|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 12:22 pm
Wlasnie studiowalem swoja biblie (PSX extreme) na kibelku xD
I pare rzeczy mi sie nasowa:
arrow Dante w DMC4 przypomina mi Toma Cruse'a, co mi bardzo nie podchodzi w smak, oby nikt nie przymierzal sie do ekranizacji DMC z jego udzialem, tego chorego sekciarza xD, no i Dante ogol sie bo wygladasz jak dziki agrest xD
arrow Zakochalem sie w nowym Turoku od momentu gdy widzialem pierwszego trailera w empiku, nawet prosilem obsluge zeby jeszcze raz puscili go, bo wiecej trailerow bylo pokolejkowanych xD Ty uzbrojony w noz vs raptor uzbrojony w najezona klami paszcze + ostre jak brzytwy pazurska ^^
arrow Burnout Paradise jest rajski ^^ poprostu az sie chce w realu tak poroztrzaskiwac furka ;]
arrow Niestac mnie na sprzet ktory jest wymagany do gry w powyzsze crying ... no chyba ze na raty wezme wink
arrow No i MGS na pierwszym miejscu rankingu czytelnikow PSX ^^ dobrze gadacie ludziska smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 11:42 pm
w ogóle w devil may cry 4 zrobili głupiego tego głównego bohatera. i to nie fer.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 27, 2008 12:37 am
dzieki za wiadomosc o Turoku. Gdyby nie ten temat to bym nie wiedział, że tworzą nową wersję, która wyglada... bardzo smacznie. Konsolki nie mam, ale będę śledził filmiki na Youtube.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 29, 2008 5:57 am
ILikeGreenChickenLegs w ogóle w devil may cry 4 zrobili głupiego tego głównego bohatera. i to nie fer.
Głupiego jak głupiego ... Ale sęk w tym iż historia sie powtarza , DMC 4 mogł by byc dobry ale na ps2 wiadomo niezbyt dobry silnik wiec mozna taka gre z fabula zrobic ... ale skoro wyszedł na juz nowoczesniejszy sprzet to mogli by sie bardziej postarac .. a w ogóle Nero to kserokopia Dantego i Vergila . a cała gra polega na tym ze : Przechodzisz Nero Pewne Lokacje i załatwiasz przeciwników (bossów, sub-bosów i kmiotków) potem wracasz sie po tych samych lokacjach Dante i załatwiasz tych samych przeciwników ;/ po czym znowu przechodzisz wszytsko od początku Nero i załatwiasz po raz kolejny TYCH samych przeciownków jakas kiepska reinkarnacja czy co :/ normalnie nieśmiertelność :/ Tragedia jak nic ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 29, 2008 6:08 am
a wiecie, ja to lubię grać z czikenem w kalambury na kurniku i kantować, bo jak rysuję jakieś hasło, to on mnie się na gadu pyta co to jest ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 01, 2008 7:09 am
pani psychol a wiecie, ja to lubię grać z czikenem w kalambury na kurniku i kantować, bo jak rysuję jakieś hasło, to on mnie się na gadu pyta co to jest ninja Wybaczamy Ci xd Całusa dostaniesz od ksiedza proboszcza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 02, 2008 12:39 am
Baranina pani psychol a wiecie, ja to lubię grać z czikenem w kalambury na kurniku i kantować, bo jak rysuję jakieś hasło, to on mnie się na gadu pyta co to jest ninja Wybaczamy Ci xd Całusa dostaniesz od ksiedza proboszcza. o nieee, fuuu, nie od proboszcza, proszę! nie, już więcej nie będę! crying xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 03, 2008 8:58 am
pani psychol Baranina pani psychol a wiecie, ja to lubię grać z czikenem w kalambury na kurniku i kantować, bo jak rysuję jakieś hasło, to on mnie się na gadu pyta co to jest ninja Wybaczamy Ci xd Całusa dostaniesz od ksiedza proboszcza. o nieee, fuuu, nie od proboszcza, proszę! nie, już więcej nie będę! crying xd
no, nie będzie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 03, 2008 9:08 am
ILikeGreenChickenLegs pani psychol Baranina pani psychol a wiecie, ja to lubię grać z czikenem w kalambury na kurniku i kantować, bo jak rysuję jakieś hasło, to on mnie się na gadu pyta co to jest ninja Wybaczamy Ci xd Całusa dostaniesz od ksiedza proboszcza. o nieee, fuuu, nie od proboszcza, proszę! nie, już więcej nie będę! crying xd
no, nie będzie.
nie, nie będę? to czemu mnie namawiasz na kalambury? ninja juuuuudziiiiisz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 05, 2008 2:46 am
Ja to teraz tylko w GW gram i to moj caly czas pochlania, tak ze na nic innego nie starcza wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 06, 2008 5:22 am
łoje w Heroes of Might and Magic V: Dzikie Hordy, miodzio mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 06, 2008 5:29 am
Zimtca Ja to teraz tylko w GW gram i to moj caly czas pochlania, tak ze na nic innego nie starcza wink A ja nie mam na nic czasu i dlatego w nic nie gram ( no może czasem kilka tur Disciplesa- jeden scenariusz tydzien przechodze sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 11, 2008 3:21 am
Kasmizar Zimtca Ja to teraz tylko w GW gram i to moj caly czas pochlania, tak ze na nic innego nie starcza wink A ja nie mam na nic czasu i dlatego w nic nie gram ( no może czasem kilka tur Disciplesa- jeden scenariusz tydzien przechodze sweatdrop ) Grasz z doskoku, tak jak ja (o ile akurat nie mam wolnego wink )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 12, 2008 5:05 am
W sobote bylem na gieldzie ikupilem sobie wkoncu Metal Gear: snake eater ^^ i od wtedy spie po 3 godziny na kazda noc xp Wlasnie pokonalem The Fear, ale chyba jeszcze raz z nim zawalcze zeby zrobic stamina kill ;] a i The End'a zabilem jeszcze przed walka xd
Kupilem sobie jeszcze Midnight Clud 3 dub edition, ale kurde bede musial zwrocic :/ bo gra sie wiesza przy kupnie pierwszego auta crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 12, 2008 5:52 am
a ja wykorzystuje swojego brata. kupił psp więc w końcu mogę sobie przejść Final Fantasy VII z psx na psp przekonwertowane! mam co robić! niech żyje świat i osoby ze Squaresoftu!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|