|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 13, 2008 6:26 am
To ja już bym wolał nie mieć żadnej xDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 13, 2008 6:42 am
eee tam, przesadzasz. fantazja to fajna sprawa xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 13, 2008 3:40 pm
pani psychol eee tam, przesadzasz. fantazja to fajna sprawa xp Ale w twoim przypadku to bardzo źle brzmi ponieważ : Fantazja + Pani Psychol(sam nick przeraża) =.... tak właściwie to nie wiem.. xD Czemu masz taki nick???????!?!??!?!?O_O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 13, 2008 5:53 pm
wilkus Baranina ehh.. a na mnie matka proboje wymusic zakup okularow, ale jakos mi nie po drodze... podobnie jak zrobienie EEG xp A tak swoja drogą to może się w przyszłym tygodniu zrehabilituje, bo już od roku z tym zwlekam. Jak 2 tygodnie olewałam pójście do lekarza to teraz leże w łóżku z zapaleniem płuc i musieli mi przełożyć sesje crying sie ciesz, ze Ci przelozyli o.O na kij Ci teraz eeg? xd bom pie*dolnieta i musze raz na pol roku se robic. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 3:37 am
NEOZPL pani psychol eee tam, przesadzasz. fantazja to fajna sprawa xp Ale w twoim przypadku to bardzo źle brzmi ponieważ : Fantazja + Pani Psychol(sam nick przeraża) =.... tak właściwie to nie wiem.. xD Czemu masz taki nick???????!?!??!?!?O_O booooo tak dziwnie wyszło xp i nie przerażaj się, to tak dla zmyły tylko jest xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 7:35 am
pani psychol NEOZPL pani psychol eee tam, przesadzasz. fantazja to fajna sprawa xp Ale w twoim przypadku to bardzo źle brzmi ponieważ : Fantazja + Pani Psychol(sam nick przeraża) =.... tak właściwie to nie wiem.. xD Czemu masz taki nick???????!?!??!?!?O_O booooo tak dziwnie wyszło xp i nie przerażaj się, to tak dla zmyły tylko jest xd Oki oki jakoś Ci wierzę ...pani psychol..brrrr xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 12:10 pm
wcześniej miałam wicked que.en, też taki zakręcony nick xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 12:40 pm
Baranina bom pie*dolnieta i musze raz na pol roku se robic. sweatdrop skandal... to juz tak do konca bedzie, czy to na jakis okres czasu? nech ktos pozabija tych dupkow z gai, bo mnie korci po ich reklamie, zeby dalej One Piece ogladac a sie musze uczyc crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 12:57 pm
pani psychol wcześniej miałam wicked que.en, też taki zakręcony nick xp Nom ogólnie widać ,że jesteś zakręcona.. xD a po moim awatarze widać..to samo xD,jak bym wyszedł z jakiegoś klubu gdzie koksik dawali xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 6:47 am
weź się ubierz przyzwoicie, no co ty, tutaj dzieci jeszcze są xp
ja się mentalnie dzieckiem nie czuję, więc luz... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 7:00 am
pani psychol weź się ubierz przyzwoicie, no co ty, tutaj dzieci jeszcze są xp ja się mentalnie dzieckiem nie czuję, więc luz... xd Nigdy!! Tak będę chodzić xDD i straszył dzieci...jakie dzieci..??XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 7:03 am