|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 02, 2008 9:08 am
o! edytowałeś posta!
pragnę sprostować: ja napisałam posta jeszcze jak nie było tej wzmianki o najlepszej płycie roku 2007. czyli miałam nosa co do rapu i electro mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 02, 2008 1:10 pm
od niedawna mam nowe zboczenie - taniec... taniec taniec taniec... i jestem niewyżyta pod tym względem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 2:18 am
pani psychol ILikeGreenChickenLegs pani psychol mhmmmm, cziKEN m.i.a to jest dziwny typ muzyczny, jak dla mnie nieokreślony xp
Dancehall. Nie takie trudne. z interii: Raperka M.I.A. z albumem "Kala" wygrała w plebiscycie magazynu "Rolling Stone" na najlepszą płytę 2007 roku.
"Kala" - drugi album w dorobku wokalistki pochodzącej z egzotycznej Sri Lanki - w pokonanym polu zostawił "Magic" Bruce'a Springsteena i "American Gangster" rapera Jay'a-Z.
Mathangi Arulpragasam, bo tak naprawdę nazywa się M.I.A., tworzy egzotyczną mieszankę electro, hip hopu i dancehallu. Już jej debiut "Arular" mocno namieszał w zestawieniach podsumowujących 2005 rok. M.I.A. zdobyła wówczas nominację do prestiżowej Mercury Music Prize. ja tam czuję nutkę takiego rapu jakby tak też zalatuje trochę bakcylem electronicznym ale tak, dancehall pasuje.bakcyl... hahahhahahahahahahahahahhahaha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 2:49 am
oo długo by wymieniać a pozatym są tutaj dzieci i niewypada redface cool ninja domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 7:28 am
Ayah_TheMetalMania oo długo by wymieniać a pozatym są tutaj dzieci i niewypada redface cool ninja domokun wypada wypada. szlachetna Baranina powiedziała i jakoś nie mam uszczerbku. czy tam czegoś na całe życie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 7:44 am
ILikeGreenChickenLegs pani psychol ILikeGreenChickenLegs pani psychol mhmmmm, cziKEN m.i.a to jest dziwny typ muzyczny, jak dla mnie nieokreślony xp
Dancehall. Nie takie trudne. z interii: Raperka M.I.A. z albumem "Kala" wygrała w plebiscycie magazynu "Rolling Stone" na najlepszą płytę 2007 roku.
"Kala" - drugi album w dorobku wokalistki pochodzącej z egzotycznej Sri Lanki - w pokonanym polu zostawił "Magic" Bruce'a Springsteena i "American Gangster" rapera Jay'a-Z.
Mathangi Arulpragasam, bo tak naprawdę nazywa się M.I.A., tworzy egzotyczną mieszankę electro, hip hopu i dancehallu. Już jej debiut "Arular" mocno namieszał w zestawieniach podsumowujących 2005 rok. M.I.A. zdobyła wówczas nominację do prestiżowej Mercury Music Prize. ja tam czuję nutkę takiego rapu jakby tak też zalatuje trochę bakcylem electronicznym ale tak, dancehall pasuje.bakcyl... hahahhahahahahahahahahahhahaha co się śmiejesz? ja tam lubię to słowo, haha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 9:15 am
pani psychol ILikeGreenChickenLegs pani psychol ILikeGreenChickenLegs pani psychol mhmmmm, cziKEN m.i.a to jest dziwny typ muzyczny, jak dla mnie nieokreślony xp
Mathangi Arulpragasam, bo tak naprawdę nazywa się M.I.A., tworzy egzotyczną mieszankę electro, hip hopu i dancehallu. Już jej debiut "Arular" mocno namieszał w zestawieniach podsumowujących 2005 rok. M.I.A. zdobyła wówczas nominację do prestiżowej Mercury Music Prize. ja tam czuję nutkę takiego rapu jakby tak też zalatuje trochę bakcylem electronicznym ale tak, dancehall pasuje.bakcyl... hahahhahahahahahahahahahhahaha co się śmiejesz? ja tam lubię to słowo, haha a ja nie haha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 12, 2008 12:14 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 12, 2008 6:54 am
a ja nie haha *hussel hussel hussel!*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 12, 2008 7:20 am
mhm, a mój humor teraz nie jest haha chociaż nie haha też nie jest...
jest dziwnie. ludzie są dziwni. na szczęście mnie oni nie dotyczą... nie chcę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 13, 2008 4:04 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 13, 2008 9:32 pm
mysle, ze ten ktos jak najbardziej ma do tego prawo, nadane mu przez konstytucje, boga i pewnie rodzicow. zaloze sie, ze Twoj "poetycki, inny i liryczny na siłę" profil (jaki byś posiadała, jeśli go nie posiadasz), też sobie ludzie pokazują i pieją, żeś buc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 13, 2008 11:43 pm
ych! a ja sie przed ochroniłemm bo grona nie mam *muahahaha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 6:47 am
Jukatan mysle, ze ten ktos jak najbardziej ma do tego prawo, nadane mu przez konstytucje, boga i pewnie rodzicow. zaloze sie, ze Twoj "poetycki, inny i liryczny na siłę" profil (jaki byś posiadała, jeśli go nie posiadasz), też sobie ludzie pokazują i pieją, żeś buc. poetycki? inny? no nie bardzo. ja mam w profilu po prostu mało napisane, a jak już to jakieś głupie rzeczy. mój zamysł był właśnie taki, żeby ludzie wiedzieli, że mnie mało obchodzi mój profil i że nie mam zamiaru rozpisywać się o tym jaka to ze mnie jest kReJzI wArIaTkA albo jak bardzo lubię iMpReSsSkI, aLkO i cHłOpAcKuFfF, proste.
nie piszę przecież, że dziewczyna nie ma prawa do wstawiania tych zdjęć, tylko, że ma "zboczenie" na punkcie tej laleczki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 4:34 am
o_O temat idealny dla mnie xd
Nie owijając w bawełnę i nie będąc skromnym , przyznaje sie że mam "stopo fetysz" , tzn. uwielbiam kobiece stópki , a zwłaszcza te małe i delikatne ( nie ... nie jestem ***** ) stare Kolejnym moim zboczeniem jest "kolekcjonerka danych" Masowo kolekcjonuje wszystko co może mi sie przydać, co ładnie wygląda lub brzmi. Tak więc mam małą kolekcje 300gb anime , 400gb filmów , 100 gb muzyki , 3 gb boskich grafik tylko z DA i 100 gb oprogramowania oraz dodatków do niego. Nie wiem czy to można nazwać zboczeniem , ale jeśli nie słucham muzyki więcej niż 8 godzin dziennie to znaczy ze coś jest nie tak. Zawsze marzyłem o posiadaniu jakiegoś schorzenia psychicznego , no i powoli zaczynam dostrzegać wyodrębnianie się mojej drugiej osobowości . Jeszce trochę i będę miał rozdwojenie jaźni , albo coś XD Uwielbiam wymyślać jakies poprawki do istniejących już rzeczy , albo projektować samemu całkiem nowe. Niestety cześć ludzi ma już dość mojej niekończącej sie krytyki . Apropo "teges" ... nie było zbyt wiele okazji żebym zrealizował moje upodobania ,nom chyba że ktoś ma ochotę ? albo jakiś basen na uboczu to ja nie pogardzę ;p Śmierć wszystkim fryzjerom ! Jak tylko wyobrażę sobie że ktoś mi miał by ściąć włosy , to równie dobrze mógł by mi kazać obciąć palce. Traktuje je jako integralną część mojego ciała i nie pozwolę żeby ktoś mi je zabrał .... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |