hétig élne - 21 nap - már 118 napos. Ez egy hiba. Valószínűleg azért történt, mert pont akkor módosították Berett tankját, mikor benne csücsültek. (Arra módosították, hogy ott ne öregedjenek.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 06, 2009 3:50 am
bibortetu napsugar érdekesség: a mini monster fűnyíróm 45 napos eek pedig elvileg csak 4 hétig élnek.... nyem értem.... Nagy ügy! Deathroach-om, ami elméletileg 3 hétig élne - 21 nap - már 118 napos. Ez egy hiba. Valószínűleg azért történt, mert pont akkor módosították Berett tankját, mikor benne csücsültek. (Arra módosították, hogy ott ne öregedjenek.) az én fűnyírómnak is már vagy 4szer meg kellett volna halnia... de nem zavar biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 06, 2009 3:51 am
bibortetu napsugar napsugar hehe... ma meghalt a labtechem... és gondolkodtam h kinyissam e a dropját, de végül győzött a kíváncsiságom így kinyitottam és ismét egy labtech volt benne xp már megint xd Már régebben nekem is volt egyszer így. Másodjára már nem. már a 4. droppal sikerült ezt eljátszanom biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 17, 2010 3:04 am